Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben de poliklinikte muayene oldum ama hala aramadılar önce başasistan a muayene olup fiyat almak istiyordumAmeliyat için gün bekliyorum kontrole gittim ama bı korku var ameliyat olanlar yaşadıklarını paylaşırlarsa çok mutlu
protezler 20-30 arası dendi ama marka falan belirtilmedi,Merhabalar meme büyütme operasyonu için aynı hocayla görüşmeye gideceğim. Güncel fiyatları nedir acaba ?
Merhabalar 18 protez+18 ameliyat ücreti denildi bana marka belirtilmedimerhaba ben de poliklinikte muayene oldum ama hala aramadılar önce başasistan a muayene olup fiyat almak istiyordum
protezler 20-30 arası dendi ama marka falan belirtilmedi,
sizler fiyat aldınız mı?
Ameliyat sonrası bir problem oldu mu ağrılariniz kaç gün sürdü birde ameliyat sonrası Mert hoca yeterince ilgilendi mi acaba kaç defa kontrole gittiniz ben Ankara dışından geleceğim ameliyat için kontrol çok sık olacak mı merak ediyorum birde sonuçtan memnun kaldınız mı kaç cc takildiBen mert hocaya ameliyat oldum. Hekimlik bilgisi oldukca yuksek bir doktor. Ama zaman problemi sebebiyle uzun uzun sohbet etme şansınız olmayabilir. Ben aralıkta oldum. Fiyatlar cok değişti o konuda yardımcı olamam. Onun dısında sorunuz varsa cevaplayabilirim.
1 buçuk yaşında bebeğim var ve bana çok düşkün ameliyattan ne kadar süre sonra toparlayabiliyoruzBen mert hocaya ameliyat oldum. Hekimlik bilgisi oldukca yuksek bir doktor. Ama zaman problemi sebebiyle uzun uzun sohbet etme şansınız olmayabilir. Ben aralıkta oldum. Fiyatlar cok değişti o konuda yardımcı olamam. Onun dısında sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Protezlere alisabildiniz mi yabancı bir cisim varmış gibi hissediyor musunuz ben çok büyük istemiyorum daha doğal dursun istiyorumBen mert hocaya ameliyat oldum. Hekimlik bilgisi oldukca yuksek bir doktor. Ama zaman problemi sebebiyle uzun uzun sohbet etme şansınız olmayabilir. Ben aralıkta oldum. Fiyatlar cok değişti o konuda yardımcı olamam. Onun dısında sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Canım ya çok teşekkür ederim bu kadar detaylı anlattigin için çok faydalı oldu verdiğin bilgiler teşekkür ederim herşey gönlünce olsun. Inşallah bende çok memnun kalirim olduktan sonra :)Ben aralıkta 18 protez 13 hastaneye ödedim. Fiyatlar mutlaka artmıstır ama fikir verebilir belki size. Ameliyat sonrası birgün hastanede kaldım. Diren kullanmıyor doktor. Hastanede gece boyunca saatte bir gelip kontrol edildim ilaclarım verildi. İlk gun hiçbirşeyi kendı kendıme yapamadım. İkinci gün mert hoca cagırıp kontrol etti. İkinci gün duş al dedi. Duş alınca kısmen rahatladım. Ama ağrılar üç dört gün sürdü. İlk günü atlatınca yarı yarıya agrı azalıyor. Birinci haftada tekrar cagırdı. Bantları cıkardı. Krem basladı. Telefon nosunu veriyor. İstediğimde ulaşabildim. Ne zaman gitmek istesem gidebildim kontrollerimi yaptı. 15 gun sonra dikişlerim alındı. 