• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara hacettepe hastanesi yrd. doc. dr. ozan bitik'e meme büyütme ameliyatı

Oykululuk

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba ben 17 agustosta meme buyutme ameliyatı oldum şuan beşinci haftam bitti. ameliyat öncesinde bu siteden sizlerden çok fazla şey öğrendim. kendi doktorum ve hacettepe hakkında da çok fazla araştırma yaptım fakat ozan hocayla ilgili internette meme büyütme ameliyatı konusunda çok kişiye rastlamamıştım genelde ozan hocanın burun ameliyatlarından bahsedilmişti. şuan bende merak eden herkese yardımcı olmak istiyorum :)
Bana kas üstü 345 cc mentor marka high profil protez koyuldu meme altı kesisi ile yerleştirildi. boyutundan şuan çok memnunum. öncesinde doktorum kas altı yapacagını soylemişti fakat ameliyat sırasında meme dokumun yeterli oldugunu düşünerek kas ustune karar vermiş. açıkcası kas altından çok korkuyodum ameliyat sonrası bunu duymam beni rahatlattı. buna ragmen ilk hafta ciddi anlamda agrım oldu. 10. günden sonra iyileşmeler hızlandı.10. güne kadar hep annemin desteğiyle kalktım. kalkarken ve yatarken çok agrım oluyordu.sonra kendim kalkmaya başladım ama üç hafta boyunca yatıp kalkerken hep zorlandım. ağrıların şiddetli oldugu dönemde hep kas altı olsaydı kim bilir nasıl zor olcaktı diye düşündüm. aynı gün ameliyat oldugum arkadasım kas altı olmasına ragmen benden cok daha hızlı bir iyileşme gösterdi sanırım vücudu daha güçlüydü. ama şuan her şey yolunda ağrım kalmadı çok nadir sızlamalarım oluyo. bir haftadır evde sporuma başladım. şuan aklıma gelenler bunlar her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım kızlaaar :))

Son düzenleme:
Hastaneye 6600 odedim toplam. Birde çıkmama yakın medikal geldi ve ondan ameliyat sonrasi aldigim özel sütyen 130 tl idi

Şuan çok iyiyim ameliyatimin uzerinden iki ay gecti. Hic ameliyat olmamis gibiyim. Çok rahat spor yapiyorum hatta bugun tenis dersine basladim :) hacettepe plastik cerrahiyi arayip randevu istediginizi soyleyin kimden istediginizi soruyor zaten ozan bitik demeniz yeterli

Merhaba ben de Ozan bitik e meme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum, Ozan bey çok tatlı çok ilgili bir doktor gerçekten ama sanırım genelde burun ameliyatı yapmış siz gerçi çok memnun olduğunuzu yazmışsınız,sonrası yaşanan ağrılar çok mu kötü? Bir de şunu mrk ediyorum yatınca silikon olduğu için Yayılma olmuyomuş gerçek göğüsteki gibi, öyle mi? Eğer öyle ise çok belli olur ben çok doğal Olmasını istiyorum anlaşılmasını istemiyorum sizinki nsl duruyo, kesikleriniz belli mi çok ?

Merhaba ben de Ozan bitik e meme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum, Ozan bey çok tatlı çok ilgili bir doktor gerçekten ama sanırım genelde burun ameliyatı yapmış siz gerçi çok memnun olduğunuzu yazmışsınız,sonrası yaşanan ağrılar çok mu kötü? Bir de şunu mrk ediyorum yatınca silikon olduğu için Yayılma olmuyomuş gerçek göğüsteki gibi, öyle mi? Eğer öyle ise çok belli olur ben çok doğal Olmasını istiyorum anlaşılmasını istemiyorum sizinki nsl duruyo, kesikleriniz belli mi
Merhaba ben de Ozan bitik e meme ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum, Ozan bey çok tatlı çok ilgili bir doktor gerçekten ama sanırım genelde burun ameliyatı yapmış siz gerçi çok memnun olduğunuzu yazmışsınız,sonrası yaşanan ağrılar çok mu kötü? Bir de şunu mrk ediyorum yatınca silikon olduğu için Yayılma olmuyomuş gerçek göğüsteki gibi, öyle mi? Eğer öyle ise çok belli olur ben çok doğal Olmasını istiyorum anlaşılmasını istemiyorum sizinki nsl duruyo, kesikleriniz belli mi çok ?
merhaba :) evet bende yaptırmadan önce ozan hocayı araştırırken hep burun ameliyatları çıkmıştı karşıma. ya da meme küçültme ameliyatları vardı. ama konuşunca çok samimi ve kendine güvenen tavrı hoşuma gitmişti ve karar verip gün aldım hemen. ki ben daha önce bi doktorla da konuşmamıştım. ozan hocayla konuşup direkt ona karar verdim. benim ilk bir hafta ciddi anlamda ağrım çok oldu ki dediğim gibi meme altı olmasına rağmen ağır geçti biraz. size kas altımı meme altı mı dedi? benimki yatınca yayılıyo öyle kalıp gibi kalmıyo. ve inanılmaz doğal duruyo. özellikle dışardan hiçbi şekilde belli değil. damla protez koyuldu belki o yuzden daha doğal duruyordur. gören insanlarda çok doğal ve dolgun olduğunu söylüyor. genel olarak herkes çok beğeniyo yani :) ozan hocaya güvenin vucudunuza en uygun ve doğal goruntu sağlayacak olan protezi kullanacaktır. kesiklerim meme altında kalıyo çok fazla görünmüyo. beni rahatsız edicek bi durumda değil en azından. ki krem de kullanmıyorum. doktorum kullansamda kullanmasam da aynı sonuc olacagını soyledi bende kullanmamayı seçtim

