• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi Tup Bebek

Arkadaslar Gazi Universitesi Tup Bebek servisiyle ilgili bilgi almak isteyen olursa yardimci olabilirim.
Merhaba bende gazi hastanesinine gitmek istiyorum 2 bucuk yıllık evliyim zübeyde hanımda subatta asılama yaptırdım tutmadı siz gaziyemi gittiniz ?

Merhaba kusura bakmayın ancak girebildim.

Merhaba bende gazi hastanesinine gitmek istiyorum 2 bucuk yıllık evliyim zübeyde hanımda subatta asılama yaptırdım tutmadı siz gaziyemi gittiniz ?
Ben gaziye gittim 2 aşılama sonrası tüp bebek yaptırdım. Tavsiye ediyorum.

Merhabalar size sorum olacaktı.
Sorun tabii.

Gazi de mikroenjeksiyon var mı acaba tüp bebek kaça yapılıyor
gazi de tüp bebek fiyatı nedir ayrıca mikroenjeksiyon işlemi var mı hangi doktoru önerirsiziniz
Mikroenjeksiyon dediğiniz şeyi doğru biliyorsam yok sanırım. Tüp bebek 1800 TL. 3 sene üstü evliyseniz ücretsiz. Tüp bebekte sanırım hala sadece İsmail Güler Hoca ilgileniyor. Ben onun hastasıyım. Harika birisi.

Merhaba kusura bakmayın ancak girebildim.

Ben gaziye gittim 2 aşılama sonrası tüp bebek yaptırdım. Tavsiye ediyorum.

Sorun tabii.

Mikroenjeksiyon dediğiniz şeyi doğru biliyorsam yok sanırım. Tüp bebek 1800 TL. 3 sene üstü evliyseniz ücretsiz. Tüp bebekte sanırım hala sadece İsmail Güler Hoca ilgileniyor. Ben onun hastasıyım. Harika birisi.
Çok teşekkür ediyorum. Hani insanda illa özele gitmek gerek gibi his doğar ya o yüzden sordum. Neden gazi olmasın ki dedim o yüzden sormustum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Arkadaslar Gazi Universitesi Tup Bebek servisiyle ilgili bilgi almak isteyen olursa yardimci olabilirim.
Merhaba, biz 3 yıllık evliyiz , daha önce bir aşılama, 1 tüp bebek denememiz var özelde ve hamile kalmıştım. 5.5 aylıkken tahliye edildi yavrum. aşılama değil direkt tüp bebek istiyorum. bölüm çok kalabalık oluyor mu? örneğin kaç gibi gidersek sıra alıyoruz, çok bekliyor muyuz? hoca, asistanlarına mı yaptırıyor? tüp bebeğe ücret veriyor muyuz? bilgi verebilir misiniz biraz..

Merhaba, biz 3 yıllık evliyiz , daha önce bir aşılama, 1 tüp bebek denememiz var özelde ve hamile kalmıştım. 5.5 aylıkken tahliye edildi yavrum. aşılama değil direkt tüp bebek istiyorum. bölüm çok kalabalık oluyor mu? örneğin kaç gibi gidersek sıra alıyoruz, çok bekliyor muyuz? hoca, asistanlarına mı yaptırıyor? tüp bebeğe ücret veriyor muyuz? bilgi verebilir misiniz biraz..

Ben hep 7.5ta orda oluyordum. Bekliyorsunuz ama bu cok degisken ve beklemeye deger. Zaten orasi cok rahat bekleme alani koltuklar vs. Doktoru bazen yarim saat 1 saat bekliyorsunuz acil ameliyati varsa 2-3. Tahlil sonuclari icin ogleden sonra 1-2 yi bekliyorsunuz bh ozelde de boyle. Ama bedava sonucta buna deger. Diger hastaneler gibi bir bekleme degil bu. Tv var koltuklar rahat. Tup bebek 3 seneyi gecince bedava. Sadece hoca farki alirlar 400 tl.

Biraz gecikmeyle de olsa cevabınız için teşekkür ederim. Ben 1 ay önce sekreterlikle görüşüp gerekli bilgileri aldım. ücretsiz bir tüp bebek uygulamasından bahsetmedi. Sağlık raporu çıkarsa 3000-3500 tl tutuyormuş iki prof. hocadan birinin hastası olunca ve ilaç dahil. çıkmazsa, özel merkezlerdekine yakın bir ücret ödeniyor. bu görüşmeden sonra tesaadüf bir şekilde kendi tüp bebek dr.um aradı. o da gazi.de prof. ama ben özel merkezine gidiyordum. Kendisiyle görüştüm ve yine prof dr Mehmet Erdem beyle devam edeceğim önümüzdeki ay..bir tek ona güveniyorum şu an. yeni bir doktorla başlamaya hazır olmadığımı anladım. verdiğiniz bilgi için tekrar teşekkür ederim.

