Ankara için fikirlerinize ihtiyacım var(yumurta rezervi az)

Arkadaşlar Ankaradayim ve kafam inanılmaz karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var.
Kısaca hikayemi yazayım.
Yasım suan 37 amh 0.6, ilki down sendromu sebepli 2.si 9. Hafta kalp durması sebepli 2 doğal gebelik kaybı var 2022 yılı içinde. Mart ayindan itibaren de tüp bebek denemesine başladık. 3 deneme oldu ilkinde yumurta boş geldi. 2. De 3 te 1 dolu iyi kalite 3. Gün transferi oldu tutmadı, bu sefer düşük dozla deneme yapıldı tekrar 2 folikul 2 yumurta çıktı çok sevinmiştik fakat bugün öğrendik ki döllenme olmamış.
Yumurta kalitesi de sperm kalitesi de iyi dediler biz de anlamadık neden olduğunu dediler.
Bu hep böyle olacak mı demek çok umutsuzluğa kapıldım bugün. Ya yine aynı olursa döllenme olmazsa vs diye.
Artık Merkez değiştirmek istiyorum gazi üniversitesinde yaptırmıştim.
Eşim son bir kez daha deneyelim ve birakalim
artik diyor cok üzülüyorum, anatolia Hakan yaralı memorial Aygül demirol novaart Mehmet erdem diye düşünmüştük ama forumda bir sürü başka hocanın da ismi geçiyor ne yapacağımı sasirdim nokta atışı yapmak istiyorum ama kime gideceğimi bilemiyorum. Lütfen tecrübeleriniz benimle paylaşın. Özellikle yumurta rezervi az olup başarı elde eden bir yer var mı acaba?
🙏🏻🙏🏻
Berfu demir bahceci ankara

Ben Aygül demirol a gittim cnm sebeblerimiz farklı ama senin gibi çok hastası vardi sonuç alan özelikle ileti yaş folikul azlığına titiz tedavi uyguluyor tabi kimin çaresi sebebi kimde bilinmez ama bir görüş istersen ileri yaş amh ve bu yumurta döllenmelerinde iyi

Merhaba Aygül hocada pozitif aldınız mı acaba? Amh niz mi düşüktü? Benimde amh düşük de

Arkadaşlar Ankaradayim ve kafam inanılmaz karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var.
Kısaca hikayemi yazayım.
Yasım suan 37 amh 0.6, ilki down sendromu sebepli 2.si 9. Hafta kalp durması sebepli 2 doğal gebelik kaybı var 2022 yılı içinde. Mart ayindan itibaren de tüp bebek denemesine başladık. 3 deneme oldu ilkinde yumurta boş geldi. 2. De 3 te 1 dolu iyi kalite 3. Gün transferi oldu tutmadı, bu sefer düşük dozla deneme yapıldı tekrar 2 folikul 2 yumurta çıktı çok sevinmiştik fakat bugün öğrendik ki döllenme olmamış.
Yumurta kalitesi de sperm kalitesi de iyi dediler biz de anlamadık neden olduğunu dediler.
Bu hep böyle olacak mı demek çok umutsuzluğa kapıldım bugün. Ya yine aynı olursa döllenme olmazsa vs diye.
Artık Merkez değiştirmek istiyorum gazi üniversitesinde yaptırmıştim.
Eşim son bir kez daha deneyelim ve birakalim
artik diyor cok üzülüyorum, anatolia Hakan yaralı memorial Aygül demirol novaart Mehmet erdem diye düşünmüştük ama forumda bir sürü başka hocanın da ismi geçiyor ne yapacağımı sasirdim nokta atışı yapmak istiyorum ama kime gideceğimi bilemiyorum. Lütfen tecrübeleriniz benimle paylaşın. Özellikle yumurta rezervi az olup başarı elde eden bir yer var mı acaba?
🙏🏻🙏🏻

Merhaba Aygül hocada mi pozitif aldınız?

Merhaba çok geçmiş olsun . Dr Mehmet Fatih Karslı hoca Ankara'da , instagram sayfası da var ordan dilerseniz bilgi alabilirsiniz muayene hanesi de Ankara'da bir çok bayan tüp bebeğe gerek kalmadan takviyelerle amh düzeltip kendiliğinden gebe kalabiliyor dilerseniz şansınızı deneyin belki ALLAHin izniyle o vesile olur. Bende 34 yaşında dört buçuk yıllık evliyim hiç bebeğim olmadı amh 0,31 fsh 15 kusurdu birde tiroid kanseriyim endokrinoloji doktorum gebelik için süreç tanıdı doktor doktor gezdim hepsi direk tüp bebeğe yönlendirdikimi tüp bebekte bile şansımın olmadığını söyledi sizin ki gibi sadece iki folikul görünüyordu , biz daha önce hiç aşılama yapmadığınız için aşılama denemek istedik iki asilama yaptım olumsuz oldu tüp bebege başvuracaktim evraklarimiz hazırdı doktor izne ayrılınca bir sonraki aya kaldı çok şükür ki doğal tedavi ve vitamin takviyleriyle gebe kaldım umudunuzu lütfen kaybetmeyin herşeyin bir zamanı var sevgilerle

Merhaba öncelikle geçmiş olsun neler kullanarak gebe kaldınız acaba ? Benimde amh düşük 003. Bazen tek bazen 2 oluyor yumurta bu ay 2 yumurta gelişip kist olmuş cuma günü operasyon ile içi bosaltilacak. Prp yapılacak. Siz neler yaptınız acaba bilgi verirseniz sevinirim ve ne kadar sürede gebe kaldınız acaba

Yok aygul hocaya girmedim Hakan hocada 2 yumurtam oldu 2 si de dollendi taze transfer 3. Gün embriyosu ikisini de koydular 1 tanesi tuttu çok şükür.

X