- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
- Konu Sahibi Telasli_Anne
-
Merhaba telaşlı anne. Az önce yanlış yere mesaj atmışım galiba bu sefer doğru oldu. Dünden beri size ulaşmaya çalışıyorum. Burdaki paylasimlarinizdan çok etkilenmiştim.ayin 16 sında gazı hastanesine gidecektim. Ama dünkü mesajınızdan sonra hayallerim yıkıldı. Fiyatlar ne olmuş acaba konuyu biraz daha açarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba telaşlı anne . Bayadır kadınlar klübünü takip ediyorum insan bir umut iyi olumlu cümle duyabilmek istiyor. Benim amh 0.01 ve fsh 18. İki aylık evliyiz bir aydır korunmuyoruz tüp bebek bile tutmayabilir diye çok olumsuz konuştu önceki gittiğim doktor bnde Gazi hastanesini araştırmaya başladım. Tüm testleri baştan yaptıracam neden nasıl az yumurtluyorum diye. bugün Gazi hastanesine gittim randevusuz alınmıyormuş normal hasta Çarşamba gününe randevu aldım inşallah iyi haberlerle gelirim. Tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olurum inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği. Hamile duası kabul olurmuş bize çok dua edin olur mu
Çok teşekkür ediyorum güzel tavsiyeleriniz için kalbiniz gibi güzel yazmışsınız nasıl duygulandımŞu an Gazi hastanesindeyim randevumu aldım geldim sıra bekliyorum. Fsh yüksek olduğu için haftalardır sıcak basması yaşıyordum bi kaç gündür Aslan pençesi çayı demleyip içiyorum aklıma geldikçe keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Çalışıyorum iş yerine ceviz götürmeye aralarda yemeğe başladım. Prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı inciri o yüzden çok tüketemedim çayı azalttım ama kahveyi canım istiyor bazen. Tavsiyelerinize uyacağım Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah doktorlar kötü konuşunca moralman çöküyor insan. Rabbim size de sağ Salim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Amin amin inşallah canım stres yapmadan sakin olmak lazım aslında. Hamile miyim bu sefer olmuş mudur die de sormadan edemiyor insan ciddi hamileyken sıcak basması oluyor mu
Adetim gecikti bi iki gün bnde tahlil vermek için adetimi bekliyorum ona göre fsh a bakıp tedavi uygulayacaklar
Ederim ederimmm su an dua ediyorum seni de ekliyom hemen.zaten maneviyatin artiyo annelik cok baska bisey gercekten dogrmadan icine isliyo.Dua edin bana çokça olur mu hamile duası kabul olurmuş
Çok sağol canım benim. İsmail güler e randevu aldım demin 8şubata randevu verdiler dr nasıl ki inşallah iyi biridir iptal mi etsem ki randevuyu
Kusura bakmayın birinin transferi var da yanlışlıkla buraya yazmışım mesajıBen de ona gittim super biri bence.
Mrh.hamile olmanıza çok sevindim.sagsalim alın kucaginiza inşallah..bende temmuz 2017de gazide tup bebek yaptirdim.Evt çok hoşuma gitmisti hastane doktor hemsireler..doktorla çok konuşma şansımız olmuyodu ama guvenmistim.tedavi boyunca 2yumurtam gelisti 2side dollendi ve 2side transfer oldu.şükür ki tutmustu da.ama 4.5 aylikken ikizlerimi kaybettim.2ay oldu kuzularimi kaybedeli..yeniden denemek istiyorum ama orda mi devam etsem bilemedim.fiyatlar da yükselmiş galiba.ama hayırlısıyla olsun da başka bişey istemiyorumBen de ona gittim super biri bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?