• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Güven Hastanesi'nde doğum yapan var mı? Refakatçiniz anneniz mi eşiniz mi?

akademikanne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
122
39
123
Merhabalar Ankara'da Güven Hastanesi'nde doğum yapanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Yaşadıklarını, atmosferi, personeli anlatabilirler mi? Bir de refakatçiniz anneniz miydi? Yoksa eşiniz miydi?

Canim ben o hastahanede dogum yapmadim ama sana ufak bi tavsiyem var kesinlikle kendi anneni refakatci yap tabiki esinde bulunsun ama refakatci olarak kensi annenj yap ..

Canim ben o hastahanede dogum yapmadim ama sana ufak bi tavsiyem var kesinlikle kendi anneni refakatci yap tabiki esinde bulunsun ama refakatci olarak kensi annenj yap ..

Valla eşim çok hevesli ama annem de öyle. Artık ikisi beraber durur belki. Hala hangi hastanede doğum yapacağım belli değil. Güven veya Ankara'da yeni açılan Livv'i düşündük ama fiyat ve hizmet konusunda hiç bir bilgim yok. Sizin tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı iki hastanede doğum yapmış/tedavi görmüş?

Valla eşim çok hevesli ama annem de öyle. Artık ikisi beraber durur belki. Hala hangi hastanede doğum yapacağım belli değil. Güven veya Ankara'da yeni açılan Livv'i düşündük ama fiyat ve hizmet konusunda hiç bir bilgim yok. Sizin tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı iki hastanede doğum yapmış/tedavi görmüş?
malesefff :((

Canım benim Tobb ETÜ hastanesinde doğum yapcam inşallah. Doğumdan sonra da deneyimimi paylaşırım. Ama şöyle bilgi verebilirim eğer özel sağlık sigortan yoksa doğum 5.500 lira . Bizim özel sağlık sigortası olduğu için %20sini biz ödeyeceğiz. Doktorum çok iyi ama doğum olayını yaptıktan sonra görcez onu da paylaşırım. Güven hastanesinin fiyatı da o civarda diye biliyorum.

Canım benim Tobb ETÜ hastanesinde doğum yapcam inşallah. Doğumdan sonra da deneyimimi paylaşırım. Ama şöyle bilgi verebilirim eğer özel sağlık sigortan yoksa doğum 5.500 lira . Bizim özel sağlık sigortası olduğu için %20sini biz ödeyeceğiz. Doktorum çok iyi ama doğum olayını yaptıktan sonra görcez onu da paylaşırım. Güven hastanesinin fiyatı da o civarda diye biliyorum.

Merhaba. Aaa sizin de benim gibi çok az kalmış. Ben yarın doktorumla konuşacağım hangi gün nerede olacağımızı. Tam sağlık sigortam var benim; doğumu 8.000 liraya kadar karşılıyor. Yine de Liv be Güven arasında bir seçim yapacak doktorum da acaba fark çıkar mı diye endişeleniyorum. Bu dediğiniz 5.500' ün içine doktor ücreti dahil değil mi?

Doktorum zaten Tobb da olduğu için hepsi içinde olan fiyat bu. Eğer hepsi karşılanıyorsa çok iyi

Doktorum zaten Tobb da olduğu için hepsi içinde olan fiyat bu. Eğer hepsi karşılanıyorsa çok iyi

Benim doktorum dışardan olduğu için kafamız biraz karıştı. Evet 8.000'e kadar yapılan masrafları karşılıyor sigorta. Dışardan olunca nasıl oluyor fiyat işte onu çok bilemiyoruz.

