B Busramm40 Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2016 4 1 6 30 28 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Busramm40 #1 Hacettepe endokrin de muayene olanlar varmı 17 oh progesteron testi yaptırcam ücretlimi acaba nasıl oluyor işlemler bilen varsa yazabilir mi
Hacettepe endokrin de muayene olanlar varmı 17 oh progesteron testi yaptırcam ücretlimi acaba nasıl oluyor işlemler bilen varsa yazabilir mi
P papatyaa80 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 136 11 98 Ankara 29 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Busramm40 #2 Busramm40 .!.: Hacettepe endokrin de muayene olanlar varmı 17 oh progesteron testi yaptırcam ücretlimi acaba nasıl oluyor işlemler bilen varsa yazabilir mi Genişletmek için tıkla... ben seneler önce gitmiştim..hiç bir test için ücret ödemedim..senin dediğin özel bir test mi bilmiyorum..sen bence ya telf et yada endokrin bölümüne gidip oradaki danışmadan öğrenebilirsin..
Busramm40 .!.: Hacettepe endokrin de muayene olanlar varmı 17 oh progesteron testi yaptırcam ücretlimi acaba nasıl oluyor işlemler bilen varsa yazabilir mi Genişletmek için tıkla... ben seneler önce gitmiştim..hiç bir test için ücret ödemedim..senin dediğin özel bir test mi bilmiyorum..sen bence ya telf et yada endokrin bölümüne gidip oradaki danışmadan öğrenebilirsin..