- 12 Nisan 2020
- 456
- 443
- 53
- 31
- Konu Sahibi nazenin0123
-
Canım ben koru çukurambar bahar Şentürk hocaadan çok memnunum işini çok güzel yapan bir hekimMerhaba, Ankara’daki özel hastanelerden hangilerini önerirsiniz, koru, medicana, liv, lokman hekim vs vs. Kadın doğum doktorlarından hangisinden memnun kaldınız yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
En başından beri ona mı gittin canım, doğumda filan iyi miydiCanım ben koru çukurambar bahar Şentürk hocaadan çok memnunum işini çok güzel yapan bir hekim
Teşekkür ederim ama bilindik özel hastaneler olsa daha iyi, konum olarak uzak bana da birazKeçiören de var göğüs hastalıkları hastanesi sanatoryum d blok da Cafer kaymaz hoca var çok da iyi ilgileniyor.
Pınarbaşı, Sanatoryum Cd. No:144, 06280 Keçiören/Ankara
8,5 km
Teşekkür ederim ama bilindik özel hastaneler olsa daha iyi, konum olarak uzak bana da biraz
Medicana ayla aktulay çok memnunum şuna devam ediyorum . Doçent Dr. kendisi her bilgiyi net veriyor kafa karıştırmıyor mis gibiMerhaba, Ankara’daki özel hastanelerden hangilerini önerirsiniz, koru, medicana, liv, lokman hekim vs vs. Kadın doğum doktorlarından hangisinden memnun kaldınız yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
Neye karar verdin bende doktor arıyorumMerhaba, Ankara’daki özel hastanelerden hangilerini önerirsiniz, koru, medicana, liv, lokman hekim vs vs. Kadın doğum doktorlarından hangisinden memnun kaldınız yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
Kendi muayenehanesinde Doğum paketleri oluyor mu acaba ben bikere ona muayene olmuştum çokta anlayamadım nasıl biri acabaKorudan memnun kalmıştım . Aşkın Evren Güler vardı şimdi kendi muayenesini açtı İlgili Güler yüzlü insanı rahatlatan bi doktor .
Ne kadar çok doktor var ben çok kararsız kaldımMedicana ayla aktulay çok memnunum şuna devam ediyorum . Doçent Dr. kendisi her bilgiyi net veriyor kafa karıştırmıyor mis gibi ❤
Zahide küçük instagramını takip eden ne kadar çok iyi bi doktor olmalı o içime sindi sanki ama gitmeden nasıl bileceğimMerhaba, Ankara’daki özel hastanelerden hangilerini önerirsiniz, koru, medicana, liv, lokman hekim vs vs. Kadın doğum doktorlarından hangisinden memnun kaldınız yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
Evet paket yapıyormuş yine . İlgili bi doktor takibimi de doğumumu da o yaptıKendi muayenehanesinde Doğum paketleri oluyor mu acaba ben bikere ona muayene olmuştum çokta anlayamadım nasıl biri acaba
Memnun kaldınıZ değil mi cidden zor seçim bi yerde başlayıp devam ederim kuzenim eşine Doğum yaptırdı hiç memnun kalmamıştı kararsız kaldım çok teşekkür ederimEvet paket yapıyormuş yine . İlgili bi doktor takibimi de doğumumu da o yaptı
Canim doktorun muayene ve doğum ücreti nedir acaba?Medicana ayla aktulay çok memnunum şuna devam ediyorum . Doçent Dr. kendisi her bilgiyi net veriyor kafa karıştırmıyor mis gibi ❤
Onu İnan’ın bilmiyorum çünkü özel sağlığımız var ya canımCanim doktorun muayene ve doğum ücreti nedir acaba?
Ben lokman hekimi düşünüyorum ama doktor olarak Esra Çabuk Cömerti düşünüyorum onun anlaşmalı olduğu hastanelere bakcam.İkinci çocuguma hamileyim bu sefer özelde olsun istiyorum.Siz karar verdinizmi?Merhaba, Ankara’daki özel hastanelerden hangilerini önerirsiniz, koru, medicana, liv, lokman hekim vs vs. Kadın doğum doktorlarından hangisinden memnun kaldınız yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
Evet canım ben liv hospital Ebru yüce yi tercih ettim memnunumBen lokman hekimi düşünüyorum ama doktor olarak Esra Çabuk Cömerti düşünüyorum onun anlaşmalı olduğu hastanelere bakcam.İkinci çocuguma hamileyim bu sefer özelde olsun istiyorum.Siz karar verdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?