Herkes özel hastane dyo ama bencede sadece para tuzagı o kadar para alıyolar tabikide güleryüzlü olmak zorundalar ama dediklerini yapmayınca görüldüğü gbi hemen ters düşüyolar bi anda zaten özel hastanelerde çogunlukla açıkta kalmış olan doktorlar oluyo bence o yüzden en iyi devlet hastanesiYazdıklarınızı okuyunca hiç şaşırmadım. Ben de aynı dr. tarafından aynı hastanede tam 1 saatte doğurtuldum. Gittiğimde açıklığım 4 cm.di ve 1 saat sonra 8 cm de çatala alınıp dr.un azarlarından korkumdan doğumum 5 dk. sürdü. Ama bebeğin de kafası büyük olduğu için ve 8 cm açılmayla düşük tansiyonumla ıkınamadığım halde ebelerin karından bastırması sebebiyle bir sürü deformasyon oluştu. Emin olmadan günah almak istemediğim için çok fazla dile getirmedim ama bence dertleri bir an önce kurtulup poliklinikte para kazanmaya devam etmekti.
Ayrıca doğum yapacaklara tavsiyem çok iyi referansla gitmemişlerse kesinlikle hastane dr.u tercih etsinler böyle durumlar yaşama ihtimali daha az olur. Çünkü Linanın dr.larının doğuma şöyle bir bakıp gerekiyorsa geri dönüp işlerine devam etmesi de zor mesafe farklarından dolayı. Burdan birisi çıkıp dese de ben lina'dan şu dr.la mesela 8-10 saatte doğurdum. Geldi bakıp geri gitti falan. Hiç sanmıyorum gerçekten varsa şaşırır ve sözümü geri alıp özür dilerim dr.lardan.
Ha bir de doğumda sanki hastane seçme şansın varmış gibi davranılıyor ama o da muamma. Her dr.un hastanesi belli.
ben ılk ıkı dogumumu devlette ucuncuyu ozelde yaptım evet gercekten ozelde para oduyorsunuz ve saygısız bır doktorda basınıza gelebılecek en kotu sey ama devlet hastnesıde cok da mukemmel degıl ılk bebegımde dogumdan eve gelddıgımde gunlerce uyuyamadım ne zaman uyumaya kalksam asık suratlı gerezekalı asıstanların alttan muayenesıyle sıcrayıp uyanıyordum sadece bunun ıcın bıle ozele gıderım bız kadınlar canımızın kıymetını anca saglıgımız gıdınce anlıyoruzmerhaba kızlar,
9 ay bıyunca takip ettim sizleri ama hiç yazmamıştım bi sürü deneyimim oldu doktorlar hakkında bu sürede..20 gün önce doğumumu yaptım darısı tüm hamilelerin başına.. bu 9 ayın ilk 4 ayı hastane ve doktor aramakla geçti en sonunda linaya gitmeye karar verdim mine hanıma gittim çok sakin ve anlayışlı bi kadın gibi gelmişti.5 ay boyunca ondan başka doktorada gitmedim hastaneye de.. temmuzun 5 inden itibaren doğumu bekleyecektik ki öyle oldu 15 inde gittiğim muayenede 3 cm açıklığım olduğunu söyleyip 2 gün sonra tekrar muayeneye gelmemi istedi..bende ne ağrı ne nişan neden suyumun azalması gibi durum söz konusu.. tam anlamıyla turp gibiyim :))neyse gittim açıklığımın 4 cm e yaklaştığını gittiğin gün bile doğuma alabileceğimi ama yoğun olduğunu onun için doğumumu ertesi gün yapabileceğini söyledi..ertesi gün için yatışımı verdi medicana da yapacaktım doğumu ama hiç bi sıkıntım yokken doğuma gitmek hoşuma gitmedi çoçuğum gelmeki istemiyordu sonuçta..neyse ben gitmedim ve doktoruma mesaj attım ben hastaneye yatış yapmadım diye.. mesajımla araması bir oldu ve eşim açtı telefonu..yarım saat boyunca saymadığı kalmadı.."bizim istediğimiz saatte gelemezmiş, hafta içi mesai saatleri içinde olması daha uygunmuş, gece yada hafta sonu olursa gelemeye bilirmiş..." bunun gibi bi sürü şey.. daha sonra mesaj attı bana "kendinize güvenilir bi boktor bulunuz" diye.. hamileliğimin son günlerinde beni böyle kocaman bi strese soktu ve doktor arayışına girdim yeniden.. çok sıkıntılı bi dönem yaşattı bana. mine hanımın verdiği tarihten 2 hafta sonra ankara üniversitesi tıp fakültesinde doğum yaptım çok sağlıklı bi bebeğim oldu çok şükür.. geç de olsa anladım ki özel sadece para tuzağı ve doğumu sadece siz yapıyonuz bi sağlık problemi yoksa sizde yada bebekte kesinlikle devlet hastanesine gidin bence...
