- 12 Nisan 2023
- 8
- 0
- 1
- 20
- Konu Sahibi anonim0068
Ankara GATA devlet hastanesinde prof. Sinan öksüz'e burun estetiği olan var mı varsa görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömer hocaya muayene oldunuz mu acaba? Bende kendisini düşünüyorum.Ankara GATA da Sinan öksüz'e burun estetiği olmak için gittim ama depremden dolayı öncelik onlardaymış ve burun da nefes problemim olduğu için KBB bölümüne gönderdi fiyat olarakta 6647 TL olduğu söyledi vezne o yüzden KBB bölümünde prof. Dr. Ömer Karakoç'a muayene olacağım güncel bilgi paylaşımım
Ömer hocaya gitmedim çünkü bütün doktorlar en az 1 yıl sonraya ameliyat sırası veriyorlardı bende o yüzden gazide prof. Mehmet düzlü ye ameliyat sırası aldım oda önümüzdeki yılın şubat ayına sıra verdi ona ameliyat olacağım.Ömer hocaya muayene oldunuz mu acaba? Bende kendisini düşünüyorum.
merhaba.ben de uğur beye ameliyat olmayı düşünüyorum. hastalarıyla nasıl iletişim sağladınız.öncesi sonrası fotoğrafları var mıydı. bir de genel olarak nasıl tarzda burun yapıyorAnkara eğitim ve araştırma hastanesi profesör uğur koçer doktora gittim 1ay sonrasına sıra veriyor 8hazirana gün verdi bir kaç hastası ile görüştüm gayet memnunlar düşünebilirsiniz
Merhaba uğur beyden fiyat aldınız mimerhaba.ben de uğur beye ameliyat olmayı düşünüyorum. hastalarıyla nasıl iletişim sağladınız.öncesi sonrası fotoğrafları var mıydı. bir de genel olarak nasıl tarzda burun yapıyor
Doktor ile görüşmeye gittiğimde 4kisi bekliyorduk görüşmek için onların da arkadaşları uğur beye ameliyat olmuş tavsiye üzerine gelmişler guvenmistimmerhaba.ben de uğur beye ameliyat olmayı düşünüyorum. hastalarıyla nasıl iletişim sağladınız.öncesi sonrası fotoğrafları var mıydı. bir de genel olarak nasıl tarzda burun yapıyor
Ameliyat oldunuz muÖmer hocaya gitmedim çünkü bütün doktorlar en az 1 yıl sonraya ameliyat sırası veriyorlardı bende o yüzden gazide prof. Mehmet düzlü ye ameliyat sırası aldım oda önümüzdeki yılın şubat ayına sıra verdi ona ameliyat olacağım.
Uğur bey nasıl iyi mi ve yoğun acil yardım plssDoktor ile görüşmeye gittiğimde 4kisi bekliyorduk görüşmek için onların da arkadaşları uğur beye ameliyat olmuş tavsiye üzerine gelmişler guvenmistim
Oldunuz mu ameliyatAnkara eğitim ve araştırma hastanesi profesör uğur koçer doktora gittim 1ay sonrasına sıra veriyor 8hazirana gün verdi bir kaç hastası ile görüştüm gayet memnunlar düşünebilirsiniz
Bu hocayı önerir misiniz yada önereceğiniz var mıÖmer hocaya muayene oldunuz mu acaba? Bende kendisini düşünüyorum.
Merhaba oldunuz mu ameliyatAnkara eğitim ve araştırma hastanesi profesör uğur koçer doktora gittim 1ay sonrasına sıra veriyor 8hazirana gün verdi bir kaç hastası ile görüştüm gayet memnunlar düşünebilirsiniz
Bu hocayı önerir misinizAnkara GATA da Sinan öksüz'e burun estetiği olmak için gittim ama depremden dolayı öncelik onlardaymış ve burun da nefes problemim olduğu için KBB bölümüne gönderdi fiyat olarakta 6647 TL olduğu söyledi vezne o yüzden KBB bölümünde prof. Dr. Ömer Karakoç'a muayene olacağım güncel bilgi paylaşımım
Merhaba k.bakmayin bayadir girmiyorum buraya hayır olmadım son iki gün kala iptal ettim baya korku sardı beni siz ameliyat olduntz muMerhaba oldunuz mu ameliyat
merhaba ameliyat oldunuz mu acaba?Ankara eğitim ve araştırma hastanesi profesör uğur koçer doktora gittim 1ay sonrasına sıra veriyor 8hazirana gün verdi bir kaç hastası ile görüştüm gayet memnunlar düşünebilirsiniz
Merhabamerhaba.ben de uğur beye ameliyat olmayı düşünüyorum. hastalarıyla nasıl iletişim sağladınız.öncesi sonrası fotoğrafları var mıydı. bir de genel olarak nasıl tarzda burun yapıyor
Hayır olmadimMerhaba
Ameliyat oldunuz mu