• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara içi nakliyat?

justdiary

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
74
248
13
Herkese merhaba, umarım konuyu doğru yerde açmışımdır.

Bir taşınma sürecindeyiz ancak doğru düzgün içimize sinen bir nakliyat firması bulamadık. Bir uygulama üzerinden ilan verdim ama ordan gelen dönüşler de hiç tatmin etmedi. Daha önce çalıştığınız ve memnun kaldığınız Ankara içinde profesyonel nakliyat firması varsa önerilinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.:KK36:

Reklama girer büyük ihtimalle ama ben ve çevrem birkaç kez protrans adlı firmayı kullandık ve çok memnun kaldık.

Reklama girer büyük ihtimalle ama ben ve çevrem birkaç kez protrans adlı firmayı kullandık ve çok memnun kaldık.
Merhabalar, yakın zamanda mı taşıdınız? Aldığınız fiyat teklifleri ne kadardı acaba? Bizde İstanbul'dayız. Taşınacağız 2+1 evimiz. Merak ediyorum fiyatları.

Çok önceden açılmış konu ama belki birilerine faydam olur yeni bir taşınma süreci atlattım ve maalesef yanlış bir tercihte bulundum nakliye konusunda Polat nakliyatla çalıştık eşyalarımın hepsini kırdılar. Telefonla konuşurken çok ikna edici konuşan, ücreti taşıma ücreti bitince alırız sen bakarsın sorun yoksa helalleşiriz diyen adamlar taşıma günü eşyalarımı araca kitleyip para ver yoksa taşımayız dediler polislik olduk maalesef düşünen varsa bu insanlardan uzak durun. Benim eşyalarımı mahvettiler şu zamanda mobilya kolay alınmıyur

Back