• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara Elpida da buzlazer yaptiranlar

Merhaba kizlar bugun kontrol seansina girdim saatlerim uymadigi icin hulya hanim yoktu favoriyi uyardim oraya gecen sefer yapilmamisti oraya da atis yapti bu sefer biyiklar da dokulme olmadi pek dedim onlar gec dokuluyor dedi yanaklarimda da vardi goze yakin kisimlara cok girmiyoruz dediler ondan dokunmamis ama cene tuylerimde ise yaradigini dusunuyorum sert tuyler icin de tuy seklinde ince olanlar icin de sonra igneliye gecmeyi dusunuyorum bu arada cok acidi yine :) acisi git gide azalacakmis

Merhaba kizlar bugun kontrol seansina girdim saatlerim uymadigi icin hulya hanim yoktu favoriyi uyardim oraya gecen sefer yapilmamisti oraya da atis yapti bu sefer biyiklar da dokulme olmadi pek dedim onlar gec dokuluyor dedi yanaklarimda da vardi goze yakin kisimlara cok girmiyoruz dediler ondan dokunmamis ama cene tuylerimde ise yaradigini dusunuyorum sert tuyler icin de tuy seklinde ince olanlar icin de sonra igneliye gecmeyi dusunuyorum bu arada cok acidi yine :) acisi git gide azalacakmis
Merhaba hulya hanima yaptirmaya calis. Memnun olmadigin taraflari ona ilet birebir gorus. Benim goz cukuruna kadar olan yere komple yuzume yapiyordu. Goz cukuruna girmiyordu sadece. Cenem benim ozellikle sag tarafi alt kisim sakal gibi tuyler vardi. Gercektende yok oldu hulya hanim sayesinde. Kalinlarin incelene kadar devam et sonra igneliye gec.

Merhaba hayatimda ilk defa sivilce sorunu yasadim lazerle ilgili olabilir mi?

Merhaba kizlar simdi 2. Seansimi yaptirdim 14 joule e cikardi. Simdilik memnunum. Cimbizsiz dolasiyorum artik cok rahat bisey.Sonucu merakla bekliyorum.

Bedriye hanimmis adi evet memnunum insallah biter kurtulurum su dertten

Merhaba fiyatları nedir acaba? Sadece yüzdeki kalın tüylere mi işe yarıyor?
Siz iğneliyi nerede yaptırıyorsunuz ve dk sı kaç tl?
Buzlazer yuzde ise yariyor ama maalesef bitirmiyor. Kalinlari inceltiyor. Igneli kesin cozum. Aura guzellikte ýaptiriyorum dakikasi 3.15 tl.

Back