Canım ne yaptın başladın mı bu sorulara cevap alabildiysen bana da yazar mısın canımkimse yokmu
3 arkasimda orada tedavi oldular hepsi de ikilzlere gebe ilkte sadece birinin gebelik oldu ama devam etmedi ikinci tuttu diğerlerinin de esinde sorun hasar falan vardı onlara ilkte ikize Allahın yardımı ile gebe kaldı nasipGenart ta tedavi olan yada aysun hanıma gidenler yokmu bilgi verirmisiniz merkez hakkında
Turgut ozalin Labratuvari iyi değil arkadaşım yakınım orada çalıştıKardes hangi merkezi tavsiye ediyosun turgut ozel univ. Mi yoksa ankara genart mi
Turgut Özal da Labratuvar iyi değil arkadaşım başhekim bile biliyor candan hanıma olan şikayetleri sahsen gidip kendimiz de şikayet ettik o da biliyor yakinimiz bizi oraya yönlendirdi sonra kendisi de çok üzüldü çünkü inanın iyi bir tup bebek merkezi değil ama candan hanım doğum doktoru olarak iyidir ona bir şey diyememKardes hangi merkezi tavsiye ediyosun turgut ozel univ. Mi yoksa ankara genart mi
Orayı hiç tavsiye etmem sırf para için insanları kullanıyorlar benimde eşim azosprem ve orda tese oldu bize hiç bı açıklama yapmadan paramızı alıp postaladilarTurgut ozalin Labratuvari iyi değil arkadaşım yakınım orada çalıştı
Turgut Özal da Labratuvar iyi değil arkadaşım başhekim bile biliyor candan hanıma olan şikayetleri sahsen gidip kendimiz de şikayet ettik o da biliyor yakinimiz bizi oraya yönlendirdi sonra kendisi de çok üzüldü çünkü inanın iyi bir tup bebek merkezi değil ama candan hanım doğum doktoru olarak iyidir ona bir şey diyemem
Kesinlikle tavsiye etmemKızlar ben kararsız kaldım genart mı Memorial ikisi içinde olumlu yorumlar aldım bizde eşimde sorun var azosprem
Genarta bakışım buOrayı hiç tavsiye etmem sırf para için insanları kullanıyorlar benimde eşim azosprem ve orda tese oldu bize hiç bı açıklama yapmadan paramızı alıp postaladilar