Ankara için Kadın Doğum Doktor ve Hastane Tavsiyesi

Merhabalr.. ankaraya yeni gelmis biri olarak dogum ucretlerini görünce şok oldum. Neden bu kadar fazla ben 28 haftalik gebeyim. Hem yakınlığı hemde bir arkadas tavsiyesi uzerine sincan lokman hekime pakize hanima gidiyorum. Doktorum gayet ilgili güleryüzlü kendinden emin.. ama doğum zamani neyle karşılaşırız bilinmez. Allah yardimcimiz olsun. Var mi ayni hastaneye yada pakize hanima giden ?

Herkes özel hastane dyo ama bencede sadece para tuzagı o kadar para alıyolar tabikide güleryüzlü olmak zorundalar ama dediklerini yapmayınca görüldüğü gbi hemen ters düşüyolar bi anda zaten özel hastanelerde çogunlukla açıkta kalmış olan doktorlar oluyo bence o yüzden en iyi devlet hastanesi

ben ılk ıkı dogumumu devlette ucuncuyu ozelde yaptım evet gercekten ozelde para oduyorsunuz ve saygısız bır doktorda basınıza gelebılecek en kotu sey ama devlet hastnesıde cok da mukemmel degıl ılk bebegımde dogumdan eve gelddıgımde gunlerce uyuyamadım ne zaman uyumaya kalksam asık suratlı gerezekalı asıstanların alttan muayenesıyle sıcrayıp uyanıyordum sadece bunun ıcın bıle ozele gıderım bız kadınlar canımızın kıymetını anca saglıgımız gıdınce anlıyoruz

devlette de para vermeden azarlanıyorsun merak etme daha burnunu sılmeyı bılmeyen asıstanlar sarkı soyleyerek yanındakıne kızıp otekıne bagırıyorlar gunde ıkı defa hocaları gelınce de baslarına ılgılenıyor gıbı yapıp u seferde kendılerı fırca yıyor

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

Gerçekten samsonite'ın tavsiyesine uydum ve gittim Yaşam Bey'e. Kızlar aklınızı alır walla. Mükemmel bir doktor gidin derim :)

Bende kara kara düşünüyorum kime devam etsem ikizlere hamileyim... Özellikle ikiz tecrübesi olan bir doktor olması cok önemli

Bende kara kara düşünüyorum kime devam etsem ikizlere hamileyim... Özellikle ikiz tecrübesi olan bir doktor olması cok önemli
Ben de anjarayi hic bilmiyorum.hhangi hastaneye hangi Dra gidelim.ben devlet hastn.ddüşünüyorum .tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba Batuhan beye gittiniz mi

Merhaba Batuhan beye gittiniz mi
Merhaba Evet Batuhan Bey'e gitiim ben ama sadece 1 kez muayene oldum kendisine. Daha sonrasında riskli gebeliğe,perinatolojiye yönlendirdi beni. Fakat orada kontrol altında olursanız ve doğumu yaparsanız rahat edersiniz. Sancı odaları tek kişilik ve doktorların, personelin davranışları çok kibar. Sonrasında özel oda imkanınız var bedeli karşılığında tabi. Olmasa da normal odaları 2 kişilik.

Çok teşekkürler.. Peki Batuhan bey nasıl biri. Doğuma giriyormu. Sancı odasında refakatçi oluyor mu

Çok teşekkürler.. Peki Batuhan bey nasıl biri. Doğuma giriyormu. Sancı odasında refakatçi oluyor mu
yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım sadece sezaryen için geliyor. Fakat normal doğuma da girer mi bilmiyorum. Doğumhane doktoru farklı çünkü ve Doruk Bey var doğumhanede inanın muhteşem bir insan. Sancı odasına refakatçi alınmıyor. Tek kalıyorsunuz. Dilerseniz gezebiliyorsunuz. Açılmalara da hemen sancı odasının karşısında bir cihaz var. Oradan bakıyorlar. İlk doğumunuzsa elle müdehale değil de ultrasonla açıklık kontrolünü isteyin. Benim doğumumda Erhan'dı sanırım dr un ismi genç bir dr. O şekilde baktı ve hiç canım yanmadan sancı sürecini atlattım.

merhaba bende eski tecrübelerimi paylaşmak isterim. ilk gebe olduğumu eczaneden aldığım testle öğrendim daha sonra kan tahlili için özel bir hastaneye gittim gebe olduğumu söylediler. ancak tekrar kan tahlili için sağlık ocağına gittim 2 gün sonrası beta hcg sonucuna göre dış gebelik olabileceğiyle ilgili beni korkuttular. bende işinde iyi olan bir doktor arayışına girdim ve tavsiye üzerine uğur hamurcu ile tanıştım. iyiki yolumuzu kesiştirmişler bizi yanlış yönlendirdiklerini dış gebelik olmadığını artışın normal olduğunu uzun uzun anlattı. tabiki kendisiyle kontrollere devam ettik. takiplerini öyle titizlikle yapıyorki bebeğimin boynuna kordon dolandı her hafta takiple beni hiç korkutmadan 39. haftaya kadar getirdi. sonunda sezaryenle doğumumu gerçekleştirdi. tüm ekibi çok iyiydi hiç bir sorun olmadan bebeğimi kucağıma aldım. kendisine sonsuz teşekkür ederim tabiki kardeşim kuzenim herkese uğur hocayı tavsiye ettim ve onunla doğum yaptılar.

Arkadaşlar merhaba

Ankara üniversitesi cebeci tıp fakultesi batuhan ozmene dogum yaptıran var mi aranızda.

Bayanlar merhaba ank da memorial ya da koru cukurambarda epidural sezeryan yapan arkdslar varsa fikirlerini alabilir miyim:) herkese sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…