Biraz gecikmeyle de olsa cevabınız için teşekkür ederim. Ben 1 ay önce sekreterlikle görüşüp gerekli bilgileri aldım. ücretsiz bir tüp bebek uygulamasından bahsetmedi. Sağlık raporu çıkarsa 3000-3500 tl tutuyormuş iki prof. hocadan birinin hastası olunca ve ilaç dahil. çıkmazsa, özel merkezlerdekine yakın bir ücret ödeniyor. bu görüşmeden sonra tesaadüf bir şekilde kendi tüp bebek dr.um aradı. o da gazi.de prof. ama ben özel merkezine gidiyordum. Kendisiyle görüştüm ve yine prof dr Mehmet Erdem beyle devam edeceğim önümüzdeki ay..bir tek ona güveniyorum şu an. yeni bir doktorla başlamaya hazır olmadığımı anladım. verdiğiniz bilgi için tekrar teşekkür ederim.

Cok iyi bir doktordur. Arkadasimin ikizleri oldu onlar sayesinde. Ben bir yillik evliydim, raporsuz 1400 verdim. Hoca parasi 400 tl alinmiyodu 1800 odemedim o yuzden. Oyle dediklerine bakmayin onlar sizi her halukarda hazirlamak icin soyluyordur. Bana da oyle dediler ama daha ucuz tuttu. İlac kisiden kisiye degisir ama 1000 tl civarinda tutmustu benim. Dondurmaya da 250- 275 tl verdim sanirim. Rapor olmadigi halde. Dehisiyormus bu max 500 odemisler. Neden degistigi bilinmiyor. Hadi bu yil zamlansa da ozel kadar pahali olamaz. Siz yolunuzu secmissiniz ama bundan sonra gideceklerin bilgisi olsun diye yazdim. İnsallahh bebek haberinizi de tez zamanda aliriz.

Cok iyi bir doktordur. Arkadasimin ikizleri oldu onlar sayesinde. Ben bir yillik evliydim, raporsuz 1400 verdim. Hoca parasi 400 tl alinmiyodu 1800 odemedim o yuzden. Oyle dediklerine bakmayin onlar sizi her halukarda hazirlamak icin soyluyordur. Bana da oyle dediler ama daha ucuz tuttu. İlac kisiden kisiye degisir ama 1000 tl civarinda tutmustu benim. Dondurmaya da 250- 275 tl verdim sanirim. Rapor olmadigi halde. Dehisiyormus bu max 500 odemisler. Neden degistigi bilinmiyor. Hadi bu yil zamlansa da ozel kadar pahali olamaz. Siz yolunuzu secmissiniz ama bundan sonra gideceklerin bilgisi olsun diye yazdim. İnsallahh bebek haberinizi de tez zamanda aliriz.
Kızım, bebeğim ilk denemede tutmuştu Mehmet bey.de, 5.5 aylıkken hidrosefali nedeniyle erken doğumla bebeğimi kaybettim maalesef 3 ay önce..o yüzden bir kez daha güvendiğim doktorda denemek istiyorum. tutmama durumu olursa burayı deneyeceğim..bilgi sahibi olmakta fayda var elbette..

Kızım, bebeğim ilk denemede tutmuştu Mehmet bey.de, 5.5 aylıkken hidrosefali nedeniyle erken doğumla bebeğimi kaybettim maalesef 3 ay önce..o yüzden bir kez daha güvendiğim doktorda denemek istiyorum. tutmama durumu olursa burayı deneyeceğim..bilgi sahibi olmakta fayda var elbette..

Allah sabır versin. İçiniz çok rahat olsun gerçekten iyi doktor seçimi. Pozitif düşünün. Geçmişi unutmaya çalışın. Hepsi Allahtan. Size verdiği her acı, vereceği mutlulukların karşılığıdır. Güzel hayaller kurun. Hamile halinizi düşünün. Hiç hamile kalmamış gibi düşünün, geçmişi konuşmayın konuşturmayın. Her şey güzel olacak. Dualarım sizinle.

Arkadaslar gazi tıp fakültesi nde isler karismis. Duyduguma gore fiyat baya bir zamlanmis. O yuzden yazdiklarim gecersiz hale geldi.

Herkese merhaba. 3 yıldır çok yoğun bir şekilde kadınlar kulübünü takip ediyorum.ama araniza yeni katılabildim.cok uzun uğraşlarıma rağmen henüz bebek sahibi olamadım. En son tüp bebek dediler ama cok kararsizim. Gazı hastanesine karar vermiştim. Atın 16 sında tüp bebek bölümüne gidecektim ama dün telaşlı anne kullanıcısının atmış olduğu mesajla karamsarlığa kapıldım. Eğer mesajımı gorurseniz(acemi olduğum için doğru mu yazıyorum yanlış mi yazıyorum bilemiyorum) fiyatlar ve nasıl muayene olunabileceği konusunda bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. Inşallah özel yerlere yakın bir fiyat değildir. Çünkü tek umudum gazı hastanesi idi

Arkadaslar gazi tıp fakültesi nde isler karismis. Duyduguma gore fiyat baya bir zamlanmis. O yuzden yazdiklarim gecersiz hale geldi.
Merhaba telaşlı anne. Az önce yanlış yere mesaj atmışım galiba bu sefer doğru oldu. Dünden beri size ulaşmaya çalışıyorum. Burdaki paylasimlarinizdan çok etkilenmiştim.ayin 16 sında gazı hastanesine gidecektim. Ama dünkü mesajınızdan sonra hayallerim yıkıldı. Fiyatlar ne olmuş acaba konuyu biraz daha açarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Back