Ankara için Kadın Doğum Doktor ve Hastane Tavsiyesi

merhaba arkadaşlar bu hastane doktor olayı cok zormuş 29 mayıs hast. nesrin hanıma gidiyordum memnundum ama doktorum ordan ayrıldı memorial hastanesi açılacakmış oraya geçti ne yapsam bilmiyorum kimi çağ hast. diyor kimi devlete git diyor ne yapsam bilemedim :44:

Ben bebeğimin doğumunu hrs de yaptırmıştım doktorum da ahmet cingi idi.ne kadar memnunum anlatamam doğum sonrası çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım hemde hassas cilt yapıma rağmen estetik dikiş atıldı (sezeryan oldum)ve şu an hiç bir iz kalmadı.

Özel Hastaneler'in doğum için hastalardan alması gereken yasal ücretler hakkındaki araştırmam sonucu bu siteye ulaştım. Siz de bakın derim arkadaşlar ve bulduğunuz bilgileri burada paylaşırsanız çok sevinirim. Aynı zamanda ne kadar fazla kişiyi bilgilendirirsek o kadar iyi. Sonuçta para kazanmak o kadar kolay değil. Bebeklerimizin rızkını hastanelere vermeyelim.

http://www.hastahaklari.net/“dogum”da-Vurgun-383-haberi.aspx

Cnm yazini okudumda cok sasirdim.. Bende yeni hamileyim..dr arayisindayim..ama herkesin belirttigi gibi dogum ucretleri cok ucuk.. Bebegimiz icin en iyisinide istesek 3 binler 4, 5, 6.. Binler cok buyuk rakamlar.. Bebegin bi ton ihtiyacini karsilar bu paralar.. Peki itiraz edebiliyomuyuz hastanelere dedigin gibi? Cevrende yapan oldumu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muayene için gazi üniversitesi hastanesini randevu almak için aradığımda telefonla randevu vermediklerini, hastaneye gelip randevu almam gerektiğini söylediler. ünv. internet sitesinde randevuların telefonla alındığının yazdığını ve bu numarayı da oradan aldığımı söyledim. kadın doğum için şahsen başvurmalıymışım, zaten hemen gitsem de en erken on gün sonrasına randevu verdiklerini söylediler. gazi ünv. hastanesine gidenler var mı bu doğru mu?

Merhaba hanımlar. Ben iki gün önce etlik lokman hekim hastanesine gittim. Asabım bozuldu da döndüm :(( ben yüzüncüyılda oturuyorum. Dr Sebahat hanımı çok merak ettiğim için gittim. Ama dr la görüşemeden döndüm :(( bi daha da gitmem sanırım.

Öncelikle 10 dk park yeri aradık ve baya uzağa park ettik. İnsanlar canavar gibi araç kullanıyolar:(( zor ulaştık hastaneye karşıdan karşıya geçe geçe. Bi burda benim tepem attı. Madem talep alıyosun parka bi çözüm bul. Haa belki vardır da biz bulamadık.

Daha sonra yukarı çıktık. Aman tanrııımm!! Küçücük bir bekleme alanı, onlarca insan. Bana pek uygun gelmedi bu durum açıkçası. Giriş yaptırmak için gittik bir bayanın yanına. Önce çok bekler miyim diye sordum. Çünkü ben kalabalığa pek gelemiyorum. Tansiyonum düşüyo. Beklerdin dediler. Ne kadar dedim bilemeyiz dedi. Sonra dr un sekreterini aradı yarım saatten çok daha fazla beklersin. Daha çok hastası var. Ameliyata gitmiş o nedenle sarkmış dedi. Bu arada 16.15 teydi randevum. 6 ya 7 ye kadar da durmıcağına göre görüşemeyebilirdim bile. Bi de ben okuldan izin alıp geleceğim için bu kadar vakit kaybedemem her geliş gidişimde. Tek başıma kafama bişey takıldığında basıp gidebilceğim bi yerde değil. Uzun lafın kısası giriş dahi yaptırmadan çıktık oradan.

