- 3 Ekim 2014
- 122
- 39
- 123
- Konu Sahibi akademikanne
Merhabalar Ankara'da Güven Hastanesi'nde doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Yaşadıklarını, atmosferi, personeli anlatabilirler mi? Bir de refakatçiniz anneniz miydi? Yoksa eşiniz miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben o hastahanede dogum yapmadim ama sana ufak bi tavsiyem var kesinlikle kendi anneni refakatci yap tabiki esinde bulunsun ama refakatci olarak kensi annenj yap ..
malesefffValla eşim çok hevesli ama annem de öyle. Artık ikisi beraber durur belki. Hala hangi hastanede doğum yapacağım belli değil. Güven veya Ankara'da yeni açılan Livv'i düşündük ama fiyat ve hizmet konusunda hiç bir bilgim yok. Sizin tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı iki hastanede doğum yapmış/tedavi görmüş?
Canım benim Tobb ETÜ hastanesinde doğum yapcam inşallah. Doğumdan sonra da deneyimimi paylaşırım. Ama şöyle bilgi verebilirim eğer özel sağlık sigortan yoksa doğum 5.500 lira . Bizim özel sağlık sigortası olduğu için %20sini biz ödeyeceğiz. Doktorum çok iyi ama doğum olayını yaptıktan sonra görcez onu da paylaşırım. Güven hastanesinin fiyatı da o civarda diye biliyorum.
Doktorum zaten Tobb da olduğu için hepsi içinde olan fiyat bu. Eğer hepsi karşılanıyorsa çok iyi
Kasım ayında Güvende doğum yaptım. Zaten yeni doğan bakım için de en iyisi Güven. Liv Hospital yeni açıldı mutlaka isim yapmak için çok iyi hizmet vereceklerdir. Ama Güvenin hemşireleri ve hasta bakım hizmetleri mükemmeldi. Bir gece annem bir gece de eşim kaldı refakatçi. Zaten gak deseniz hemşire anında yanınızda oluyor kimle daha rahat edecekseniz yanınızda o kalabilir
Sezeryan ile doğum yaptım 2 gece kaldım bu yüzden. Doktorum dışardandı. Sadece hastaneye ücret ödedik onu da sağlık sigortam karşıladı. Sağlık sigortalarına indirimleri oluyor sanırım biz de 3500 gibi birşey ödemiştik yanlış olmasın. Doktor için ayrıca ödedik.
Sigortam 5000 tlye kadar doğum masraflarını karşılıyordu. Hastane ücretinin tamamını bu kapsamda ödedi yani fatura edilen 3500 ( doğru hatırlıyorsam yaklaşık bu kadardı) hepsini sağlık sigortası ödedi. Sizin sigortanızda 8000 tl ise siz de ücret ödemeyeceksiniz.
Sigortam 5000 tlye kadar doğum masraflarını karşılıyordu. Hastane ücretinin tamamını bu kapsamda ödedi yani fatura edilen 3500 ( doğru hatırlıyorsam yaklaşık bu kadardı) hepsini sağlık sigortası ödedi. Sizin sigortanızda 8000 tl ise siz de ücret ödemeyeceksiniz.
1.5 sene önce güvende yaptım doğumumu ve hastane fiyatına göre çok konforsuz ve ilgisizler. Bebeğim 1 hafta yoğun bakım ünitesinde kaldı yoğun bakım ünitesindeki doktorlar ve hemşireler çok bilgili ve iyiydi fakat ünitenin önünde aşırı bir sigara dumanı vardı söylediğimizde gizlice hademeler içiyordur dendi ama hiç bir önlem alınmadı. Ayrıca doğumhane bölümü asansörlerin hemen yanında eğer normal doğum yapmayı düşünüyorsanız tüm kat sizin sesinizle yankılanacak. Benim eşim bu durumdan çok rahatsız olmuş gelen geçen herkes dönüp bakıyordu böyle saçma bişey mi olur diye bide doğuma giren hiç bir hemşirede bone vs yoktu hiç steril değil. Yoğun bakım doğum küvez derken 20 bin liraya çıktık hastaneden. Şimdiki hamileliğimde memorial ankara hastanesine gidiyorum doğum bölümü ve doktorlar iyi bakalım doğum sonrası nasıl olacak
Dip not : güven dışında diğer hastanelerde doğum yaparsanız yoğun bakım ünitesi ssk anlaşmalı
Bana güveni herkes çok met etmişti ama doğum esnası rezaletti . hem çok eski hem çok pahalı bir hastaneMerhaba. Ben 23 Ocak 2015'te doğum yaptım. Liv Hastanesi'nde yaptım ve çok memnun kaldım. Yalnızca hemşirelerin fazla ilgisi yoktu ve doğum belgeleri ile problem yaşadım. Doğum bizde de epeyce maliyetli oldu. Sigortam olmasına rağmen. Çok üzüldüm neler yaşamışssınız.