• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara Kadın Doğum Uzmanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PembeBasak

:)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
191
141
103
Ankara' da bildiğiniz ve önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?

Doktor arayışı içerisindeyim ama henüz bir sonuca ulaşamadım. Ankara'da olanlar yardımcı olabilir mi??

Ben yıllardır aynı doktora gidiyorum daha önce akaydaydı tedavi gördüm bi süre sonra il değişikliği yüzünden koptum şimdi tekrar anlaradayım ve çok şükür hamileyim öğrenir öğrenmez aradım buldum şimdi tepe prime plazada muayenehanesi var eğer seni anlayacak rahatlatacak her sıkıntıda arayıp soru sorabileceğin ve başarılı bir dr istiyosan Nezih Durmazlar ismi

250 lira muayene ücreti ama benim hep taktir ettiğim yanı hiç bir zaman önceliği para olmayan bir dr akayda kaç kere giriş yaptırmadan muayene etti beni gerekli testleri kağıda yazıp devlette yaptır getir sonuçları dedi hatta muayenehane de ilk gidişimdede para almadı önce bi görelim henüz çok minik dedi oysaki bu dr u tanımadan önce okadar çok özel dr tanıdımki sırf para için neler neler isteyip yaptırıyorlar gereksiz

250 çok gibi ama bir bakayım araştırayım değer diyorsan :) bir de hangi yıl gitmiştin bu fiyat yeni mi ?

Ben 2013de düşük yaptım özel di doktorum batıkent bilgi de okadar hanzoyduki soru bile soramadım sonra bi arkadaşım geldi ziyaretime nezih hoca onun doktoruydu direk aradı arkadaşın durumu böyle çok sancısı var diye beni aldı tele hiç tanımadığı bir hastaya telefonda yarım saat anlattı olacakları yapmam gerekeni o gün vermiştim zaten kararımı şimdi bir ayağı yurt dışında bir tüp bebek merkezinde teli kapalı olsa ınstagramdan faceden her türlü iletişim kuruyoruz düşün yani bence değer 250 bu zamanda böyle bi dr a

Ben duymuştum bu doktorun adını hatırladım akaydaymış önceden şimdi çankayada başka bir hastanede diye duydum

Akropol da bülent bey varmış ama oda muayenehaneye geçiyomuş yıl sonu birazda ters bi doktor olduğunu duydum nezih hocayı bulamazsam alternatif doktorlarımdandı ama gerek kalmadı:)

Ben Dervis Özer'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok tonton, tatlı dilli , insanı gereksiz kaygılara sevk etmeyen bir hekim. 150 tl aylık ücreti ama istediğin kadar git , hatta ısrar eder gel her hafta bebeğini gör diye. Ayda 1 kez veriyorsun ücret.

Ben Dervis Özer'in özel muayenehanesine gidiyorum. Çok tonton, tatlı dilli , insanı gereksiz kaygılara sevk etmeyen bir hekim. 150 tl aylık ücreti ama istediğin kadar git , hatta ısrar eder gel her hafta bebeğini gör diye. Ayda 1 kez veriyorsun ücret.
Teşekkürler bir araştırayım :)

Yaa sana ne kadar teşekkür etsem az bugün gittim derviş bey e çok memnun kaldım. Hastanede bebek yok diyip psikolojimi bozdular ben de direkt ona gittim hastaneden sonra. Bebek var sağlıklı kalp atışını da duyduk :):) Çok tatlı birisi çokça ilgilendi herşeyi anlattı sohbet ettik :KK48:

Yaa sana ne kadar teşekkür etsem az bugün gittim derviş bey e çok memnun kaldım. Hastanede bebek yok diyip psikolojimi bozdular ben de direkt ona gittim hastaneden sonra. Bebek var sağlıklı kalp atışını da duyduk :):) Çok tatlı birisi çokça ilgilendi herşeyi anlattı sohbet ettik :KK48:

TOBB hastanesinin doktoru var Cemil Kaya ,ben de onu önerebilirim,bulmuşsun gerçi ama bir sorun çıkarsa bu doktorla ilgili kesinlikle bu doktora git.Özel muayenehanesi de var Çukurambarda. İnternetten ara Cemil Kaya diye görürsün. Benim için doktorla arkadaş gibi konuşabilmek,aklıma takılan her soruyu günün her saati sorabilmek önemli. Bu doktorun yanında kendimi çok rahat hissediyorum.Whatsapp'tan aklıma takılan herşeyi soruyorum ve çok yoğun olmasına rağmen hemen cevap verir.Özel muayenehanesine gidiyorum normalde 250 tl ücret ama benim özel sağlık sigortam var sadece 50 tl veriyorum ki her gidişte ücret de almaz,paragöz bi doktor değil.

TOBB hastanesinin doktoru var Cemil Kaya ,ben de onu önerebilirim,bulmuşsun gerçi ama bir sorun çıkarsa bu doktorla ilgili kesinlikle bu doktora git.Özel muayenehanesi de var Çukurambarda. İnternetten ara Cemil Kaya diye görürsün. Benim için doktorla arkadaş gibi konuşabilmek,aklıma takılan her soruyu günün her saati sorabilmek önemli. Bu doktorun yanında kendimi çok rahat hissediyorum.Whatsapp'tan aklıma takılan herşeyi soruyorum ve çok yoğun olmasına rağmen hemen cevap verir.Özel muayenehanesine gidiyorum normalde 250 tl ücret ama benim özel sağlık sigortam var sadece 50 tl veriyorum ki her gidişte ücret de almaz,paragöz bi doktor değil.
Özel sağlık sigorta olayı nasıl oluyor canım ? şimdi ben de yaptırabiliyor muyum? yoksa hamilelik öncesi mi? ay çok sordum :KK48:

Özel sağlık sigorta olayı nasıl oluyor canım ? şimdi ben de yaptırabiliyor muyum? yoksa hamilelik öncesi mi? ay çok sordum :KK48:

ne yazıkki hamile kalmadan önce yaptırsaydın doğum paketi diye birşey var ondan faydalanabilirdin,istedğin özel hastanede doğum yapardın tek kuruş ödemeden,ayakta tedavilerde de sadece ücretin %20sini öderdin. Şimdi yaptırırsın ama sigorta doğum paketini kapsamaz canım. Babam sigortacı sana yardımcı olur belki başka paketler de vardır doğum ya da bebekle ilgili ,buradan numara verebiliyor muyuz bilmiyorum ama,özelden de yazabilirim istersen.

Son düzenleme:
ne yazıkki hamile kalmadan önce yaptırsaydın doğum paketi diye birşey var ondan faydalanabilirdin,istedğin özel hastanede doğum yapardın tek kuruş ödemeden,ayakta tedavilerde de sadece ücretin %20sini öderdin. Şimdi yaptırırsın ama sigorta doğum paketini kapsamaz canım. Babam sigortacı sana yardımcı olur belki başka paketler de vardır doğum ya da bebekle ilgili ,buradan numara verebiliyor muyuz bilmiyorum ama,özelden de yazabilirim istersen.
Benim planlı hamilelik olmadığı için kaçırdım özelden yazabilir misin sigortaya ne kadar para ödedin bir de? doğum parasıyla aynıysa yaptırmadan da olur gibi :KK64:

Benim cevabını yeni görmüş olmam :)çok mutlu oldum memnun kaldığına. O zaman ben hamileydim şimdi bebeğim 5 aylık oldu bile. Seninki de neredeyse doğacak sanırım hayırlı doğumlar

Back