Bunlar bana uymayan şeyler olduğu için ben vazgeçtim. Sebahat hanım için de Elif Terzi için de çok güzel yorumlar var. Vakit ve mesafe sıkıntısından bi de hastanenin ciddiyetsizliğinden ben vazgeçtim.

Oraya gidecek olan beklemeyi göze almalı diye bu deneyimimi paylaşmak istedim. Çok içinde kaldı sebahat hanımı çok öerak ediyordum. Ama kısmet değilmiş :((

Pazartesi günü balgat koruya gideceğim bakalımm.

Merhaba , yazınızın üzerinden birkaç ay geçmiş, netleştirmişssinizdir diye düşündüm. Şu anda nereye gitmeye karar verdiniz ve ücretleri nasıl acaba?

Merhaba , yazınızın üzerinden birkaç ay geçmiş, netleştirmişssinizdir diye düşündüm. Şu anda nereye gitmeye karar verdiniz ve ücretleri nasıl acaba?

Merhabalar. Balgat koru hastanesine gidiyorum şu an. 110 lira muayene ücreti. Doğum 3.500. Ben acil amniyosentez yaptırmam gerekti. O nedenle özel bi sigorta yaptırdık doğum paketini içeren. Balgat koru çukurambara taşınacak daha büyük bşr hastaneye. Umarım doğumuma kadar taşınır. Ben memnunum. Bir sürü işlemim orada yapıldı. Acilinde yattım iki kez. Sorun yaşamadım.

Merhabalar. Balgat koru hastanesine gidiyorum şu an. 110 lira muayene ücreti. Doğum 3.500. Ben acil amniyosentez yaptırmam gerekti. O nedenle özel bi sigorta yaptırdık doğum paketini içeren. Balgat koru çukurambara taşınacak daha büyük bşr hastaneye. Umarım doğumuma kadar taşınır. Ben memnunum. Bir sürü işlemim orada yapıldı. Acilinde yattım iki kez. Sorun yaşamadım.

Oww fiyatlar fenaymış. Ankara uçmuş durumda. Bazen memlekte gidip mi doğursam diyorum ama işte ne zaman gelceği belli olmuyor. Size hayırlı doğumlar diliyorum. Zamanını bekler inş minniş :)

merhaba arkadaşlar bu hastane doktor olayı cok zormuş 29 mayıs hast. nesrin hanıma gidiyordum memnundum ama doktorum ordan ayrıldı memorial hastanesi açılacakmış oraya geçti ne yapsam bilmiyorum kimi çağ hast. diyor kimi devlete git diyor ne yapsam bilemedim :44:

29 mayıs hastanesinin fiyatları ne durumda acaba? ben bu gidişle akropole gideceğim sanırım tekrar. yüzüncü yılı aradım dilek hanım iyi diyolar diye. muayene ücreti 65 tl imiş. doğumu oradan yola çıkarak 3 bin ve üstü şeklinde tahmin ettim. 29 mayısta muayene ve doğum ne kadar?

29 mayıs hastanesinin fiyatları ne durumda acaba? ben bu gidişle akropole gideceğim sanırım tekrar. yüzüncü yılı aradım dilek hanım iyi diyolar diye. muayene ücreti 65 tl imiş. doğumu oradan yola çıkarak 3 bin ve üstü şeklinde tahmin ettim. 29 mayısta muayene ve doğum ne kadar?

