Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Ankara iğneli epilasyon !
- Konu Sahibi Morkalpp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2018
- 73
- 9
- 38
- 25
Nereye gittiniz acabaBen yüzüme yaptırdım çok memnun kaldım. Ancak iyi bir yere gitmek gerekiyor. Hem çok riskli hem de çok pahalı bir işlem.
- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
İstanbul’da butik bir yer reklam vs yokNereye gittiniz acaba
- 7 Aralık 2018
- 73
- 9
- 38
- 25
Peki kaç seans sonrasında etki görmeye basladınız ben yeni basladım da merak ediyorumİstanbul’da butik bir yer reklam vs yok
- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
Peki kaç seans sonrasında etki görmeye basladınız ben yeni basladım da merak ediyorum
Ben lazer sonrası hareketlenmiş ve fazlasıyla tüylenmiş bir yüz ile başlamıştım. Toplamda 2 yıl oldu başlayalı.3 er saatlik seanslarla 4-5 seans sonrası oldukça rahatlamıştım. Devamında daha kısa süreli ve daha seyrek gitmeye başladım ama hep düzenli gittiğim bir yılın sonunda bitti denebilirdi. Artık sadece tek tükler için gidiyorum.
Ama yüzümün durumu gerçekten çok kötüydü. Sadece dudak üstü bölgesine giden arkadaşlarım 2ayda bir yarım saatlik seanslarla 3.den sonra çok çok rahatladılar.
- 7 Aralık 2018
- 73
- 9
- 38
- 25
Benim ki de berbat bi durumda sadece çok siyah değillerdi bakalım ne olucakBen lazer sonrası hareketlenmiş ve fazlasıyla tüylenmiş bir yüz ile başlamıştım. Toplamda 2 yıl oldu başlayalı.3 er saatlik seanslarla 4-5 seans sonrası oldukça rahatlamıştım. Devamında daha kısa süreli ve daha seyrek gitmeye başladım ama hep düzenli gittiğim bir yılın sonunda bitti denebilirdi. Artık sadece tek tükler için gidiyorum.
Ama yüzümün durumu gerçekten çok kötüydü. Sadece dudak üstü bölgesine giden arkadaşlarım 2ayda bir yarım saatlik seanslarla 3.den sonra çok çok rahatladılar.
- 7 Aralık 2018
- 73
- 9
- 38
- 25
Ben kuaföre gitmiyorum ama geriliyorum sanki inadına daha çok geliyim diye yavas yavas yapıyo gibiAnkarada iyi isimlerin randevuları çok dolu. Ben de bir türlü randevu bulamadigim için kuaförde gittim ama bin pişmanım. Kuaforde gitmeyin de nerede giderseniz gidin kuaförde olmuyor bu iş.
Ben kuaföre gitmiyorum ama geriliyorum sanki inadına daha çok geliyim diye yavas yavas yapıyo gibi
benim de 10 dakikalık işim kalmıştı yüzümde kuafordeki eleman yarim saatte alamadı. Zaten aynaya baktım sadece kalınları almış. Gözlük yok ışık yıl ağda bölümünde çeke çeke aldı. Dakikası 3.5 lira verdim o rezillige
- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
Ankara’da ortalama dakika ücreti ne kadar ?Ankarada iyi isimlerin randevuları çok dolu. Ben de bir türlü randevu bulamadigim için kuaförde gittim ama bin pişmanım. Kuaforde gitmeyin de nerede giderseniz gidin kuaförde olmuyor bu iş.
- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
İğneli çok iyi geldi bana çektiğim acılara değdiBenim ki de berbat bi durumda sadece çok siyah değillerdi bakalım ne olucak
Ankara’da ortalama dakika ücreti ne kadar ?
en kötüsü 3 liradan başlıyor. Aura diye meşhur bir merkez var orada dakikası 4.5 dendi telefonda bana. Gittiğim kuaförde 3.5 liraydı. İstanbuldan pahalı burası. Bir de istanbuldaki uzmanlar gibi hızlı çalışmıyorlar.
İğneli çok iyi geldi bana çektiğim acılara değdi
evet hayat kurtarıcı bir işlem. Benim yüzüm bitti sayılır. İyi bir uzmana denk gelirse birseyde olmaz. Ben hem en beterini hem en iyisini denemiş biri olarak diyebilirim. Yine de insan kendi denemeden bilemez doğruyu yanlışı.
- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
en kötüsü 3 liradan başlıyor. Aura diye meşhur bir merkez var orada dakikası 4.5 dendi telefonda bana. Gittiğim kuaförde 3.5 liraydı. İstanbuldan pahalı burası. Bir de istanbuldaki uzmanlar gibi hızlı çalışmıyorlar.
Gerçekten pahalıymış. Teşekkürler
evet hayat kurtarıcı bir işlem. Benim yüzüm bitti sayılır. İyi bir uzmana denk gelirse birseyde olmaz. Ben hem en beterini hem en iyisini denemiş biri olarak diyebilirim. Yine de insan kendi denemeden bilemez doğruyu yanlışı.
Merhabalar bende yüzüme 15 seans lazer yaptırdım tüyler yoğun ve sık oldu. Ankarada bi kaç yeri araştırdım Ebru hanım ve aura arasında kaldım. Siz nereye gidip bitirdiniz burdan yazmazsanız özelden yazarmısınızBen lazer sonrası hareketlenmiş ve fazlasıyla tüylenmiş bir yüz ile başlamıştım. Toplamda 2 yıl oldu başlayalı.3 er saatlik seanslarla 4-5 seans sonrası oldukça rahatlamıştım. Devamında daha kısa süreli ve daha seyrek gitmeye başladım ama hep düzenli gittiğim bir yılın sonunda bitti denebilirdi. Artık sadece tek tükler için gidiyorum.
- 25 Şubat 2019
- 118
- 43
- 13
Ben İstanbul’da butik bir yere gittim. Ankara’yı bilmiyorum maalesefMerhabalar bende yüzüme 15 seans lazer yaptırdım tüyler yoğun ve sık oldu. Ankarada bi kaç yeri araştırdım Ebru hanım ve aura arasında kaldım. Siz nereye gidip bitirdiniz burdan yazmazsanız özelden yazarmısınız
- 7 Aralık 2018
- 73
- 9
- 38
- 25
Ben suan ebru hanımı deniyorumMerhabalar bende yüzüme 15 seans lazer yaptırdım tüyler yoğun ve sık oldu. Ankarada bi kaç yeri araştırdım Ebru hanım ve aura arasında kaldım. Siz nereye gidip bitirdiniz burdan yazmazsanız özelden yazarmısınız