• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara kadın doğum tavsiye

gozlukalmamlazim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
10
-9
1
Arkadaşlar merhaba, artik ufaktan bebek dusunuyoruz, Ankara icin dogum doktoru, dogum yapilabilecek hastane, ozel saglik sigortasi, fiyat bilgisi, onerisi, sikayeti ve her turlu fikre ihtiyacim var, ayrica 2 aydir denemelerim oldu ama basarisiz, deneyenler kacinci ayda hamile kaliyor benim bir fikrim yok bildiginiz seyleri paylasabilir misiniz?

Ben denemeye başladıktan 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldım çok şükür . Ilk 2 ay ikinci çizgiyi göremeyince çok üzüldüm sonra artık ne olacaksa olsun dedim bıraktığım an oldu . Bu süreçte folik asit kullanmaya başlayabilirsiniz .
Doktor tavsiyem de ben ortadoğu hastanesine gidiyorum yenimahalle özlem hanıma . Enerjisi çok güzel. Çok da ilgili . Giriş sanirim 135 liraydı. Ekstra tahlil ve tetkik fiyatlarını bilmiyorum ben direk dpgum paketi aldım çünkü . Dogum paketi 6.500

özel sağlık sigortanız var mı? yoksa şimdi yaptırsanız 1 yıl içinde hamile kalırsanız sigortadan faydalanamıyorsunuz. Memorial hastanesinde kudret erkenekliye gidiyorum. ilk 2 ay ankarada resmen gitmediğim hastane kalmadı. Hep yanlış tanı konup gebeliğin sonlandırılmasını istediler. Kudret hanım tam aksini söyledi ve şu an 34 haftalık sağlıklı bir hamileliğim var. Ücret olarak sağlık sigortanız yoksa pahalı. Paket olarakta 12-13 bin bandında değişiyor. Evet fiyat biraz yüksek ama hiç bir zaman sıra beklemedim. her muayene en az 1 saat sürer. Saçma sapan dertlerinizi , ağrılarınızı dinler en ince ayrıntısına kadar anlatır. Eşinize sizin hormonların neler yaptığını anlatır :) resmen psikolog gibi yaklaşır. Gece -gündüz acil bir aramanızda direk kendi telefonunu verir ve ulaşım sağlarsınız.

Ben de Ortadoğu Hastanesi Günel hanıma gidiyorum. Hastaneden ve doktorumdan memnunum.Mart ayında sanırsam doğum paketi aldım.Kamuda sendikalılara olan indirimden yararlandım. 5900e satın almıştım.

doğum paketlerinde sezeryan veya normal doğum fiyat ayrımı oluyor mu kızlar? aynı hastane farklı fiyat vermişte

Arkadaşlar merhabalar. Liv hospitalda doğum paketi alacağım. Nezaket Kadıoğlu, Türkan Örnek Gülpınar, Harun Egemen Tolunay, Coşkun Şimşir, Su hocalardan herhangi birine giden veya liv hospitaldaki diğer doktorlar hakkında fikirleri olan var mı, her türlü bilgiye çok ihtiyacım var. Çünkü bazı arkadaşlarımın doğum doktorları sadece ultrasona sokup gönderirken, bazıları tansiyon, kilo ölçümü yapıyor, nasıl beslenmeleri gerektiğini söylüyor, güneş kremi çatlak kremine kadar bilgi veriyormuş . Değerleri iyi takip edip, doğru takviyeler yapacak birine ihtiyacım var tabi ameliyat konusunda ( sezaryen) iyi olması da çok önemli. Ne olur bilgilerinizi esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.

Back