ANKARA HEYET RAPORU DOĞUM SONRASI

DenizMrtKrtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
4
1
29
Kızlar acilen heyet raporu almam gerekiyor memurum doğum iznim bugün bitti şu an 10 günlük rapor yazdiriyorum mecburen bunun bitiminde heyet almam lazım. son zamanlarda alabilen varsa yardımcı olabilir mi? Kaç günde çıkıyor ücreti ne kadar vesaire

Bende suan ucretsiz izindeyim aralikta bitcek ucretsiz iznim,illa ki muhalefet olanlar cikcaktir ama bende heyet alabilirsem istiyorum en azindan 3ay daha birlikte vakit gecirim diye dusunuyorum,bi arkadasin kayinvalidesi hastanede calisiyomus kendisi demedi bana ama is yerinden ogrendim,uroloji doktoru 1 hafta hastanede yatis vermis ondan sonra heyet raporu cikartmis uroloji doktorundan ama ne sebebten dolayi almis bilemiyorum, birde isini etkilermi bilmiyorum ama dogum sonrasi lohusalik raporuda alinabiliyormus psikriyatristen,

Evet doğum sonrası sendromu olarak rapor veriliyormuş duydum bende araştırdım ama işimi etkileyebiliyomus maalesef. Tanıdık bulunsa mantıklı ama o yatış işi inşallah Rabbim yardımcımız olur da çözeriz strese girdim oğlum 2 aylık çok küçük 6 ayı görsek birlikte daha ne isterim

Psikiyatrik, Anksiyete rahatsızlığım var antidepresanlar ile ayakta durmaya çalışıyorum :KK43: Heyet Raporu alabileceğim bir yer varmı Psikiyatri olursa daha iyi olur lütfen özelden mesaj da yazabilen olursa :KK43:

X