• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Ankara Elpida da buzlazer yaptiranlar

Alabalik32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
6.597
4.323
173
Ankara Elpida güzellikte buzlazer yaptiranlar buradan merak ettiklerimizi birbirimize sorabiliriz.

Ben daha gidemedim
Biyik bölgesini sormak istiyorum ama uzatamadigim icin baktiramiyorum
Dokunmamaya calis 1 hafta sonra gidersin. Benim ilk gittigimdede yuzumun hepsi cikmadan gitmistim. Kontrol seansi oldugu icin temiz geziyorsun aralarda

Dokunmamaya calis 1 hafta sonra gidersin. Benim ilk gittigimdede yuzumun hepsi cikmadan gitmistim. Kontrol seansi oldugu icin temiz geziyorsun aralarda

Ben leke olur diye de korkuyorum biraz
Yanma riski filan var mi

Igneli yaptirmak istiyodum ama ondan da korkuyorum

Ben leke olur diye de korkuyorum biraz
Yanma riski filan var mi
Korkma alex ten daha tehlikesiz bak bu benim kontrolle 3.ncu gidisim oldu. Havada soguk ya cikinca disari hemen rahatliyorum.orda hemen kremi boca et yapilan yere disarida cikinca kizarma bile olmuyor

Korkma alex ten daha tehlikesiz bak bu benim kontrolle 3.ncu gidisim oldu. Havada soguk ya cikinca disari hemen rahatliyorum.orda hemen kremi boca et yapilan yere disarida cikinca kizarma bile olmuyor

Dokulme oldumu biyik bolgesinde

Dokulme oldumu biyik bolgesinde
Su an tertemiz yuzum. 1 hafta 10 gun sonra dokulme basliyor. 16 subattada kontrol var. Benim yanaklardada vardi cikmayanlarda oldu. Simdilik super diyemiycem. Ama hergun elime cimbiz almaktan cok daha iyi

Su an tertemiz yuzum. 1 hafta 10 gun sonra dokulme basliyor. 16 subattada kontrol var. Benim yanaklardada vardi cikmayanlarda oldu. Simdilik super diyemiycem. Ama hergun elime cimbiz almaktan cok daha iyi

15gune bir mi gidiliyo biyik icin

Biyik icinmi eger degmeyecekse soyluyor ablam koluna istedi buzlazeri gormez dediler yolladilar. Elostada bayan oglumun kolu icin dedi sarilar var aralarda gormez bazilarini dedi durustler iki yerde

Biraz uzatabilirsem gostericem bakalim
Olmicaksa hic ugrasmak istemiyorum

Igneli yaptiririm yavas yavas daha iyi

Merhaba kizlar bende bugun elpidada yuz icin lazere basladim diger forumdaki arkadaslarin onerisiyle. Gelismeleri gittigim seans basi yazacagim ben cok cektim diger arkadaslara faydam dokunsun. Acikcasi sir agdadan biktim tuylerim kil boyutunda ve asiri sert artik kuaforler de soyluyordu. Burada 1 seans 1 de kontrol var. Yuze bakarak fiyat soyliyorlar. Bi de bi gunes kremi onerdiler yaz kis kullanilmasi gerekiyormus. Tras ettiler yuzumu acikcasi biraz utandim ama umarim ise yarar. Kas ortasina dokunmadi. Bi de gozluk takmadi o cok tuhafima gitti. Yuz oldugu icin olabilir. 3 hafta sonra kontrol seansi olcak ondan 3 hafta sonra da diger seans.

Bu arada 12 joule yaptim dedi kadin bi de oyle 5 dk surdu cok acidi cok ustunkoru geldi acikcasi ikinci seansa merak ediyorum gercekten ise yarayacak mi diye insallah sonuc alirim gelismeleri yazarim kizlar

Bu arada 12 joule yaptim dedi kadin bi de oyle 5 dk surdu cok acidi cok ustunkoru geldi acikcasi ikinci seansa merak ediyorum gercekten ise yarayacak mi diye insallah sonuc alirim gelismeleri yazarim kizlar
Ayni yere bende gittim. 4 seans 4 kontrolde bile buyuk faydasini gordum. Igneliye gectim artik. Hulya hanim cok iyi bir hanimefendidir. Memnun kalacaginiza eminim.

Evet ama bana hulya hanim yapmadi yokmus malesef tesekkur ederim desteginiz icin

Merhaba kizlar bugun dokulmeler basladi cenede cikanlar aninda ele geliyor ancak biyikta cok az dokulme olmadi kontrol seansina kaldi sanirim bir de yuzdeki ince tuylere pek etki etmiyor sanirim yanaklara falan bakalim dokulcek mi sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba kizlar bugun dokulmeler basladi cenede cikanlar aninda ele geliyor ancak biyikta cok az dokulme olmadi kontrol seansina kaldi sanirim bir de yuzdeki ince tuylere pek etki etmiyor sanirim yanaklara falan bakalim dokulcek mi sabirsizlikla bekliyorum
Siz bir dahakine ozellikle hulya hanimi tercih edin. Kontrol seansinizi ona yaptirin. Hulya hanimi ozellikle soylediler referans ile geldim diyin. Aleti yuzunuzde ne kadar cok gezdirirse o kadar cok dokulme oluyor cunku.

Back