Kasım ayında Güvende doğum yaptım. Zaten yeni doğan bakım için de en iyisi Güven. Liv Hospital yeni açıldı mutlaka isim yapmak için çok iyi hizmet vereceklerdir. Ama Güvenin hemşireleri ve hasta bakım hizmetleri mükemmeldi. Bir gece annem bir gece de eşim kaldı refakatçi. Zaten gak deseniz hemşire anında yanınızda oluyor kimle daha rahat edecekseniz yanınızda o kalabilir

Kasım ayında Güvende doğum yaptım. Zaten yeni doğan bakım için de en iyisi Güven. Liv Hospital yeni açıldı mutlaka isim yapmak için çok iyi hizmet vereceklerdir. Ama Güvenin hemşireleri ve hasta bakım hizmetleri mükemmeldi. Bir gece annem bir gece de eşim kaldı refakatçi. Zaten gak deseniz hemşire anında yanınızda oluyor kimle daha rahat edecekseniz yanınızda o kalabilir

Çok sevindim. İki gün mü kaldınız? Bir de ne kadar ücret ödediniz acaba? Doktorunuz dışardan mı yoksa Güven Hastanesi'nin kendi doktorlarından mıydı?

Sezeryan ile doğum yaptım 2 gece kaldım bu yüzden. Doktorum dışardandı. Sadece hastaneye ücret ödedik onu da sağlık sigortam karşıladı. Sağlık sigortalarına indirimleri oluyor sanırım biz de 3500 gibi birşey ödemiştik yanlış olmasın. Doktor için ayrıca ödedik.

Sezeryan ile doğum yaptım 2 gece kaldım bu yüzden. Doktorum dışardandı. Sadece hastaneye ücret ödedik onu da sağlık sigortam karşıladı. Sağlık sigortalarına indirimleri oluyor sanırım biz de 3500 gibi birşey ödemiştik yanlış olmasın. Doktor için ayrıca ödedik.

Ben de aynı sizin gibiyim hem sezeryan olacağım hem de doktorum benim de dışardan. Sigortam da var, sizin sigortanız belli bir oranı karşılıyor muydu? Yani fark olarak mı ödediniz? Yoksa belli bir yüzde indirim yapılmış fiyatı olan 3500 ü mü ödediniz?

Sigortam 5000 tlye kadar doğum masraflarını karşılıyordu. Hastane ücretinin tamamını bu kapsamda ödedi yani fatura edilen 3500 ( doğru hatırlıyorsam yaklaşık bu kadardı) hepsini sağlık sigortası ödedi. Sizin sigortanızda 8000 tl ise siz de ücret ödemeyeceksiniz.

Sigortam 5000 tlye kadar doğum masraflarını karşılıyordu. Hastane ücretinin tamamını bu kapsamda ödedi yani fatura edilen 3500 ( doğru hatırlıyorsam yaklaşık bu kadardı) hepsini sağlık sigortası ödedi. Sizin sigortanızda 8000 tl ise siz de ücret ödemeyeceksiniz.

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, rahatladım.

Merhabalar aklıma bir şey daha geldi. Siz normal doğum odasında mı yoksa misafirler için bölüm olan odada mı kalmıştınız? Fiyatlarıyla ilgili bir bilginiz var mı diyecektim.

Kraliçe odası var orayı soruyorsunuz sanırım. Orada kalmadım ama aradığınızda orası için de fiyat verirler ben doğumdan önce hiç Güven hastanesine gitmemiştim. O odanın varlığını da doğum olduğu gün öğrendim. Sigortanızın tutarı benimkinden yüksekti doktor masraflarınızı da düştükten sonra arta para kalıyorsa orayı tercih edebilirsiniz.

ben ankarada 112 de hemşireyim bıgun bır vakaya gıttım doğum vakası kadın aynı sızın gıbı surdamı doğum yapsam burdamı yapsam oranın dr nasıl dıe benımle konuşurken valla yolun ortasında tamda ambulansa alırken kadını doğutturdum :)kadında dr uma gıdemedım dıe çok ağladı ama hayat ıste doğum bu arkadaşlar cok abartmamaklazım her hastane her yer doğurtuyorıste bana sorarsanız devletten sasmayın derım evet özel hastanelerde cok ılgı alaka varama sadace 1 gecelıık kalmak ıcın bu kadar fahıs rakamları bayılmanın gerçekten lüzumu yok not:23 haftalık hamıleyım

