- 2 Şubat 2016
- 191
- 141
- 103
- Konu Sahibi PembeBasak
-
Ankara' da bildiğiniz ve önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?
Doktor arayışı içerisindeyim ama henüz bir sonuca ulaşamadım. Ankara'da olanlar yardımcı olabilir mi??
Teşekkürler bir araştırayım :)Ben Dervis Özer'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok tonton, tatlı dilli , insanı gereksiz kaygılara sevk etmeyen bir hekim. 150 tl aylık ücreti ama istediğin kadar git , hatta ısrar eder gel her hafta bebeğini gör diye. Ayda 1 kez veriyorsun ücret.
Yaa sana ne kadar teşekkür etsem az bugün gittim derviş bey e çok memnun kaldım. Hastanede bebek yok diyip psikolojimi bozdular ben de direkt ona gittim hastaneden sonra. Bebek var sağlıklı kalp atışını da duyduk :):) Çok tatlı birisi çokça ilgilendi herşeyi anlattı sohbet ettikBen Dervis Özer'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok tonton, tatlı dilli , insanı gereksiz kaygılara sevk etmeyen bir hekim. 150 tl aylık ücreti ama istediğin kadar git , hatta ısrar eder gel her hafta bebeğini gör diye. Ayda 1 kez veriyorsun ücret.
Yaa sana ne kadar teşekkür etsem az bugün gittim derviş bey e çok memnun kaldım. Hastanede bebek yok diyip psikolojimi bozdular ben de direkt ona gittim hastaneden sonra. Bebek var sağlıklı kalp atışını da duyduk :):) Çok tatlı birisi çokça ilgilendi herşeyi anlattı sohbet ettik
Özel sağlık sigorta olayı nasıl oluyor canım ? şimdi ben de yaptırabiliyor muyum? yoksa hamilelik öncesi mi? ay çok sordumTOBB hastanesinin doktoru var Cemil Kaya ,ben de onu önerebilirim,bulmuşsun gerçi ama bir sorun çıkarsa bu doktorla ilgili kesinlikle bu doktora git.Özel muayenehanesi de var Çukurambarda. İnternetten ara Cemil Kaya diye görürsün. Benim için doktorla arkadaş gibi konuşabilmek,aklıma takılan her soruyu günün her saati sorabilmek önemli. Bu doktorun yanında kendimi çok rahat hissediyorum.Whatsapp'tan aklıma takılan herşeyi soruyorum ve çok yoğun olmasına rağmen hemen cevap verir.Özel muayenehanesine gidiyorum normalde 250 tl ücret ama benim özel sağlık sigortam var sadece 50 tl veriyorum ki her gidişte ücret de almaz,paragöz bi doktor değil.
Özel sağlık sigorta olayı nasıl oluyor canım ? şimdi ben de yaptırabiliyor muyum? yoksa hamilelik öncesi mi? ay çok sordum
Benim planlı hamilelik olmadığı için kaçırdım özelden yazabilir misin sigortaya ne kadar para ödedin bir de? doğum parasıyla aynıysa yaptırmadan da olur gibine yazıkki hamile kalmadan önce yaptırsaydın doğum paketi diye birşey var ondan faydalanabilirdin,istedğin özel hastanede doğum yapardın tek kuruş ödemeden,ayakta tedavilerde de sadece ücretin %20sini öderdin. Şimdi yaptırırsın ama sigorta doğum paketini kapsamaz canım. Babam sigortacı sana yardımcı olur belki başka paketler de vardır doğum ya da bebekle ilgili ,buradan numara verebiliyor muyuz bilmiyorum ama,özelden de yazabilirim istersen.
Benim cevabını yeni görmüş olmam :)çok mutlu oldum memnun kaldığına. O zaman ben hamileydim şimdi bebeğim 5 aylık oldu bile. Seninki de neredeyse doğacak sanırım hayırlı doğumlarYaa sana ne kadar teşekkür etsem az bugün gittim derviş bey e çok memnun kaldım. Hastanede bebek yok diyip psikolojimi bozdular ben de direkt ona gittim hastaneden sonra. Bebek var sağlıklı kalp atışını da duyduk :):) Çok tatlı birisi çokça ilgilendi herşeyi anlattı sohbet ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?