Ankara, İller Bankası Sosyal Tesisleri hakkında bilgisi olan var mı?

Christinia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
32
0
96
İstanbul
Herkese Merhaba,

Buranın müzik sistemi, servisi, konuk ağılaması ve ortamı ile ilgili bilgisi olan var mı ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Christiana merhaba,

Ben hiç gitmedim oraya ama hem kadınlarkulübü forumlarından, hem de dışarıdan hep güzel şeyler duydum orası hakkında. Ben de kışın kapalı kısmında yapmayı düşünüyorum. Bu haftasonu gidip bakacağım eğer düğün varsa. Telefon numarasını bulmaya çalışıyordum ben de şimdi.

Müzik konusunda dışarıdan orkestra kiralamayı da düşünebilirsin oranınki iyi değilse.

Gidip görünce izlenimlerimi seninle de paylaşırım. Fiyat ne kadar acaba, bilgi verebilirsen çok sevinirim.

düğün için yardımcı olabileceğim bişeyler olursa seve seve yardıma hazırım,düğün danışmanıyım,saç gelinlik,organizasyon konsepti aklına gelebilecek her türlü şey için yazabilirsin :) ogün siz prenseslerin günü o gününüz kusursuz olmalı...

Canım biz kına için tutalım demiştik düşündüğümüz tarihte yer yoktu orada... Kuzenimin oğlunun sünnet düğünü olmuştu... Güzel bi mekan nezih... Müzik kısmında haklısın sanırım...

Kendin dışardan orkestra da getirebilir yok olmadı hazırladığın cdyi çaldırırsın canım bence fena olmaz hani...

Mutluluklar bu arada...

Herkese Merhaba,

Düğünüm Ankara, İller Bankası Sosyal Tesislerinde olacak. Buranın müzik sistemi, servisi, konuk ağılaması ve ortamı ile ilgili bilgisi olan var mı ? Güncel tarzda müzikler çalınmıyorsa, müziklerimi kendim hazırladım cd'den çaldırayım diyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Teşekkürler.

selam christina

iller bankasi lokalini arastirirken gördüm yazını. düğününün orada olacagını yazmıssın. nasıl memnun kaldınız mı acaba ben de kına gecem için araştırma yapıyorum da bilgi verirsen çok sevinirim.

Back