ankara için temizlik şirketi

tubilubba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
181
1
46
Elazığ
arkadaşlar dikimevinde bi daire tuttuk bildiğiniz önerebileceğiniz temizlikçi ya da temizlik şirketi var mı? bir şirketi aradım 100m' 3+1 için 180tl dediler bana biraz uçuk geldi sizce nasıl?

desene komşu geliyorsun bana canım zaten temizliğe kadın gelse yine 100 gelir günlüğü seninki inşaat temizliği olduğu için kolay gibi görünüyor ama inan çok zor temizliği ben yeni taşındım sayılır inşaat temizlemek daha zor geldi bana inan yardım etmek isterdim şirket ismi falan ama bilmiyorumben kendim yaptığım için sadece kolay gelsin derim ...

Biraz geç oldu, kusura bakma. Doğrusu hangi firmalı olmalı değil de hangisi olmamalıyı cevaplamak gerekiyor bence. Mutlaka ama mutlaka tavsiye almadığın firmayla anlaşma! Biz Duygumtemizlik firmasını internetten bulmuştuk. Fiyatı pahalı idi: 300tl. Ama inşaat sonrası olduğundan derz kalıntılarını çıkarıyoruz ve malzeme ile yemek de bize ait dediler, ikna olduk. Biz de izinleri, nakliyecileri ona göre ayarladık. O gün geldiğinde firma gelmedi. Üstelik çok da çirkin davrandılar, sanki biz istememişiz gibi davrandılar,telefonda bağırıp çağırdılar. Sen sen ol, referansını güvenilir kaynaktan almadığın yer ile anlaşma. Ben ÇOK mağdur oldum.

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…