Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara eryaman kreş fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba eryamanda kreş bakıyorum.
çocuk 6 aylık olunca vermeyi düşünüyorum.
var mı bu kadar küçük çocugu kabul eden:KK43:((

Merhabalar, belli ki alindam ayışığı kreşin kalitesinden memnunmuş. Ama bugünkü hürriyette çıkan ayışığı kreşte çocuğa eziyet haberlerinden sonra bence bu kreşi yeniden değerlendirmeli anneler babalar. İlgisiz özensiz idareciler yüzünden bizim çocuklarımız paramızın karşılığında hor görülüp fiziksel şiddete maruz kalıyor. Söz konusu videoda öğretmen ağlayan bir çocuğu susturmak için üzerine yatıp çocuğu çırpındırarak nefes aldırmayacak şekilde ağzını kapatıyor. Bir yandan da avazı çıktoğı kadar sus diye bağırıyor konuşamayan küçücük çocuğa. Dikkatli olalım bilmeyenleri uyaralım. Bu forumları takip edip çocuğunu bu kreşe yollayacak anne babalar da haberdar olsun. QUOTE="alindam, post: 46735299, member: 763386"]Merhaba;
Şunu belirtmek isterim ki burada yazılanlardan ve sırf sizin bakış açınızla anlatımınızdan,yorumlarınızı katarak fiyat bilgisi vermenizden dolayı,isim verdiğiniz kreşler 'gereksiz pahalı' ya da 'öğretmenlerin iletişim gücü zayıf' algısı yaratıyor!!!Kime göre size göre?
Yorum yazmamın en büyük sebebi,kreş arayışı içinde olan insanların yanlış yorumlar okuyarak yanılmaması...
Ben yaklaşık 2 yıldır çocuğumu Ayışığı Kreş'e gönderiyorum.Evet çok araştırdık Eryaman'da bir kreş.Ama en içime sinen ve çocuğumu o anda en mutlu eden bu kreşti ilk gittiğimizde.Bir kere değil bir kaç kere gittik.Ve karar verdik.O gün bugün bizim ikinci EV'imiz.Bence kreş hayatı bir çocuk için öncelikle ev olmalı zaten,kendini huzurlu ve rahat hissetmesi için.Akşam dönüşünde keyifli ve ağzı dolu dolu birşeyler anlatıyorsa asıl mutluluk budur bence bir anne için.
Gelgelelim asıl konuya:fiyat...
Bütçe tabi ki önemli her aile için,ama önceliğim fiyat derseniz zaten bakış açınız bellidir. Eryaman'da 500 TL'ye de kreş bulursunuz 1000 TL'ye de.Ama çocuğunuz ne öğrenir,ne yer ve nasıl uyur?Ayrıca verdiğiniz para kadar değer görür.Bizim kreşimizde haftalık meyve listesi verilir evet 'aldırıyorlarmış' değil onun amacı 'yediriyorlar' demek daha doğru,süt içiriyorlar hem de kaç bardak isterse.Yani asıl annenin yapması gerekenler sizler-bizler işteyken bizim aldığımız ama kreş tarafından sunulanlar diyelim biz ona...Uyudukları yataklar ortopedik çocuk yatağı dikkat ettiniz mi bilmem?Yedikleri domatesten,tarhanaya kadar genel anlamda herşey organik.Kıyaslamaları böyle yapmak gerekir bence...
Kırtasiye bedeli var evet her kreşte olduğu gibi,ama her kreş yaptırır mı bilmem,bizde eve verilir ödev sayfaları.Alınan 500 TL'lik kırtasiye bedelini listeyle almayı deneyin en az 600 TL'ye alırsınız kendiniz almak isteseniz,çünkü birebir gördüm ne alındığını ve en önemlisi de etkinlik olarak geri dönüyor bize bunlar zaten.
Kısacası kreş arayışı içinde olan velilere,o kreşte eğitim gören bir öğrencinin annesi olarak,yaşayarak,deneyimleyerek,görerek bilgilerimi aktarmak istedim.İsim vererek kurumları kendi 'gözlemlerinize-kriterlerinize' göre yargılamayın lütfen.[/QUOTE]