Akrapolde doğum 2.500 e düşmüş tekrar. Ebru hanımdan memnunum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En son gittiğimde 29 mayıs hastanesi kapanmıştı

Akrapolde doğum 2.500 e düşmüş tekrar. Ebru hanımdan memnunum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya biz Işın hanıma giderken orda bi Nurten hanım vardı. Alp beye ve ışın hanıma göre daha arka plandaydı yanlız ışın hanım gidince baya revaçta olmuş randevu almak çok zor diyorlar.bakalım ben bi deniycem. teşekkürler.

slm kızlar kırkımız çıktı şükür benim doğumda zordu anca toparlanabildim haber vereyim dedim hamilelikte insan o kadar merak edip herşeyi öğrenmek istiyorki o durumu tedirginliği çok iyi bilirim elimden geldiği kadar ayrıntılı yazcam yinede sormak istediğiniz birşey olursa sorun seve seve anlatırım
ben ilk nafiz köreze gittim kızlar o kadar kalabalık bir hastaneki sapa sağlam gidip grip dönmüştüm insan nefes alamıyo o kalabalığa rağmen fatma hanımdı sanırım adı çok güleryüzlü bir doktordu ama hakkını yiyemem tebrik etmiştim çünkü günde ortalama abartmıyorum bi 80 hastaya falan bakıyordur
sonra sincan koruya seda hanıma gittim güler yüzlü anlayışlı bir doktor benim doğumum bayrama denk geleceği için olamam belki dedi ve mecbur terk ettim sonradan bir arkadaşıma önermiştim ama o çok yoğun olduğundan bahsetti hiç memnun kalmamış
daha sonra sincan lokman hekime gittim orası hakkında olumlu kadar olumsuz yorumlarda olduğunu bilerek şunu söyleyeyim kızlar doğumumdan bir gece önce her doğum kendine özel demişti hemşire ve doğumumdan sonra hak verdim ona neyse gelelim doktorlara
önce günnur hanıma gittim o ayrıldı aylin hanıma geçtim ben memnun kalsdım işini biliyo ilk başlarda hastane kalabalık geliyo korudaki gibi 3 boyutlu yok evet ama doğuma yakın sizi tanıdıkça çok rahatlatıyo özellikle normal doğum taraftarı olması beni onda karar kıldırmıştı ama onada doğumuma girmek nasip olmadı....:9:
Bayramın ikinci günü sancım tuttu hastaneye gittik hiçbir açılma yok ama nişanım gelmişti neyse tekrar eve geldik gece artık 12dkde bir falan sancım nöbetçi doktorda nezih bey.... Neyse hazırlandık aradım hastaneyi gittik adam hemşireler o kadar sinir ettiki beni anlatamam gittim neden geldin dermiş gibi zaten yarı uyur hemşiresi muayene etti git evde sancını çek suyun gelince yada kanaman olunca gel dedi eğer sezeryan istemiyorsan... Ben tabi deli oldum tahmin edersiniz neyse eve geldik hadi dur bakalım durabilirsen...
Sabahı ettik o gün nöbetçi doktor pakize hanımdı hastaneyi ilk görmeye gittiğimizde ilk karşılaştığım doktordu çok sert görünmüştü bana doğumumda buna kalmiim demiştim eşime kader doğumumda ona nasip oldu iyikide olmuş....
Insan çok ön yargılı oluyo bazen onu anladım gittiğimde doktorda hemşirelerde değişmişti benim bebeğim dönmedi o yüzden sancım tavan yaptı tüm hastsneyi inlettim sezeryana alalım dedi istemedim odalarda duş var sıcak duş aldım istediğim zaman sürekli gelip odamı temizledi çalışanlar pakize hanım saat başı kontrole geldi o şekilde akşamı ettik saat akşam 6 civarı ben artık kardeşlerime tutunmuş yerlerdeyim nefes alıp veriyorum öyle görünce gel ıkınmayı deneyelim son bir saat olmazsa yapacak birşey yok dedi ve ben ıkınmaya başladım bebeğim hala dönmemiştii... Neyse doğum odasına aldılar beni açılmam normal pakize hanım kesiğimi attı iğnelerim vuruldu hala hiçbirşey için söz vermiyorum didemcim ama normal doğurmanı bende çok istiyorum dedi hemşire nagihan ve anestezist zehra hanım... ömrüm boyunca unutmayacağım iki kişi sağolsunlar onlar ve doktorumun cesaretleriyle normal doğum yaptım 27 saat sancıdan sonra.. doğum sonrası kanlarımı bile nagihan temizledi üstümü giydirdi yemeklerimiz düzenli geldi erkek konusunda hassasım ben kendileri soruyo zaten kapı çalmadan girmiyorlar doğumdan sonrada ilgilerinden ben memnun kaldım ama diyorum ya nezih bey olsaydı o an aynı şeyleri yazarmıydım bilmiyorum yada irem hanım var doğum odasının hemen yanındaki odaydı benim kaldığım oda içerden ne biçim bağırıyordu kadına yazık bağırmayacaksın ıkınacaksın diye:20: Işte böyle hanımlar....

