A akdeniz01 Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2013 16 0 6 34 Ankara 16 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi akdeniz01 #1 Arkadaşlar 8 haftalık ikiz gebeyim. Kontrollerime Gazi hastanesine gidiyorum. Orda doğum yapan var mı? Nasıl?
Arkadaşlar 8 haftalık ikiz gebeyim. Kontrollerime Gazi hastanesine gidiyorum. Orda doğum yapan var mı? Nasıl?
gardenrose Sen Koru Yarabbim!!! Kayıtlı Üye 21 Mart 2012 892 119 323 16 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi akdeniz01 #2 akdeniz01 .!.: Arkadaşlar 8 haftalık ikiz gebeyim. Kontrollerime Gazi hastanesine gidiyorum. Orda doğum yapan var mı? Nasıl? Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.gaziye giden arkadaşlar yardımcı olacaktır, hangi doktora gidiyosun mennunmusun çok sıra bekliyomusun benide bilgilendirirsen sevinirim bende gazi hast.gitmek istiyorum ama arayış içindeyim??
akdeniz01 .!.: Arkadaşlar 8 haftalık ikiz gebeyim. Kontrollerime Gazi hastanesine gidiyorum. Orda doğum yapan var mı? Nasıl? Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.gaziye giden arkadaşlar yardımcı olacaktır, hangi doktora gidiyosun mennunmusun çok sıra bekliyomusun benide bilgilendirirsen sevinirim bende gazi hast.gitmek istiyorum ama arayış içindeyim??
A akdeniz01 Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2013 16 0 6 34 Ankara 16 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi akdeniz01 #3 Sıra oluyor bekliyorum. Gazide Merih Hocaya gidiyorum.
gardenrose Sen Koru Yarabbim!!! Kayıtlı Üye 21 Mart 2012 892 119 323 16 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi akdeniz01 #4 akdeniz01 .!.: Sıra oluyor bekliyorum. Gazide Merih Hocaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla... ay ikizmiş yeni farkettim tekrar okuyunca nasıda güzelllll maşallah Allah kolaylık versin inşallah
akdeniz01 .!.: Sıra oluyor bekliyorum. Gazide Merih Hocaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla... ay ikizmiş yeni farkettim tekrar okuyunca nasıda güzelllll maşallah Allah kolaylık versin inşallah