Nereye gittiniz acabaBen yüzüme yaptırdım çok memnun kaldım. Ancak iyi bir yere gitmek gerekiyor. Hem çok riskli hem de çok pahalı bir işlem.
İstanbul’da butik bir yer reklam vs yokNereye gittiniz acaba
Peki kaç seans sonrasında etki görmeye basladınız ben yeni basladım da merak ediyorumİstanbul’da butik bir yer reklam vs yok
Peki kaç seans sonrasında etki görmeye basladınız ben yeni basladım da merak ediyorum
Benim ki de berbat bi durumda sadece çok siyah değillerdi bakalım ne olucakBen lazer sonrası hareketlenmiş ve fazlasıyla tüylenmiş bir yüz ile başlamıştım. Toplamda 2 yıl oldu başlayalı.3 er saatlik seanslarla 4-5 seans sonrası oldukça rahatlamıştım. Devamında daha kısa süreli ve daha seyrek gitmeye başladım ama hep düzenli gittiğim bir yılın sonunda bitti denebilirdi. Artık sadece tek tükler için gidiyorum.
Ama yüzümün durumu gerçekten çok kötüydü. Sadece dudak üstü bölgesine giden arkadaşlarım 2ayda bir yarım saatlik seanslarla 3.den sonra çok çok rahatladılar.
Ben kuaföre gitmiyorum ama geriliyorum sanki inadına daha çok geliyim diye yavas yavas yapıyo gibiAnkarada iyi isimlerin randevuları çok dolu. Ben de bir türlü randevu bulamadigim için kuaförde gittim ama bin pişmanım. Kuaforde gitmeyin de nerede giderseniz gidin kuaförde olmuyor bu iş.
Ben kuaföre gitmiyorum ama geriliyorum sanki inadına daha çok geliyim diye yavas yavas yapıyo gibi
Ankara’da ortalama dakika ücreti ne kadar ?Ankarada iyi isimlerin randevuları çok dolu. Ben de bir türlü randevu bulamadigim için kuaförde gittim ama bin pişmanım. Kuaforde gitmeyin de nerede giderseniz gidin kuaförde olmuyor bu iş.
İğneli çok iyi geldi bana çektiğim acılara değdiBenim ki de berbat bi durumda sadece çok siyah değillerdi bakalım ne olucak
Ankara’da ortalama dakika ücreti ne kadar ?
İğneli çok iyi geldi bana çektiğim acılara değdi
en kötüsü 3 liradan başlıyor. Aura diye meşhur bir merkez var orada dakikası 4.5 dendi telefonda bana. Gittiğim kuaförde 3.5 liraydı. İstanbuldan pahalı burası. Bir de istanbuldaki uzmanlar gibi hızlı çalışmıyorlar.
evet hayat kurtarıcı bir işlem. Benim yüzüm bitti sayılır. İyi bir uzmana denk gelirse birseyde olmaz. Ben hem en beterini hem en iyisini denemiş biri olarak diyebilirim. Yine de insan kendi denemeden bilemez doğruyu yanlışı.
Merhabalar bende yüzüme 15 seans lazer yaptırdım tüyler yoğun ve sık oldu. Ankarada bi kaç yeri araştırdım Ebru hanım ve aura arasında kaldım. Siz nereye gidip bitirdiniz burdan yazmazsanız özelden yazarmısınızBen lazer sonrası hareketlenmiş ve fazlasıyla tüylenmiş bir yüz ile başlamıştım. Toplamda 2 yıl oldu başlayalı.3 er saatlik seanslarla 4-5 seans sonrası oldukça rahatlamıştım. Devamında daha kısa süreli ve daha seyrek gitmeye başladım ama hep düzenli gittiğim bir yılın sonunda bitti denebilirdi. Artık sadece tek tükler için gidiyorum.
Ama yüzümün durumu gerçekten çok kötüydü. Sadece dudak üstü bölgesine giden arkadaşlarım 2ayda bir yarım saatlik seanslarla 3.den sonra çok çok rahatladılar.
Ben İstanbul’da butik bir yere gittim. Ankara’yı bilmiyorum maalesefMerhabalar bende yüzüme 15 seans lazer yaptırdım tüyler yoğun ve sık oldu. Ankarada bi kaç yeri araştırdım Ebru hanım ve aura arasında kaldım. Siz nereye gidip bitirdiniz burdan yazmazsanız özelden yazarmısınız
Ben suan ebru hanımı deniyorumMerhabalar bende yüzüme 15 seans lazer yaptırdım tüyler yoğun ve sık oldu. Ankarada bi kaç yeri araştırdım Ebru hanım ve aura arasında kaldım. Siz nereye gidip bitirdiniz burdan yazmazsanız özelden yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?