Yazdıklarım gözünüzü korkutmasın ama normal doğum o kadarda zor değil sadece benim kızım dönmediği için sancı sürem çoktu ondan çok acı çektim inş siz kolaylıkla sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza uzun oldu biraz ama :1: Umarım meraklarınızı giderebilmişimdir

Merhaba,
Nezih bey dediğiniz Nezih Durmazlar sanırım. Kendisi şu anda Akay hastanesinde çalışıyor ve yakın zamanda beni inanılmaz mağdur etti, okuyan arkadaşları bilgilendirmek için paylaşmak istedim.
Nezih beyin maalesef tecrübe konusunda sıkıntıları var. Yani eğer onun tıp kitaplarında yazandan farklı bir durum yaşıyorsanız çok doğru teşhis ve tedavi yöntemleri uygulayamıyor. Ben dış gebelik geçirdim bir süre önce. Gebeliği sonlandırma için iğne yapıldı. Hiç gerek olmadığı halde kürtaj yaptı bana. Rahim içindeki kalıntıları temizliycem filan dedi ama meğerse vücut bunu zaten kend kanama ile atarmış. Boş yere anestezi ve kürtaj işlemi uygulamış. Üstelik kürtajdan sonra enfeksiyon oluşmaması için antbiyotik verilmesi gerektiğini bırakın doktorları hemşireler bile biliyor. Fakat Nezih bey bilmiyormuş ki bana vermedi!! Eğer erken şüphelenmeseydim neredeyse ameliyat edip tüplerimden birini alacaktı hiç gerek olmadığı halde. Farklı bir doktordan tavsiye aldıktan sonra kafam aydı ve akay hastanesinden kaçarak uzaklaştım. Rutin kontrol için gidilebilir ama benimki gibi ciddi durumlarda itibar edilmemesi gereken bir doktor ve hastane.

Merhaba
Ben Sincan lokman hekim hastanesinde 1. doğumumu orada yaptım ve çok memnun kaldım şimdi 2. seferde hamileyim orada doğum yapmayı düşünüyorum.
Çok güzel bir hastane ve doktorum Ahmet Cingi

arkadaşlar sonuç olarak nereye gitsek pişman olmayızzzzz benim kafam çok karıştı 5 haftalığımm

uzman dr muayene ücretleri 80 tl
doğum paketleri var 6500 tl içinde her şey dahil
yani gebelik takibinde yapılacak normal seyir tetkik ve tahlilleri
doğum ücreti oda masrafı vs hepsi bunun içinde
yarısını ilk etapta diğer yarısını 20 haftalıkken alıyorlar

düşünüyorum düşünüyorum napıp ne edip o hastanede bu paketten mi yararlansam acaba ?
yoksa devlet hastanesine mi gitsem bilemedim..