devlette de para vermeden azarlanıyorsun merak etme daha burnunu sılmeyı bılmeyen asıstanlar sarkı soyleyerek yanındakıne kızıp otekıne bagırıyorlar gunde ıkı defa hocaları gelınce de baslarına ılgılenıyor gıbı yapıp u seferde kendılerı fırca yıyorHerkes özel hastane dyo ama bencede sadece para tuzagı o kadar para alıyolar tabikide güleryüzlü olmak zorundalar ama dediklerini yapmayınca görüldüğü gbi hemen ters düşüyolar bi anda zaten özel hastanelerde çogunlukla açıkta kalmış olan doktorlar oluyo bence o yüzden en iyi devlet hastanesi
Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...merhaba arkadaşalr ben Ankara ya yeni geldim ve 6 aylık hamileyim ilk takiplerimi etlik kadın doğumda yaptırdım ama hiç memnun kalmadım doktorumdan hiç bi soruma cevap vermedi ve ilk gitmemde bebeğimi almaları gerektiğini söyledi bende başka özel bi hastaneye gittim herşeyin normal olduğunu söyledi neyse oraya gitmek istemiyorum doğum yapan bi arkadaşımıda gördüm orda mahvoldu onu görünce daha da soğudum ordan şimdi hala arayış içindeyim bana yardım eder misiniz doğum için iyi bi hastane arıyorum o kadar çok araştırdım ki herkes iyi kötü bir sürü şey yazmış bende karar veremiyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum..
Ben de anjarayi hic bilmiyorum.hhangi hastaneye hangi Dra gidelim.ben devlet hastn.ddüşünüyorum .tavsiyelerinizi bekliyorumBende kara kara düşünüyorum kime devam etsem ikizlere hamileyim... Özellikle ikiz tecrübesi olan bir doktor olması cok önemli
Merhaba hangi doktor a devam ediyorsunuzBende kara kara düşünüyorum kime devam etsem ikizlere hamileyim... Özellikle ikiz tecrübesi olan bir doktor olması cok önemli
Ikizlerden biri yola devam etmedi. Ankara başkent Üniversitesi hast gidiyorum.Merhaba hangi doktor a devam ediyorsunuz
canım Mamak'taysan Etimesgut sana çok ters. Hastane muayene ücreti 30,00 TL'ydi. Sezeryan da 800,00 TL 'ydi sanırım ama uzun süredir gitmiyorum değişmiş olabilir zaten bir çok doktor da ayrıldı yani şu an tavsiye edemem. Sana da epey uzak. Dilersen Ankara Üniversitesi Cebeci'ye git. Ben riskli gebelik olduğu için tavsiye üzerine Batuhan Özmen'e gitmiştim ama oradaki doktorlardan da memnunlar genel itibariyle ama kalabalık. Dediğim Gibi Batuhan Özmen veya Cem Bey'e gidersen 120,00 TL muayene ücreti var. Onlar Doçent ve Profesör olduğu için alınıyor bu fark.
Merhaba Evet Batuhan Bey'e gitiim ben ama sadece 1 kez muayene oldum kendisine. Daha sonrasında riskli gebeliğe,perinatolojiye yönlendirdi beni. Fakat orada kontrol altında olursanız ve doğumu yaparsanız rahat edersiniz. Sancı odaları tek kişilik ve doktorların, personelin davranışları çok kibar. Sonrasında özel oda imkanınız var bedeli karşılığında tabi. Olmasa da normal odaları 2 kişilik.Merhaba Batuhan beye gittiniz mi
Merhaba Evet Batuhan Bey'e gitiim ben ama sadece 1 kez muayene oldum kendisine. Daha sonrasında riskli gebeliğe,perinatolojiye yönlendirdi beni. Fakat orada kontrol altında olursanız ve doğumu yaparsanız rahat edersiniz. Sancı odaları tek kişilik ve doktorların, personelin davranışları çok kibar. Sonrasında özel oda imkanınız var bedeli karşılığında tabi. Olmasa da normal odaları 2 kişilik.
yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım sadece sezaryen için geliyor. Fakat normal doğuma da girer mi bilmiyorum. Doğumhane doktoru farklı çünkü ve Doruk Bey var doğumhanede inanın muhteşem bir insan. Sancı odasına refakatçi alınmıyor. Tek kalıyorsunuz. Dilerseniz gezebiliyorsunuz. Açılmalara da hemen sancı odasının karşısında bir cihaz var. Oradan bakıyorlar. İlk doğumunuzsa elle müdehale değil de ultrasonla açıklık kontrolünü isteyin. Benim doğumumda Erhan'dı sanırım dr un ismi genç bir dr. O şekilde baktı ve hiç canım yanmadan sancı sürecini atlattım.Çok teşekkürler.. Peki Batuhan bey nasıl biri. Doğuma giriyormu. Sancı odasında refakatçi oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?