Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Yenimahalle de Özel Ortadogu Hastanesine Hande Kaçar Balaban ,Hocaya gittim 9 ay boyunca ve doğumumu da o yaptı Sezeryan olarak kendisi dünya tatlısı bir hoca ve çok çok ilgili gönül rahatlığıyla gidebilirsinizMerhaba arkadaşlar ben medical park Keçiören’de yetkin karasu hocaya gidiyorum 12+5 deyim .. başka doktor önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Aynı hastanede Serap hoca var. Arkadaşımın doğumunu yaptırdı. Sorununuz hastane ile ilgili değilse sadece doktor değiştirecekseniz Serap hanım çok iyi dediler. Yetkin karasu nunn adını da çok duydum aslında neyden memnun kalmadınız?Merhaba arkadaşlar ben medical park Keçiören’de yetkin karasu hocaya gidiyorum 12+5 deyim .. başka doktor önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim bakıyım onlardaMerhaba ben Yenimahalle de Özel Ortadogu Hastanesine Hande Kaçar Balaban ,Hocaya gittim 9 ay boyunca ve doğumumu da o yaptı Sezeryan olarak kendisi dünya tatlısı bir hoca ve çok çok ilgili gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Yetkin hocadan memnun kalmamak değilde başka hocalara da gidip görüş almak istiyorum aslında ilgili birini devamlı birşey olduğunda sorabileceğim bi doktorum olsun isterim .. devamlı küçük şeylerde rahatsız edecek biri değilim ama insan rahat olmak istiyor.. birde Ankara’yla mesafemiz var uzaklık olunca telefonda soracağım hani gelişen durumlar oluyor .. kesin bakıcam Serap hanıma da çok teşekkür ederimAynı hastanede Serap hoca var. Arkadaşımın doğumunu yaptırdı. Sorununuz hastane ile ilgili değilse sadece doktor değiştirecekseniz Serap hanım çok iyi dediler. Yetkin karasu nunn adını da çok duydum aslında neyden memnun kalmadınız?
Rica ederim ,sağlıkla kucağınıza alın insALLAHÇok teşekkür ederim bakıyım onlarda
isim isim bilmiyorum ben ankaralı değilim ama kuzenimin doğumuna gittim çok ilgili ve temiz bir hastaneydi kendisi çok memnun kaldıArkadaşlar merhabaa, konu eskide kalmis biraz ama simdi bende sizlerin gectigi yollardayim Medicalpark Kecioren de doktor secme asamasindayim. Serap durmuşoğlu na gittim. Ama sizlerin önereceği ayni hastanede veya baska hastanede veya muayenehanesi olan doktorlar var mıdır.
Aslida Medicalpark tercihlerimin başında daha cok ordan doktor onerisinde bulunabilirseniz cok sevinirim
S Semaskk B brcuu06 burcumsu12
Teşekkür ederim cevabınız için ❤isim isim bilmiyorum ben ankaralı değilim ama kuzenimin doğumuna gittim çok ilgili ve temiz bir hastaneydi kendisi çok memnun kaldı
Ne yazık ki o hastaneyle ve doktorlariyla ilgili bilgim yok o yüzden yardımcı olamayacağım, sağlıkla kucağınıza alın insALLAHArkadaşlar merhabaa, konu eskide kalmis biraz ama simdi bende sizlerin gectigi yollardayim Medicalpark Kecioren de doktor secme asamasindayim. Serap durmuşoğlu na gittim. Ama sizlerin önereceği ayni hastanede veya baska hastanede veya muayenehanesi olan doktorlar var mıdır.
Aslida Medicalpark tercihlerimin başında daha cok ordan doktor onerisinde bulunabilirseniz cok sevinirim
S Semaskk B brcuu06 burcumsu12
Teşekkür ederim cevabınız için aminn inşallah sağlıkla ❤Ne yazık ki o hastaneyle ve doktorlariyla ilgili bilgim yok o yüzden yardımcı olamayacağım, sağlıkla kucağınıza alın insALLAH