• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara için önerebilceğiniz doktor

Tubikko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
36
8
36
37
Merhabalar Ankara için aşılama yada tüp bebek için doktor öneriniz var mıdır?
Geneli çünkü ticarethaneye dönmüş gidip memnun kalan paylaşırsa çok mutlu olurum..

Geneli çünkü ticarethaneye dönmüş gidip memnun kalan paylaşırsa çok mutlu olurum..
Merhaba ben medicana süleyman hocaya gidiyorum yumurta takibindeyiz aşılama olacak Siz kimi düşünüyorsunuz acaba

Merhaba, doktor nezih durmazlar'i tavsiye ederim. Ekibi ve kendisi harika. Asla pisman olmazsiniz.

Bende arıyorum Esra Çabuk C.'i takip ediyorum ama daha konyada olduğum için araştırma aşamasındayım.Siz neye karar verdiniz ? Ben aşılamadan hüsranla ayrıldım.

İsmini duymuştum ama araştırmadım hiç Tolga hocaya giden tanıdıklar var hepsi olumlu sonuçla ayrılmış kişiye göre tedavi uyguluyormuş sanırım ve daha da önemlisi halden anlayan bi doktormuş 1 ay ara vermem gerekiyordu benim o yüzden önümüzdeki ay ancak gideceğim.özel olmazsa sizde sıkıntı nedir bizimkisi sebepsiz

Mrb öncelikle inş hamilesindr şuan 😊 sorum olacaktı Süleyman bey nasıl bir Dr doktr duyumunuza göre normal doğum yanlısı bir hekimmi bilgi için teşekkürler
Merhaba hamile degilim canim. Kendinden emin ve geleneksel bir doktor gereksiz ilaca karşı tedavi neyse onu yapıyor maddi kısmı ni da düşünen bi doktor gereksiz tahlil yaptırmıyor. Instagram dan takip ediyorum iki doğum da yaptırıyor. 5 ay dir takipli hastasiyim

Merhaba hamile degilim canim. Kendinden emin ve geleneksel bir doktor gereksiz ilaca karşı tedavi neyse onu yapıyor maddi kısmı ni da düşünen bi doktor gereksiz tahlil yaptırmıyor. Instagram dan takip ediyorum iki doğum da yaptırıyor. 5 ay dir takipli hastasiyim
Teşekkürler inş en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz.
İlk bebeğim normal oldu epey kilolu biriyim ikinci de normal olmasını o nedenle normal doğum Dr arıyorum

Back