merhaba :) evet bende yaptırmadan önce ozan hocayı araştırırken hep burun ameliyatları çıkmıştı karşıma. ya da meme küçültme ameliyatları vardı. ama konuşunca çok samimi ve kendine güvenen tavrı hoşuma gitmişti ve karar verip gün aldım hemen. ki ben daha önce bi doktorla da konuşmamıştım. ozan hocayla konuşup direkt ona karar verdim. benim ilk bir hafta ciddi anlamda ağrım çok oldu ki dediğim gibi meme altı olmasına rağmen ağır geçti biraz. size kas altımı meme altı mı dedi? benimki yatınca yayılıyo öyle kalıp gibi kalmıyo. ve inanılmaz doğal duruyo. özellikle dışardan hiçbi şekilde belli değil. damla protez koyuldu belki o yuzden daha doğal duruyordur. gören insanlarda çok doğal ve dolgun olduğunu söylüyor. genel olarak herkes çok beğeniyo yani :) ozan hocaya güvenin vucudunuza en uygun ve doğal goruntu sağlayacak olan protezi kullanacaktır. kesiklerim meme altında kalıyo çok fazla görünmüyo. beni rahatsız edicek bi durumda değil en azından. ki krem de kullanmıyorum. doktorum kullansamda kullanmasam da aynı sonuc olacagını soyledi bende kullanmamayı seçtim
Aynen ben de Dediğiniz gibi başka hiçbi doktorla görüşmedim ve hakikaten Ozan bey bende de aynı hisleri oluşturdu kendinden çok emin ve çok güven verici ve çok ilgili hastalarıyla, o Yüzden doktor araştırmak istemiyorum başka ona güveniyorum ama ben Eskişehir de yaşıyorum ve ilk gün taburcu olduktan sonra Ankara da kalmam gerekiyomuş 3 gün için , öyle söyledi Ozan bey ama bana bakacak biri gerekiyo annem izin vermiyo çünkü hbr vermeden nsl olcak bilmiyorum, heleki yataktan tek başına kalkamama fln gibi Şeyler Yazılmış :( bir de hissizlik oluyomu sizde dokununca ağrıyo mu :) en çok mrk ettiğim konulardan biri bu hissizlik olayı? Sorularıma çok net cvp vermişsiniz çok teşekkür ederim :)

Aynen ben de Dediğiniz gibi başka hiçbi doktorla görüşmedim ve hakikaten Ozan bey bende de aynı hisleri oluşturdu kendinden çok emin ve çok güven verici ve çok ilgili hastalarıyla, o Yüzden doktor araştırmak istemiyorum başka ona güveniyorum ama ben Eskişehir de yaşıyorum ve ilk gün taburcu olduktan sonra Ankara da kalmam gerekiyomuş 3 gün için , öyle söyledi Ozan bey ama bana bakacak biri gerekiyo annem izin vermiyo çünkü hbr vermeden nsl olcak bilmiyorum, heleki yataktan tek başına kalkamama fln gibi Şeyler Yazılmış :KK43: bir de hissizlik oluyomu sizde dokununca ağrıyo mu :) en çok mrk ettiğim konulardan biri bu hissizlik olayı? Sorularıma çok net cvp vermişsiniz çok teşekkür ederim :)
Rica ederim :) şuan sizi çok iyi anlıyorum ameliyat öncesi benimde kafamda milyon tane soru vardı o yüzden her türlü sorunuza cevap vermeye calısıyorum. öncelikli şehir konusu biraz sıkıntı olmuş. ozan bey hemen o gün içerisinde taburcu olabilirsin veya bir gün hastanede kalabilirsin diyo. ben kalmayı seçmiştim. ağrım çoktu ve hastane daha güvenli gelmişti. ertesi gün taburcu olduktan sonra yolculuk yapabilceğinizi düşünmüyorum. ben taksiyle 10 dakikalık yolda eve gelene kadar bile zorlanmıştım. ki ilk üç gün kesinlikle birine ihtiyacınız var yatıp kalkmak çok zor. üst değiştirmek kolları kaldırmak 10 gün boyunca bana işgence gelmişti. genelde annem yardım ediyodu giyinmeme. ilk gün kendi başına yemek yiyemeyenler bile varmış ben öyle bişe yaşamadım ama :) şuan için dokununca bi ağrım yok. ama ilk ay meme ucum çok hassastı banyoda su değdiğinde bile acıyordu. üst değiştirirkende değmemeye çalışıyodum. ama şuan ağrı sızı yok. çok nadir oluyo onda da meme ucu değil genel bir sızlama olabiliyo. ben tam üç ayımı doldurdum. hissizlik hala var. meme ucunun alt taraflarında özellikle. ilk zamanlar daha çoktu şuan azaldı. ama hissizliğin geçmesi epey sürebiliyormuş o yüzden çok kafama takmıyorum :)

