Ankara düğün hikayesi

iloveu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
3
0
36
Ankara
merhaba,arkadaslar ankarada bildiginiz hikaye/ belgesel tarzda fotoğraf konusunda çalışabilecek birisi biliyormusunuz? düğün günü boyunca, istanbuldan gelenler cok pahalı da, 17 temmuz için acelemiz var.

ben ankaradan bir ekiple çalıştım fotolarım burada albümlerde var bir dugun gördum diye baslıkla bakın begenirseniz iletişim numaralarını vereym

googleda "düğün günü fotoğraf" diye aratınca gelen bir yer var. dugungunumuz diye birde hikayemiz diye bir yer ama bilemedim, bu arada fiyatlar ne seviyededir, ne kadarı gözden cıkartmak lazım sizce

googleye düğün hikayesi yaz sonu com olan sayfa cnm orada fiyatlar hersey yazıyor

Bende merak ediyordum... Dış mekan çekimi çok istiyorum ama nişanlım sanırım istemeyecek... Fotoğrafçıda bile oflayıp pofluyordu...

You know sizin sadece dış mekan seçimi değilmi???

Düğün için salonda fotoğrafçı olacak zaten bizim...

bizim mersinde düğün hikayesi istanbulda sadece dıs mekan

Kuzenim fotoğrafçı kendisine sorayım istersen.AMa dış mekan dan farklı sanırım bu bahsettiğiniz

dugungunumuz diye bir yer buldum, çekimleri cok iyi gibi googleda arayınca geliyor, aradım fiyat aldım herhalde onlar olcak, bide klip cekiyorlarmış. You_know dugunhikayesi dediginiz site cok fiyat istedi ayrıca benim istedigim fotolar biraz daha farklı olsun istiyorum.
candas kuzeniniz ankarada mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…