1 ay sonra ve 2 ay sonra kontrole gittim. Sımdı 6 ayda gel dedi. Kontrolleri birazda ben sık olsun istediğim için kırmadı kontrol etti diyebilirim. Bana 375 cc mentor takıldı.diğer marka arion. O biraz daha ucuz sanırım. Tercıh edebiliyorsunuz. Doktor dogaldan yana. Cok buyuk istiyorsanız neden olamayacagını acıklıyor. Ama soruyor. Bana mesela 325 ile 375 arasında kalırsam sen hangisinin takılmasını istersin diye sormustu. Yani olabilecek en buyuk olanı istiyorum diyebilirsiniz.ya da doğal olsun en büyügü istemiyorum diyebilirsiniz. Bu arada 375 bende buyuk durmadı. 80 b oldum ben. Memnunıyete gelirsek elbette bazı gözüme batan noktalar var. Ama bu doktorla mı ilgili benım anatomimle mi ilgili bilemiyorum. Sol memem hala biraz koltukaltına dogru ayrık duruyor. Belki zamanla oturacaktır. Meme uclarım biraz yukarda duruyor. Ama öncesinde de oyleydı benımki. Biri daha buyuk hafif bir asimetri var. Ama yine öncesinde de oyleydı. Ve bunu soyledıgımde farklı protezler koymanın taban büyüklüğü farkından dolayı daha asimetrik duracagını soyledı. İkisine de aynı boyut taktı. Sonuçta doğal meme de asimetriktir biri daha buyuktur. Bunlar minimal farklar bu arada. Ben cok ince ayrıntıları soyluyorum.
Ara ara hafif sızlamalar oluyor adet öncesi özellikle. Ama bu normal kabul ediliyor 1 yıla kadar. Protezleri günlük yasamda hissetmiyorum. Vucudumda bir cisim var gibi bi hissim yok. Sanki hep boyleydı gibi unuttum protezim oldugunu. Ama yattıgımda yuzustu yatarsam o zaman bi sertlik hissi oluyor. Belki daha önce hiç meme dokum olmadıgı için orda bişeyin varlıgı garip geliyordur. Sırt ustu gibi dumduz yatabiliyordum cunku eskiden e şimdi orda meme var. Rahatsız edici bir his değil. Bebeği olan biri için gündelik işleri yapmak bir hafta zaman alacaktır. Ama kucagınıza en az birbucuk ay almamalısınız. Agırlık kaldırmak kası zorlamak protezlerin asagı düşmesine, kasların yırtılmasına, ya da şekil bozukluguna sebep olabiliyor. 1 kılodan agır bişey kaldırmamak gerekiyor. Ve bırbucuk ay kollarınızı omuz hizasından yukarı da kaldırmamanız gerekıyor. Zaten kastaki agırlık hissi sebebiyle kaldıramıyorsunuz. Güç te olmuyor kollarda.spor sonrası kaslar tutulur ya hani öyle bir hamlama hissi oluyor. En azından bende boyle oldu. Bu söylediklerim kasaltı koyulan protezler için gecerli bu arada. En buyuk sorun yatıp kalkmak bu sürecte. Kaslar kesildiği için kasta hicbir güç yok. O yuzden ne kendınız yatabiliyorsunuz ne kalkabiliyorsunuz. Bende bu sürec 21 gün sürdü. 21 gün oturarak uyudum. 7-8 yastıgı koyup hafif oturur pozisyonda uyudum. Kalkmak için annemi cagiriyordum ya da ayakklarımı yataktan sarkıtıp kendımı yere atıyordum bu benım tecrübem. Birinci haftada kendı yatıp kalkabilen insanlar var. Bende boyle oldu. Ama eziyetli bir sürec gibi düşünmeyin. Sonucta yaşanıp geciyor. Kendınızı duruma adapte ediyorsunuz. Bir ay sonra hicbirini ben yasamamısım gibi hissettim. Geride kaldı yani. Bu hafta kendıme cesit cesit braletler aldım. Yasamış biri olarak yine geri donsem yine yaptırırım diyorum. Aklıma geldiğince anlatmaya calıstım. Umarım kendını eksik hisseden her kadın bu duyguyu aşar