Ankara Güzellik uzmanlığı ve Estetisyenlik kursu

Ssank89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
14
5
34
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi böyle bir kurs araştırdım buldum başlamayı düşünüyorum fakat forumda incelediğim kadarıyla bu konuda çok başlık yok. Aranızda estetisyen yada güzellik uzmanı arkadaşlar varsa bu kursla alakalı bilgilerini bizle paylaşabilirlermi? Veya daha çnce bu eğitimi almış arkadaşlar? Yadaa benim gibi Ankara da bu kursa başlamayı düşünenler? Ben Meb leyla inanır dr bauman akademiyi düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum..

11 eylül pazartesi başlıyor benim bahsettiğim kurs. Ankara kızılay da dr.bauman academy leyla inanır güzellik uzmanlığı ve estetisyenlik kursu.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi böyle bir kurs araştırdım buldum başlamayı düşünüyorum fakat forumda incelediğim kadarıyla bu konuda çok başlık yok. Aranızda estetisyen yada güzellik uzmanı arkadaşlar varsa bu kursla alakalı bilgilerini bizle paylaşabilirlermi? Veya daha çnce bu eğitimi almış arkadaşlar? Yadaa benim gibi Ankara da bu kursa başlamayı düşünenler? Ben Meb leyla inanır dr bauman akademiyi düşünüyorum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum..
Merhaba, siz Leyla inanır güzellik uzmanlığı kursuna gittiniz mi acaba? Bende gitmeyi düşünüyorum Ankara'da kurs araştırması yapıyorum ama karara veremedim. Gittiyseniz tecrübenizi paylaşır mısınız nasıl iyi bir kurs mu gerçekten iyi eğitim veriyorlar mı bunu çok merak ediyorum. SEVGİLER...

Merhaba,
Konuyu bir de ben hortlatayım.
Kursa gitmiş veya giden birileri bilgilendirme yapabilir mi? Ya da bana yazın lütfen sormam gereken tonla soru var.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi böyle bir kurs araştırdım buldum başlamayı düşünüyorum fakat forumda incelediğim kadarıyla bu konuda çok başlık yok. Aranızda estetisyen yada güzellik uzmanı arkadaşlar varsa bu kursla alakalı bilgilerini bizle paylaşabilirlermi? Veya daha çnce bu eğitimi almış arkadaşlar? Yadaa benim gibi Ankara da bu kursa başlamayı düşünenler? Ben Meb leyla inanır dr bauman akademiyi düşünüyorum. Egitimmemnun musunuz

Egitim gördünüz mu ?
Memnun musunuz ?

X