- 13 Şubat 2014
- 303
- 208
-
- Konu Sahibi Snzydgr543
Atakulenin karşısında estera kliniği var. Başka hiçbir yere gitmeyin gözü kapalı güvenebilirsiniz. Fiyatlar diğer yerlere göre yüksek gelebilir ama gerçekten sonuç alırsınızMerhabalar ben bu sene tüylerimden kurtulmak istiyorum.Sirf bunun araştırması için kayıt oldum.Bugday tenliyim kıllarım siyah kalın.Tum vücut için dusunuyorum.Benim için buz lazer öneriyorlar .Ankaradayım ve kime gideceğimi bilmiyorum.Sizler kime gidiyorsunuz.Klinik veya hastane istiyorum guzellik salonlarına güvenemiyorum.
2 yıldır gitmemiştim covid dönemi girince ara vermiştim, tekrar yeni yer arayışına girdim falan ancak geçen hafta baslayabildim. Sonuçtan memnun kalırsam paylaşırımMerhaba durum ne, bitti mi tüyler
şu anki durumunuz nedir? tüylerde azalma oldu mu memnun kaldınız mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?2 yıldır gitmemiştim covid dönemi girince ara vermiştim, tekrar yeni yer arayışına girdim falan ancak geçen hafta baslayabildim. Sonuçtan memnun kalırsam paylaşırım
Henüz 1 seans gidebildim. Haftaya 2. seansım var. Güzel döküldü diyebilirim. 3. Seanstan önce tüyler tekrar çıktığında daha net bilgi verebilirim. Şu anlık memnun gibiyimşu anki durumunuz nedir? tüylerde azalma oldu mu memnun kaldınız mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
cevap için teşekkür ederimHenüz 1 seans gidebildim. Haftaya 2. seansım var. Güzel döküldü diyebilirim. 3. Seanstan önce tüyler tekrar çıktığında daha net bilgi verebilirim. Şu anlık memnun gibiyim
Genital yaptırdıysanız esterada yüzde kaç bitti kaç seansta, geri çıktı mı memnun musunuzAtakulenin karşısında estera kliniği var. Başka hiçbir yere gitmeyin gözü kapalı güvenebilirsiniz. Fiyatlar diğer yerlere göre yüksek gelebilir ama gerçekten sonuç alırsınız
Genital bölge bitmiyor öyle bir beklentiniz olmasın. Şimdiye kadar heralde bi 7-8 kez yaptırmısımdır. Ama şöyle söyleyebilirim üst kısımda hiç kalmadı alt kısımlarda %30 filan azalma varGenital yaptırdıysanız esterada yüzde kaç bitti kaç seansta, geri çıktı mı memnun musunuz
Hiçbir yerde mi bitmiyor estera için mi bu yorumunuzGenital bölge bitmiyor öyle bir beklentiniz olmasın. Şimdiye kadar heralde bi 7-8 kez yaptırmısımdır. Ama şöyle söyleyebilirim üst kısımda hiç kalmadı alt kısımlarda %30 filan azalma var
Hiçbir yerde bitmiyor. Nemli bölge olduğu için ve hormonlardan dolayı olduğunu söylüyorlar. Ama lazer yaptırınca daha geç çıkıyor bir de işte %30 filan azalıyor zamanlaHiçbir yerde mi bitmiyor estera için mi bu yorumunuz
Merhabalar ben bu sene tüylerimden kurtulmak istiyorum.Sirf bunun araştırması için kayıt oldum.Bugday tenliyim kıllarım siyah kalın.Tum vücut için dusunuyorum.Benim için buz lazer öneriyorlar .Ankaradayım ve kime gideceğimi bilmiyorum.Sizler kime gidiyorsunuz.Klinik veya hastane istiyorum guzellik salonlarına güvenemiyorum.