Araştıranlar için yazıyorum çünkü ben çok araştırdım bu konuda tek bir yorum bile çok değerli biliyorum ☺Daha önce lazer yaptırmıştım yüzüme ama maalesef bitmedi. Çenemin altı boynuma doğru ve dudak kenarları kaldı. Yoğun araştırmalar sonucu sevgi hanımın ismini buldum. Ankara etlikte yeri. 4 gün önce ilk iğneli seansımı yaptırdım. Öyle abartıldığı gibi ahım şahım bi acısı yok açıkçası ama şöyle söyliyim çenem dudak kenarlarından daha az acıdı
Çok kısa sürdü zaten eli çabuk bir bayan oyalanmıyo kesinlikle daha önce başka bir iğneli deneyimim olmadığı için fazla kıyaslama yapamıyorum ama genel olarak memnun kaldım. Başta çok şişti her bir iğne yeri
2-3 saat içinde insan içine çıkılacak kıvama geldi. Ertesi gün kozarıklık falan kalmamıştı. Kabuklanma yeni yeni başladı bol bol krem sürüyorum iz kalmasın diye yaralara iyi bakacakmışız mantığı buymuş
ama şöyle söyliyim kabuklar toplu iğne başı kadar minicik bi de benimkiler çenemin altında olduğu için hiç sıkıntı olmadı. 6 ay sonra biter seninkiler tüylerin çekince hemen geliyo dedi toplam 12 dk sürdü zaten. Bence iğneli diğer lazerlerden daha kesin sonuç veriyor. Şimdilik böyle gelişmeleri aktarıcam memnun kalırsam başka bölgelere de yaptırmayı düşünüyorum