• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Göğüs Büyütme Ameliyatı

_Pelin_Su_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
77
26
3
30
Buraya yeni üye oldum güğüs büyütme ameliyatına karar verdiğim günden bu güne üye olmasamda forumu takip edip sizlerin konusunu okudum beni cesaretlendirende biraz sizler oldunuz henüz sizleri tanımıyorum ama bilgi ve deneyimlerinizi paylaşarak banada faydalı olduğunuz için teşekkür ederim aranıza katılmak bugüne kısmet oldu. Ameliyata karar verdim fakat doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum Ankarada en çok adından bahsedilen hekim Ömer Ekin olmuş ama ankaradan ayrılıp giresun devlet hastanesinde göreve başlamış. Bugün Serdar öztürkle görüştüm çok anlayışlı birisi fikirlerimiz uyuştu ama oda 80000 Tl fiyat verdi çok fazla fiyatı uygun olan doktorlarla da anlaşamadım yardıma ihtiyacım var en fazla 45000 Tl ücret verebilirim Ankarada hem başarılı hemde hesaplı doktor öneriniz varmı ?

Benim de bu zamana kadar güğüs büyültme operasyonu hiç aklıma gelmemişti. Ta ki kk takip edene kadar:KK54:Forumu takip ettikçe aklıma iyiden iyiye girdi. Ankara da ben de araştırma yapmaya başladım en çok volkan tayfur un adını duydum özellikle koltuk altı kesisinde oldukça başarılı göğüste iz görüntüsü olmuyor.

Benim de bu zamana kadar güğüs büyültme operasyonu hiç aklıma gelmemişti. Ta ki kk takip edene kadar:KK54:Forumu takip ettikçe aklıma iyiden iyiye girdi. Ankara da ben de araştırma yapmaya başladım en çok volkan tayfur un adını duydum özellikle koltuk altı kesisinde oldukça başarılı göğüste iz görüntüsü olmuyor.
Volkan tayfur sanirim 6000 tl fiyat veriyordu ama yüzyüze görüşmeye hic gitmedim istersen beraber gidebiliriz iki kisi oldugumuz icin indirim yapabilir :)

ben de merak ediyorum Volkan tayfur u, gorusme ucreti aliyor mu acaba? fiyata oyle toplu gidicne indirim yaparlar mi ya yoksa standart mi fiyatlar, kombine ameliyatlarda indirim oluyor ama :) kas zari alti galiba en iyi yontem ve meme ucundan yapilanda hic iz belli olmuyor diye okudum.. Volkan bey hangi yontemle yapiyor acaba?

Volkan tayfur sanirim 6000 tl fiyat veriyordu ama yüzyüze görüşmeye hic gitmedim istersen beraber gidebiliriz iki kisi oldugumuz icin indirim yapabilir :)
İyi olurdu canım ama okullar açılıyor artık :KK12:En yakın karneler dağıtıldıktan sonra böyle bir karar alabilirim. Ama araştırmalara devam edelim birbirimizle paylaşalım sen de o zamana kadar herhangi bir operasyon kararı almazsan beraber gidebiliriz.:KK19: Alırsan da buradan destek oluruz:KK52:

ben de merak ediyorum Volkan tayfur u, gorusme ucreti aliyor mu acaba? fiyata oyle toplu gidicne indirim yaparlar mi ya yoksa standart mi fiyatlar, kombine ameliyatlarda indirim oluyor ama :) kas zari alti galiba en iyi yontem ve meme ucundan yapilanda hic iz belli olmuyor diye okudum.. Volkan bey hangi yontemle yapiyor acaba?
Canım volkan beyi buradaki arkadaşlardan takip ettim memişlerini emanet eden arkadaşlar çok memnun:KK45: Kendi sitesinde de araştırma yaptım en çok koltuk altı kesisini tercih ettiğini ve uzmanlaştığını söylüyor. Göğüs altına göre fiyatı biraz daha fazla oluyor:KK51:

