paranız bolsa tutan yok. sonuç verdiğini görmeyince nasıl 2-3 sene adıycam kendimi oraya ? ortada az bi para yok ki. dk sı 3 tl. reklam mı yapıyorum hadi yaa, ebru hanıma gitmeyin reklamı sjsjsjsj
İyi de dediğimi anlamıyorsunuz ki, size reklam yapıyorsunuz demedim ben.
Ona gidip memnun kalan insanlar -ki başka uzmanlar da dahil- onlar hakkında yorumlarda bulunup memnunum dediklerinde siz reklam yapıyorsunuz deniliyor. Peki dedim sizin bu kesin net şekilde konuşup hiç değil söylemleriniz .... ?
Herkes sonuçta birilerine gidiyor ve iyi ya da kötü deneyimlerinden bahsediyor.
Siz tutup burada karalamalar yapıyorsunuz.
Ayrıca bu işe başlarken bilinen bir gerçektir bu iş pahalı !!! Sen sabredip gidip sonsuza kadar kıl tüy derdinden kurtulmak istiyorum diyorsan eh bir miktar parayı harcamayı da göze alacaksın. Bu iş en başından beri böyle. Kimse vaad de bulunmadı şu günde biter şu zamanda biter. Hangi uzmana sorarsanız sorun sabır işidir der, süresi herkesten herkese göre değişir.
Madem öyle paranız da yok gider ağda ile alırsınız. Ya da lazerciler bu vaadi size sunarlar bilmem ne kadar seans ile şu parayla bitiyor kıllar diye. E o zaman lazer yaptırırsınız.
Eh ama olay para olmamalı işte, en kaliteli kişiyi bulduğunuzu düşündüğünüz an, kıl derdiniz de bitsin istiyorsanız o zaman yatırımınızı da yapmak durumundasınız.