Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı hastanede plastik cerrahi ile görüştüm ve vazgeçtim başka bir yerde oldum ameliyatı. Hem ilgisizlerdi hem karşımda başka bir hastayı kendi hataları olmasına rağmen azarladılar. Beni ameliyat edecek doktoru bile zorla öğrenmiştim adını gittim ve sadece he tamam yaparız dediler. Düşüneyim o zaman diyip eve gittikten bir hafta sonra arayıp iki gün sonra sabah gel ameliyatını yapıcaz diyip kapattı bir doktor. Gidip beni kim ameliyat edicek ne yapacak görüşecek miyim dedim hayır görüşmeyeceksin dediler ısrarla öğrendim doktorun adını stalklayıp vazgeçtim sonra da. Geçmiş olsun size umarım ameliyatınız güzel geçer. Keşke oradan önce üniversite hastaneleri ile de görüşseydiniz 2000 TL’den bir miktar yüksek veya alçak ameliyat yapan çok iyi doktorlar da var. Ben güvenmediğinden ve böyle olaylar yaşadığımdan diyorum. Siz güvenip doktorla anlaşmışsanız tabi sorun yoktur.Fiyat sabit değil çünkü ameliyatta kullanılan malzemeye göre hastane çıkışı ödüyormuşuz. Bu da ameliyattan ameliyata bir miktar fiyat farkına yol açabiliyor
Ben direk ameliyatımı yapan doktorla görüştüm. Asistanına sadece ameliyattan iki gün önce sigara içme alkol gibi durumları konuşmak bilgilendirmek için gittim. Ameliyat öncesinde resmimi de doktorum çekti tomografimi de o inceledi asistanları da ameliyatta eşlik etti tabi ki sonuçta asistanlar. Doktordan doktora değişse de işine saygısı olan bir insan zaten asistanlarına hasta muayenesi işi falan yaptırmaz diye düşünüyorum. Allah razı olsun doktorumdan her şeyimle ilgilendi ameliyathanede bile rahatlattı ben korkunca. Önemli olan sizin içinize sinmesi doktorla anlaşabilmeniz derdinizi anlatabilmeniz. Anlaşıp güvendiğiniz taktirdi asistan doktor da girse ameliyata sıkıntı olmaz ama göremediğiniz bir doktora da zaten güvenemezsiniz. Umarım istediğiniz gibi olmuştur ameliyatınız. Ankara hastanesi plastik cerrahi bölümünde yaşadıklarım için adınıza korkmuştum. Merakla yeni burnunuzu bekliyorum. İyi haberlerle yazarsınız inşallah.Ha bi de şöyle bi durum var. Onlarca doktorla görüştüm. Zaten devlette prof. ya da doç. doktorlara randevu alıp gittiğinizde asistanları muayene ediyor. Ya derste oluyorlar, ya seminerde ya da operasyonda. Ya da kaçak bi şekilde muayenehanelerinde.Şanslıysanız ameliyat öncesi ancak görebiliyorsunuz onları. Ameliyatı da onların yapıp yapmadığını Allah bilir, söylenen o ki asistanlar yapıyormuş. Bi de bazısı devlette ameliyat yapmıyor, hani prof farkı verip (mesela bi hastanede 600tl) onların ameliyata girme hizmeti var ya, adam devlet hastanesinde ameliyat yapmıyor ,özel hastaneye yönlendirip 15-20 bin liraya falanca hastaneye gel orda yaparım diyor. Ben tecrübelerim sonucu uzman doktor tercih ettim. En azından hastaneye gidince bir muhatap bulabiliyorum karşımda.
Vallahi bilemiyorum gittim burun ameliyatı olmak istiyorum çok az nefes problemim de var dedim numaramı falan aldılar fotoğrafını çekip burnumun cerrahların olduğu gruba atıcaz uygun zamanda arıcaz dediler ben de tahlilleri yaptırdım aradıklarında şu tarih ameliyat gelirsin dediler tekrar tahlil için çağırdılar gittim zar zor isim aldım azarlandım yanımda başkasını azarladılar. O an dedim dünyanın en iyi plastik cerrahi gelse ben burda o ameliyatı olmam. Vazgeçtim sonra.Bi de öyle bir hafta sonraya nasıl vermişler tarih. Ben 15 gün sonra olsun diye baya uğraştım. Hem öncesinde birsürü tetkik yapıyorlar; kan, akciğer filmi, nts, fotoğraf çekimi... bu tetkiklerden birkaç gün sonra da heyet kontrolü oluyor. Ondan birkaç gün sonra da ameliyat. Sizinki tuhaf geldi bana.
esabil ekerden memnun musunuzYeni burun ameliyatı olmuş biri olarak şunu söyleyim doktorunuzla görüşmeden konuşmadan kesinlikle ameliyata girmeyin ne istediğinizi anlatmaniz lazım bende keciorende ameliyat olacaktım son anda vazgeçtim çünkü genelde asistanlara yaptırıyorlar ve şunu anladimki bu burun olayı şakaya gelmez ufacık Bi hata burunda çok farkediyor eğer devlette olacaksan esabil ekere ol ben kendisine ameliyat oldum hemde fiyatı gayet uygun en azından doktorla uzun uzun konuşuyorsunuz asistanlar falan girmiyor ameliyata
Genel olarak memnunum şeklini çok güzel yaptı sadece burun deliklerim eşit değil oda herkesde oluyormuş sisler indikce düzelirmis genel olarak hastaneden de memnunum devlet olmasına rağmen özelde ki ilgiyi gördüm tek sıkıntı 6 ay bekledim ama iyiki beklemişim değdi benceesabil ekerden memnun musunuz
Siz nerede oldunuz acabaBen de aynı hastanede plastik cerrahi ile görüştüm ve vazgeçtim başka bir yerde oldum ameliyatı. Hem ilgisizlerdi hem karşımda başka bir hastayı kendi hataları olmasına rağmen azarladılar. Beni ameliyat edecek doktoru bile zorla öğrenmiştim adını gittim ve sadece he tamam yaparız dediler. Düşüneyim o zaman diyip eve gittikten bir hafta sonra arayıp iki gün sonra sabah gel ameliyatını yapıcaz diyip kapattı bir doktor. Gidip beni kim ameliyat edicek ne yapacak görüşecek miyim dedim hayır görüşmeyeceksin dediler ısrarla öğrendim doktorun adını stalklayıp vazgeçtim sonra da. Geçmiş olsun size umarım ameliyatınız güzel geçer. Keşke oradan önce üniversite hastaneleri ile de görüşseydiniz 2000 TL’den bir miktar yüksek veya alçak ameliyat yapan çok iyi doktorlar da var. Ben güvenmediğinden ve böyle olaylar yaşadığımdan diyorum. Siz güvenip doktorla anlaşmışsanız tabi sorun yoktur.
Hangi hastane de ve hangi doktora oldunuzKbb doktoru benimki. Plastik cerrahla da görüştüm aynı hastanede ama sizin gibi aklıma yatmadı, ama görüştüğüm kbb doktoru çok naif çok ince biri. Baya ilgilendi benimle.Bi de ufaktan nefes problemim var kbb daha iyi yapar dedi görüştüğüm başka bi plastik cerrah. Tıp fakültesinde 950tl ye yapacaktı bi doktor ama plastik cerrah olduğu için aklıma yatmadı.