Canım volkan beyi buradaki arkadaşlardan takip ettim memişlerini emanet eden arkadaşlar çok memnun:KK45: Kendi sitesinde de araştırma yaptım en çok koltuk altı kesisini tercih ettiğini ve uzmanlaştığını söylüyor. Göğüs altına göre fiyatı biraz daha fazla oluyor:KK51:
Ben Göğüs alti kesisini daha avantajli buluyorum hem kollarini hareket ettirmende zorlanmiyorsun hem gogus ucu kesisinde oldugu gbi hissizlik yasamiyorsun cogu doktorda göğüs alti kesisini daha ucuza yapiyor ve ameliyat kisa sürüyor protezi en iyi yerlestirebilcekleri pozisyon göğüs alti kesisi izde o kadar belirgin degil zaten katlanti altinda kaliyor

İyi olurdu canım ama okullar açılıyor artık :KK12:En yakın karneler dağıtıldıktan sonra böyle bir karar alabilirim. Ama araştırmalara devam edelim birbirimizle paylaşalım sen de o zamana kadar herhangi bir operasyon kararı almazsan beraber gidebiliriz.:KK19: Alırsan da buradan destek oluruz:KK52:
Benimde okulum başlıyor okulun ilk günleri gitmey düşünmüyorum sadece 3 gün dinlenme yetiyor kas üstu yaptırcagim icin fazla aģrim olmaz haberlesiriz umarım yaptirdigimiza değer :)

Ilk görüşmede ücret alinmiyor diye biliyorum ama ameliyat oncesi protez secimi icin ölcüm ve cizim yapilcak ve protez icin peşin para öduyorsun

Bence toplu gidilince indirim yapabilir birden fazla müsteriyi kacirmak istemezler ama şu konu var kisilerin istegi birbirinden farkli olabilir ben mesela yaptirmisken büyük ve top göğüs kesinlikle kas üstü ve en az 450 veya 500 cc yuvarlak protez taktircam

Bence toplu gidilince indirim yapabilir birden fazla müsteriyi kacirmak istemezler ama şu konu var kisilerin istegi birbirinden farkli olabilir ben mesela yaptirmisken büyük ve top göğüs kesinlikle kas üstü ve en az 450 veya 500 cc yuvarlak protez taktircam
Canım Ferruh Bingül var bi de Ankara'da . Ben onunla da görüşmüştüm. Ilk muayene ücretsiZ. O büyük takmayı seviyor gibi geldi bana.

Cok seviniyorum buyuk protez takmayi seven doktorlari duyunca tskr ederim canim fiyat hakkinda bilgin varmi
Ferruh bey bana görüşmede , küçük mü , doğal dolgun mu yoksa büyük mü istersin diye sormuştu. Ben de doğal demiştim, 330 cc high profil güzel olur o zaman demişti. Demek ki büyük deseymişim 400,450 takarmış ;)

Ferruh bey bana görüşmede , küçük mü , doğal dolgun mu yoksa büyük mü istersin diye sormuştu. Ben de doğal demiştim, 330 cc high profil güzel olur o zaman demişti. Demek ki büyük deseymişim 400,450 takarmış :KK66:
Ben yarin bi randevu aliyim cok sevindim inanki hayalim buyuk göğüsler 450 cc kas ustu dusunuyodum ama forumda bir arkadas kas ustu 450 taktirmis ve kucuk durdugunu soyluyor acaba 500 mü istesem diye dusundum :)

Ben yarin bi randevu aliyim cok sevindim inanki hayalim buyuk göğüsler 450 cc kas ustu dusunuyodum ama forumda bir arkadas kas ustu 450 taktirmis ve kucuk durdugunu soyluyor acaba 500 mü istesem diye dusundum :)
️kasaltı veya kasüstüne Dr un karar versin ;) çünkü var olan dokun bunu belirleyecek.dr un ️kasaltı derse de kabul et çünkü Büyük cc ler kasüstü olduğunda yakın gelecekte sarkabilir ;) Dr unla bunu bi görüş ;)

️kasaltı veya kasüstüne Dr un karar versin :KK66: çünkü var olan dokun bunu belirleyecek.dr un ️kasaltı derse de kabul et çünkü Büyük cc ler kasüstü olduğunda yakın gelecekte sarkabilir :KK66: Dr unla bunu bi görüş :KK66:
Canim göğüs dokum var o yuzden boşu bosuna kas altina taktirirp haftalarca agri cekmek istemiyorum gorustugum her doktorda kas alti yada subfasyal diyolar

Back
X