- 13 Temmuz 2018
- 8
- 4
- 30
- Konu Sahibi Nurayyysss
Kızlar merhaba Ankara’da Doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlar yeni taşındım gebelik takibi ve Doğum için önerebileceginiz hastane ve doktor var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özeller çok pahalı uygun olan özeller var mı acaba ki. Altındağ Karapürçek tarafındayımNerde oturuyorsun? Özel mi devlet mi?
Çok pahalı ama zahide hanımın oldugu hastaneMerhaba ben Ankara da değilim ama uzun süredir takip ettiğim bir doktor var özelde. Yard. doçent dr. Zahide Küçük. Orada olsam gitmek isterdim ☺
Öyle ama değer bence işini çok güzel yapıyor helal olsun doğum yapmaktan korkuyorum ama onun videolarını izlemek bile cesaretlendiriyor umarım siz de size uyan güzel bir doktor bulabilirsiniz ☺Çok pahalı ama zahide hanımın oldugu hastane
İnşallah canım çok teşekkür ederimÖyle ama değer bence işini çok güzel yapıyor helal olsun doğum yapmaktan korkuyorum ama onun videolarını izlemek bile cesaretlendiriyor umarım siz de size uyan güzel bir doktor bulabilirsiniz ☺
Canım evet özeller pahalı paket alırsan aslında uygun oluyor.. yenimahallede ortadoğu hastanesi var sadece doğum 3.500 civarı şu an için benim duyduğum en uygun özel..Özeller çok pahalı uygun olan özeller var mı acaba ki. Altındağ Karapürçek tarafındayım
Natomed diye bi hastane varmış orası da 2500 müş Taner Akçal diye bir doktor varmış yorumlar fena değil ama bilemiyorum tabi hastane nasıldırCanım evet özeller pahalı paket alırsan aslında uygun oluyor.. yenimahallede ortadoğu hastanesi var sadece doğum 3.500 civarı şu an için benim duyduğum en uygun özel..
ANkara tıpa gittim ama hiç memnun kalmadım hep ilgisiz asistanlar. Zekai tahirde yakın aslında ama orası hakkında bi bilgin var mısana yakın olarak ankara tıp var askerlik şubesine yakın, ankara hastanesinde inip oraya yürürsün veya taksiye binersin onun dışında hacettepe de sana yakın birde ibni sina var oranin doğumu nasıl bilmiyorum ama diğer hastaneler evine uzak kalıyor
orası hakkında pek iyi şeyler duymadım şimdi anlatıp seni korkutmayim hamilesin ama tafsiye etmemANkara tıpa gittim ama hiç memnun kalmadım hep ilgisiz asistanlar. Zekai tahirde yakın aslında ama orası hakkında bi bilgin var mı
Yaa gerçekten mi. Özellerden çok uçuk olmayan tavsiye ettiğin bi yer var mı pekiorası hakkında pek iyi şeyler duymadım şimdi anlatıp seni korkutmayim hamilesin ama tafsiye etmem
yok ben lokman hekime gitmistim ama diyelim bi paket aldın ve gebelikte baska rahatsizligin cıktı kadin dogum baska bölümle beraber çalışması gerekiyo ama dogum paketi bunu karsilamiyo ayrica bebegin küvez ihtiyaci olursa hastanede kuvez varsa cok pahalı oluyo kuvez yoksa yeni dogmus bebegi ambulansla boş kuvez olan hastane aramak zorunda kalabiliyosun. hayatta ne zaman ne olacagi belli olmuyo benim hamileliklerim dogumum sorunlu geçtiği için bunlari düşünerek özel tercih etmedim ki 2 cocugum var ikisininde kuvez ihtiyaci oldu hamileykende bunu ön görme şansın olmayabilirYaa gerçekten mi. Özellerden çok uçuk olmayan tavsiye ettiğin bi yer var mı peki
Çok haklısın bu sebepten bende paketleri çok mantıklı bulmuyorum. Nerde yaptın sen doğumlarını memnun kaldın mıyok ben lokman hekime gitmistim ama diyelim bi paket aldın ve gebelikte baska rahatsizligin cıktı kadin dogum baska bölümle beraber çalışması gerekiyo ama dogum paketi bunu karsilamiyo ayrica bebegin küvez ihtiyaci olursa hastanede kuvez varsa cok pahalı oluyo kuvez yoksa yeni dogmus bebegi ambulansla boş kuvez olan hastane aramak zorunda kalabiliyosun. hayatta ne zaman ne olacagi belli olmuyo benim hamileliklerim dogumum sorunlu geçtiği için bunlari düşünerek özel tercih etmedim ki 2 cocugum var ikisininde kuvez ihtiyaci oldu hamileykende bunu ön görme şansın olmayabilir
hacettepede yaptim memnun kaldımÇok haklısın bu sebepten bende paketleri çok mantıklı bulmuyorum. Nerde yaptın sen doğumlarını memnun kaldın mı