Ankara Güven Hastanesi, Medicana ve Acıbademde Tüp Bebek yaptıran var mı?

sentinus14

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
1.405
900
323
Herkese merhaba,
Forumu okudum ancak pek istediğimi bulamadım onun için yeni konu açma ihtiyacı duydum, deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Arkadaşlar malum herkes tüp bebek merkezi arıyor ama ben hastane arıyorum. neden diye soracak olursanız çünkü ben 2 farklı yerle uğraşmak istemiyorum. hem tüp bebek tedavisi hem de doğum aynı hastanede olsun istiyorum. Güven hastanesinin kadın doğum uzmanlarının methini çok duydum ayrıca hastanenin yeni doğan servisi de var onun için her şeyi Güven Hastanesinde yaptırmak istiyorum çünkü kadın doğum doktorlarının iyi olması ve yeni doğan servisinin olması beni cezbediyor. durum böyle olunca tüp bebeği de orada yapayım diyorum fakat tüp bebek konusunda çekincelerim var çünkü Güven Hastanesinin tüp bebek merkeziyle ilgili pek deneyim sahibi insan göremedim. Genelde insanlar özel tüp bebek merkezlerini tercih etmişler. Bunun için aranızda güven hastanesinde tüp bebek yaptıranlar varsa memnun olup olmadıklarını yazabilir mi? eğer Ankara Medicana, Ankara Acıbadem gibi özel hastanelerde tüp bebek ve doğum yapanlar varsa onlarında tecrübelerinden yararlanmak isterim.

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Back