- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Albino karnabahar
-
Denge laboratuarda çektirmiştim 1,5 yıl önce ama anestezi almanızı tavsiye ederim çünkü ben anestezisiz çok zorlandımAnkara'da yakin zaman da agrisiz hsg filmi çektiren arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın nerede ve ne kadar ücrete çektirdiniz.
Denge laboratuarda çektirmiştim 1,5 yıl önce ama anestezi almanızı tavsiye ederim çünkü ben anestezisiz çok zorlandım
Canım ben ankarada çektirmedim ama hiç korkma doktorum bu küçük ve kısa işlem için anesteziye gerek olmadığını söyledi çok korkuyordum bende senin gibi fakat hiiiiç korkulacak bişi değil kendini kasma yeter. Adet sancısı gibi bişi kısa süreli Rabbim kucağını doldurur inşaallah kısa sürede. Bu arada ben filmin ikinci ayında hamile kalmıştım darısı başına
anestezisiz 600 TL ydi anestezili 800 ama tabi üstünden 2 sene geçti yaklaşık şu an bilmiyorum canımGeçmiş olsun arkadasim kaca tlye cektirmistin acaba? Benimde cekturmem gerekiyo ve ben korktugum icin bayadir erteliyorum anestezi altinda cektirmek istiyorum ama nerde cektirneliyim ucretlee nedir kafam cok karisik
anestezisiz 600 TL ydi anestezili 800 ama tabi üstünden 2 sene geçti yaklaşık şu an bilmiyorum canım
Msjinizi simdi gördüm cektirmediyseniz bilgi vermek isterim. Gecen ay cektirdim ben:)Geçmiş olsun arkadasim kaca tlye cektirmistin acaba? Benimde cekturmem gerekiyo ve ben korktugum icin bayadir erteliyorum anestezi altinda cektirmek istiyorum ama nerde cektirneliyim ucretlee nedir kafam cok karisik
Nerde ne kadar a cektirdin iz acaba ve zorlandıniz miMsjinizi simdi gördüm cektirmediyseniz bilgi vermek isterim. Gecen ay cektirdim ben:)
Ankara Güzin Başçı'nin özel muaynehanesinde çektirdim daha doğrusu onun kendi aletleriyle denge laboratuvarinda çektirdim. 800 tl fiyati çevresindeki doktorlara gore uygun fiyati. O kadar çok korkuyordum ki aneztezili çektirmeyi düşünüyordum ama Güzin hanım bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. Iyi ki boşu boşuna aneztezi almamışım. 2 dakika sürmedi ne ağrı ne sizi hiç bir sey hissetmedim o korkuların hepsi boşunaymış. Güzin hanim hem sprey kullanıyor hem de cok ince bir alet kullandı tahminimce bu yüzden hic bir sey hissetmedim. Ben çok ama çok memnun kaldim gözüm kapalı tavsiye ederim.Nerde ne kadar a cektirdin iz acaba ve zorlandıniz mi
Çok teşekkür ederim :)Ankara Güzin Başçı'nin özel muaynehanesinde çektirdim daha doğrusu onun kendi aletleriyle denge laboratuvarinda çektirdim. 800 tl fiyati çevresindeki doktorlara gore uygun fiyati. O kadar çok korkuyordum ki aneztezili çektirmeyi düşünüyordum ama Güzin hanım bunun çok gereksiz olduğunu söyledi. Iyi ki boşu boşuna aneztezi almamışım. 2 dakika sürmedi ne ağrı ne sizi hiç bir sey hissetmedim o korkuların hepsi boşunaymış. Güzin hanim hem sprey kullanıyor hem de cok ince bir alet kullandı tahminimce bu yüzden hic bir sey hissetmedim. Ben çok ama çok memnun kaldim gözüm kapalı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?