Bu anneye de yazık değilmi. .
Sorma.. Birde bu işin çevresi var. Anne babanın suçu ne demeden kimse , aileyide dışlayacak. Yazık.Eki Görüntüle 1660237
şuna bak. çocuk ayol daha. gencecik. fotoğraf maksimum 2 yıllık olsun. kendi öldü 100 kişi öldü. anası, babası yandı. kaç anayı babayı yaktı. kaç evladın ciğerini söktü aldı.
Nasıl? Neden?
O ana, o baba nasıl yaşayacak bu acıyla, evlada mı üzülsünler, evladın kanına girdiği 100lerce insana mı?
bu insanlar sırf bu günü önlesinler diye, yalvarmışlar, alın evladımı içeri diye. hangi ana baba diyebilir bunu?Sorma.. Birde bu işin çevresi var. Anne babanın suçu ne demeden kimse , aileyide dışlayacak. Yazık.
Kadın hergün ölecek ... hem kendi oğluna hem diğer ölen evlatlara..
Anneligin dini , dili yok malesef..
Peki şimdi suçlu kim !bu insanlar sırf bu günü önlesinler diye, yalvarmışlar, alın evladımı içeri diye. hangi ana baba diyebilir bunu?
evlat gitti, bir sürü can gitti. bu insanların adı sanı meydana çıktı. yaşadıkları il meydana çıktı. eş dost gördü, okudu.
hadi terörist diyelim ölene lanet edelim de, bu ana babanın ne suçu var? insanlar 2 yıl önce yırtınmışlar, çırpınmışlar.
can mı dayanır buna?
bu insanlar sırf bu günü önlesinler diye, yalvarmışlar, alın evladımı içeri diye. hangi ana baba diyebilir bunu?
evlat gitti, bir sürü can gitti. bu insanların adı sanı meydana çıktı. yaşadıkları il meydana çıktı. eş dost gördü, okudu.
hadi terörist diyelim ölene lanet edelim de, bu ana babanın ne suçu var? insanlar 2 yıl önce yırtınmışlar, çırpınmışlar.
can mı dayanır buna?
oooo evla bu haberi hepimiz biliyoruz ama bas bas sosyal medyada paylaşmayın diyorlar. yer değiştirirler diye. iyimi yaptım şu anArkadaşlar ABD konsolosluktan istihbarat: bu hafta sonu Taksim- Yenikapı ve Taksim Feniküler hattında 72 saat içinde muhtemelen kalabalık bir anı seçeceklermiş ,yeni bir patlama olacakmış. Bu bilgi konsolosluktan konuyu duyan birileri tarafından duyulmuş
Sosyal medyaya yazmadan tüm tanıdıklarınızı ya arayın ya mesaj atın lütfen.Sosyal medyaya yazmayın deniyor.Planlanan yeri değiştirirler diye .Lütfen herkese ulaştırın
Metro kullanmayın
Banada yakinimdan bi mesaj geldi ama ne kadar saglikli bir bilgi bilmiyrm.Lutfen herkes tedbirli olsun
Baska canlarimiz gitmesin.
Sosya medya tweeter face falan degil mi bizim burasi sosya medya mi sayiliyoroooo evla bu haberi hepimiz biliyoruz ama bas bas sosyal medyada paylaşmayın diyorlar. yer değiştirirler diye. iyimi yaptım şu an
burası ne sence evla.. herkes okuyor burayıSosya medya tweeter face falan degil mi bizim burasi sosya medya mi sayiliyor
Iyilik yap denize at .burası ne sence evla.. herkes okuyor burayı
iyilikmi kötülükmüIyilik yap denize at .
Isteee niyet iyi oldugu icin uyarin daha yumusak olsa iyi oluriyilikmi kötülükmü
şimdi birileri bunu okuyup yer değiştirirlerse o zaman görürsün
aynen . 1 saat önceduydum bende. yinede kızlar 72 saat dikkatli olun . ne olursa olsun ,dikkat etmek lazım bu aralarkızlar tabiki fakedir. bu yönde istihbarat olsa herhangi bi sebeple o metroya giriş-çıkışlar durdurulur. öyle konsolosluktan kimsede birilerine bişi diyemez. misal eşim operasyona gidiyor, ama ne operasyonu olduğunu bilmiyor.şehir dışına gitse bile çoğu zaman hangi şehre gittiğini söylemiyorlar öylece çıkıyorlar yola ki bahsettiğim operasyon ya fuhuş yada uyuşturucu oluyor genelde. gittiğinde öğreniyor ve haberlere düşmezse bana bile söylemiyor. kaldıki terör bu.
sosyal medyada bu ara çok fazla bilgi kirliliği var.
ha tabi yinede kalabalık alanlarda çok durmamak lazım.aynen . 1 saat önceduydum bende. yinede kızlar 72 saat dikkatli olun . ne olursa olsun ,dikkat etmek lazım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?