WestLife Guru Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2009 478 98 318 25 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi WestLife #1 Merhaba gazi üniversitesi hastanesinde doğum yapan var mı hangi dr ve deneyimlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim
Merhaba gazi üniversitesi hastanesinde doğum yapan var mı hangi dr ve deneyimlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim
Dimplesbaby Başlangıç:80.3 güncel :76.3 hedef:68 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2017 1.246 1.735 63 30 8 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi WestLife #2 Selam canım ben de Gazi de poliklinikte muayene oldum hep haftalarımız aynıymış sen kime muayene oluyorsun
Selam canım ben de Gazi de poliklinikte muayene oldum hep haftalarımız aynıymış sen kime muayene oluyorsun
W watermellon Guru Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 175 66 298 İstanbul 25 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi WestLife #3 Dimplesbaby .!.: Selam canım ben de Gazi de poliklinikte muayene oldum hep haftalarımız aynıymış sen kime muayene oluyorsun Genişletmek için tıkla... merhaba nasıl memnun musunuz? Poliklinik ile hocaya muayene olmanın ne gibi farkı var acaba nasıl randevu alıyorsunuz poliklinige ?
Dimplesbaby .!.: Selam canım ben de Gazi de poliklinikte muayene oldum hep haftalarımız aynıymış sen kime muayene oluyorsun Genişletmek için tıkla... merhaba nasıl memnun musunuz? Poliklinik ile hocaya muayene olmanın ne gibi farkı var acaba nasıl randevu alıyorsunuz poliklinige ?