1.5 sene önce güvende yaptım doğumumu ve hastane fiyatına göre çok konforsuz ve ilgisizler. Bebeğim 1 hafta yoğun bakım ünitesinde kaldı yoğun bakım ünitesindeki doktorlar ve hemşireler çok bilgili ve iyiydi fakat ünitenin önünde aşırı bir sigara dumanı vardı söylediğimizde gizlice hademeler içiyordur dendi ama hiç bir önlem alınmadı. Ayrıca doğumhane bölümü asansörlerin hemen yanında eğer normal doğum yapmayı düşünüyorsanız tüm kat sizin sesinizle yankılanacak. Benim eşim bu durumdan çok rahatsız olmuş gelen geçen herkes dönüp bakıyordu böyle saçma bişey mi olur diye bide doğuma giren hiç bir hemşirede bone vs yoktu hiç steril değil. Yoğun bakım doğum küvez derken 20 bin liraya çıktık hastaneden. Şimdiki hamileliğimde memorial ankara hastanesine gidiyorum doğum bölümü ve doktorlar iyi bakalım doğum sonrası nasıl olacak
Dip not : güven dışında diğer hastanelerde doğum yaparsanız yoğun bakım ünitesi ssk anlaşmalı

1.5 sene önce güvende yaptım doğumumu ve hastane fiyatına göre çok konforsuz ve ilgisizler. Bebeğim 1 hafta yoğun bakım ünitesinde kaldı yoğun bakım ünitesindeki doktorlar ve hemşireler çok bilgili ve iyiydi fakat ünitenin önünde aşırı bir sigara dumanı vardı söylediğimizde gizlice hademeler içiyordur dendi ama hiç bir önlem alınmadı. Ayrıca doğumhane bölümü asansörlerin hemen yanında eğer normal doğum yapmayı düşünüyorsanız tüm kat sizin sesinizle yankılanacak. Benim eşim bu durumdan çok rahatsız olmuş gelen geçen herkes dönüp bakıyordu böyle saçma bişey mi olur diye bide doğuma giren hiç bir hemşirede bone vs yoktu hiç steril değil. Yoğun bakım doğum küvez derken 20 bin liraya çıktık hastaneden. Şimdiki hamileliğimde memorial ankara hastanesine gidiyorum doğum bölümü ve doktorlar iyi bakalım doğum sonrası nasıl olacak
Dip not : güven dışında diğer hastanelerde doğum yaparsanız yoğun bakım ünitesi ssk anlaşmalı

Merhaba. Ben 23 Ocak 2015'te doğum yaptım. Liv Hastanesi'nde yaptım ve çok memnun kaldım. Yalnızca hemşirelerin fazla ilgisi yoktu ve doğum belgeleri ile problem yaşadım. Doğum bizde de epeyce maliyetli oldu. Sigortam olmasına rağmen. Çok üzüldüm neler yaşamışssınız.

Merhaba. Ben 23 Ocak 2015'te doğum yaptım. Liv Hastanesi'nde yaptım ve çok memnun kaldım. Yalnızca hemşirelerin fazla ilgisi yoktu ve doğum belgeleri ile problem yaşadım. Doğum bizde de epeyce maliyetli oldu. Sigortam olmasına rağmen. Çok üzüldüm neler yaşamışssınız.
Bana güveni herkes çok met etmişti ama doğum esnası rezaletti . hem çok eski hem çok pahalı bir hastane
Ben acıbademi istemiştim doktorumda güven diye tutturmuştu neyse şimdi internetten ve etraftan baya bir araştırdım hastanede gezdim gördüm memoriali çok beğendim inş bu doğumum konforlu olur.
Acemiliği artım artık ☺️
Sende bebeğini sağlıkla büyüt inş. Eşim fiyata birşey demiyor bende kendimi millet tüp bebek diye servet harcıyor bizde kucağınıza almak için diye avutuyorum

Back