Bende ameliyattan once hep buralardan bilgi edindim.şimdi de ben bilgi verim:) bende iki hafta önce ozan bitik canım doktoruma meme büyütme ameliyati oldum.kendisi on numara bi insan ve doktor.hoop ameliyatı yaptım parayi aldım hesabı yapan bi doktor kesinlikle değil. Ameliyattan sonra sizinle sanki kendi canından biriymissn gibi ilgilenio.her sorunuza içinden gele gele yardimci oluo yapmacık tavırlarla değil...zaman yoksada yaratio.onu farklı kılanda bu zaten.moralinizin yüksek olması ve doktorunuzu sevmeniz güvenmenizin bence iyileşme sürecine büyük katkısı var.ozan bitik bunun için tartışılmaz bi doktordr

Ameliyat hakkında da bilgi verim.bugün 13.günümdeym.kas altı 375 damla takıldı.ilk 8 gün gerçekten çok ağrılı geçio kas altı olduğu için birazda..kesinlikle birinin size bakması gerekio yani. Sonra yavaş yavaş ayaklaniosunuz.şimdi dışarı filan çıkabiliyorm yalnız. Ama daha dimdik olamiosunuz.dikişlerinze çok baski oluo.ama bu bi süreç olduğu için katlanmak zorundayız. Boyut olarak da memnunum şişler filan gidince daha da iyi olcana eminim.merak ettiğiniz şeyler varsa yardimci ol arkadaşlar. Anlıyorum çünkü ameliyat öncesi süreci. ...

Ameliyat hakkında da bilgi verim.bugün 13.günümdeym.kas altı 375 damla takıldı.ilk 8 gün gerçekten çok ağrılı geçio kas altı olduğu için birazda..kesinlikle birinin size bakması gerekio yani. Sonra yavaş yavaş ayaklaniosunuz.şimdi dışarı filan çıkabiliyorm yalnız. Ama daha dimdik olamiosunuz.dikişlerinze çok baski oluo.ama bu bi süreç olduğu için katlanmak zorundayız. Boyut olarak da memnunum şişler filan gidince daha da iyi olcana eminim.merak ettiğiniz şeyler varsa yardimci ol arkadaşlar. Anlıyorum çünkü ameliyat öncesi süreci. ...
öncelikle çok çok geçmis olsun ve hayirli olsun yeni proteziniz :)) ozan hoca hakkindaki dusuncelerinizin hepsine katiliyorum. Daha iki hafta olmus ama suan tam hizli bi iyilesme surecine girceksiniz zoru atlatmissiniz. Bende ilk zamanlar dik duramiyo gibiydim sanki durusum degismisti ama o da geciyo :)

İnş canım çok sağol. Sana da geçmiş olsun:) zorlanıyorum eski halimi hareketliliğimi çok özlüyorum.ama bu süreç bitçek o yüzden sabrediyorum.

İnş canım çok sağol. Sana da geçmiş olsun:) zorlanıyorum eski halimi hareketliliğimi çok özlüyorum.ama bu süreç bitçek o yüzden sabrediyorum.
İnanir misin o kadar hizli geciyoki bi sure sonra ameliyat oldugunu unutuyosun. Hatta ben suan bazen dusundugumde agrili zor gunlere gidip o duygulari hissedemiyorum :) sanki hic yasamamisim gibi. O yuzden azicik daha sabret sonra cok guzel olucak

Galiba ben hic iyilesemicem normal hayatima donemicem diye agladigim gunleri bile hatirliyorum :) hic iyilesemicekmissin gibi geliyo ama geciyo

Aynen valla ya.pismanlik duymuyorum ama yatamiyosun uyyamiosun rahat rahat o yüzden ister istemez korkuosun.ama artık kendimi eksik hissetmiyorum göğüs problemim kalmadı yani:) peki yumuşaklık durumu nasıl şu an seninkinin normal meme dokusu hissi oluomu

Aynen valla ya.pismanlik duymuyorum ama yatamiyosun uyyamiosun rahat rahat o yüzden ister istemez korkuosun.ama artık kendimi eksik hissetmiyorum göğüs problemim kalmadı yani:) peki yumuşaklık durumu nasıl şu an seninkinin normal meme dokusu hissi oluomu
İlk zamanlara gore tabiki yumusadi ama oyle yumusacik degil. zaten ben ozan hocaya bunu sordum hicbi zaman oyle cok yumusak olmicak dedi. Normal bi Genc kiz memesi zaten bu sekilde olur dedi. Ki benim protezim kohezif 3 yani en serti

Back
X