• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara gece elbisesi

amili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
38
0
26
Ankara
kızlarr merhaba.. 1 ay sonra ablamın düğünü var ve ben istediğim gibi bir elbise bulamadım uzun dümdüz sırtı açık da olabilir ya da dümdüz ve bütün bacak yırtmaçlı bir elbise arıyorum tabi uygun fiyata bir tane buldum ama bana 700 tl dediler indirimli gece elbisesi olan yerlerin önerilerini bekliorum çok teşekkür ederim şimdiden..

700 mü. Naman Nallahım:18:

Kızılay Mithatpaşa Köprünün altında biryer vardı ismini hatılamıyorum şimdi, oraya bir bak istersen:6:

bi kac hafta önce arkadasımla magaza magaza gezdim düğün alısverisi onun için ama fiyatlar asırı ucuk ve elbiseler cok dandıktı acıkcası san önerim önce izmir caddesi tac abiye var bir kac magaza daha 2. olarak da outletler. park brovoda 100 tl ye 60 tlye abiye vardı biz optimuma baktık sende a city optımum ve forum avm ye bakabilirsin bunlar hep outlet bazen ünlü markalarda daha hos güzel sade seyler bulabiliyosun.

elfe ye de bakabilirsin. çok çok uygun fiyatasitesinden nettende satış yapıyorlar

Back