özel de olmasının avantajları var;
eşin doğuma girebiliyor
eşin muayenelere girebiliyor
doğuma fotoğrafçı girebiliyor

bunlar benim için önemli kriterler

kafam çok karışık:14:

Merhaba arkadaşlar ANKARA TIP VE Acar Koç hakkında bilgi verecek olanlar var mı özellikle de yakın zamanda gidenler riskli gebelikler konusunda nasıldır acaba ??

merhaba arkadaşalr ben Ankara ya yeni geldim ve 6 aylık hamileyim ilk takiplerimi etlik kadın doğumda yaptırdım ama hiç memnun kalmadım doktorumdan hiç bi soruma cevap vermedi ve ilk gitmemde bebeğimi almaları gerektiğini söyledi bende başka özel bi hastaneye gittim herşeyin normal olduğunu söyledi neyse oraya gitmek istemiyorum doğum yapan bi arkadaşımıda gördüm orda mahvoldu onu görünce daha da soğudum ordan şimdi hala arayış içindeyim bana yardım eder misiniz doğum için iyi bi hastane arıyorum o kadar çok araştırdım ki herkes iyi kötü bir sürü şey yazmış bende karar veremiyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar ANKARA TIP VE Acar Koç hakkında bilgi verecek olanlar var mı özellikle de yakın zamanda gidenler riskli gebelikler konusunda nasıldır acaba ??
Merhaba. Arkadaşım ben 18. haftada ileri derecede oligohidramniyos yani bebeğin suyunun azalması sebebiyle riskli bölümleri neredeyse tek tek dolaştım. Etlik Zübeyde, Zekai Tahir, Aydan Biri.... Ben gebeliği sonlandırmak istemediğim için "bırakın karnımda ölürse alırsınız" düşüncesiyle gebeliğimi devam ettirdim. En sonunda arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ankara Üni'de Batuhan Bey'e gittim. İlgili bir doktordu. Riskli olunca zaten seni Perinatolojiye yönlendiriyorlar 2.kat. Tuncay Bey var çok ilgilidir. Doruk Bey var ki o genelde doğumhanede duruyor ama denk gelirsen mutlaka ona da muayene olmanı tavsiye ederim. Acar Bey benim bir kez kontrolüme girdi. 22. haftadaydım. Yapılabilecek bir şey yok demişti. Evet haklıydı belki ama bütün doktorların söylediğini söyledi bana "bu bebeğe fazla umut verme"!! Yine de insana güven veriyor. Ve oradaki doktorların, asistanların ona olan tavrı ve hayranlığını görebiliyosun. Bana söylediği şey onun ön görememesi değil mevcut durumdu. Şu an 26.haftadayım ve yine perinatolojiden Tuncay Bey'in söylediği gibi "ilginç bir şekilde suyun artmış" normal görünüyor. En ufak bir şeyde zaten Acar Hocaya danışıyorlar, gerekirse ona muayene ettiriyorlar. Özellikle Acar Hoca olur mu bilmem ama Ankara Üni.'de riskli gebelikteki tüm doktorlara güvenebilirsin.

Hally senmişsin :KK48: ben isme bakmadan hemen cevap vermek istemiştim; sonradan gördüm. Ya bi Doruk Bey var. Nedense şimdi araştırmak aklıma geldi. Hep övgü hep memnuniyet ama doğumhanede artık. Benimle ilgilenen Tuncay Bey izne çıkınca Doruk Bey ilgilenmişti. Muhteşem açıklayıcı ve bilgi verici. Çok ilgili ve hastasını tanıyan bir doktor. Şu an hasta bakar mı bilmiyorum. Dün gittiğimde Tuncay Bey'e devrettim dosyaları deyip doğumhaneye girmişti. Bir an boş durmuyo. Acar Bey de çok relax bir görüntüye sahip. Herkes çok saygı duyuyo. Tuncay Bey de çok ilgili ve mülayim bir yapıda. Bence pişman olmazsın.

Ewet benim :) birde burdan sorayım dedim yakın zamanda giden oldu mu diye Sağol canim uzun uzun anlattin yine Rabbim gönlüne göre versin

Selam hanımlar, ben 23.haftadayım ufuk üni rıdvan ege hastanesinde takipteyim burda doğum yapan yokmu hiç? Giden varsa yorumları alabilirmiyim? Ankaradayım.

Back