• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara düğün fotoğrafçısı önerileri

arkadaşlar yardımcı olmak isteyen kimse yok mu ? cesur erten ve renko fotoğrafçılık ile ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Kına gecenizde güzel bir hoşluk olsun isterseniz yaz sezonunda az kalan boş günlerimiz dolmadan iletişime geçin misafirlerinizin unutamayacağı bir kına gecesi yaşayın ☺️ bilgi almadan karar vermeyin hem sizin hemde misafirlerinizin memnuniyeti için

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Ankarada yakın bir tanıdığımın ve arkadaşalrının çektirdiği bir fotoğrafçı var.

Size yardımcı olmak isteriz, portfolyomuz ve paketlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak ve randevu almak için sitemize bekleriz :)

ankara düğün fotoğrafçısı önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhabalar,
4 nisandaki düğünüm için çalıştığımız Serdar Photography tavsiye edebilirim sana. Biz hem çekimden hem baskıdan hemde ilgi-alakadan çok memnun kaldık. İşlerinde gerçek anlamda profesyoneller ve istediğiniz herşeyi yapmak için müthiş bir çaba sarf ediyolar. Bir dene derim :)

Öneri olmayacak benimkisi ama uzak durman gereken bir firma söyleyebilirim Metin Tercan. Düğün fotoğrafçımızdı, düğünden önce 2 saatlik video ve 40 fotağraf şeklinde bir anlaşma yapmıştık. Düğünden sonra, fotoğrafları seçmeye gittiğimizde 40 fotoğrafta gelin damat olmak zorunda yoksa fotoğraf başına 7,5 TL istiyoruz dediler, düğünden önce böyle bir detaydan bahsedilmemişti. Annemle babamın fotoğrafına bu anlaşmamıza dahil değil diye para vermek zorunda kaldım. 40 fotoğrafı da basılı alabildik sadece dijital kopyalarını da alamıyormuşuz hepsini düğünümüzden sonra öğrendik, dijital kopyalarada para isteyince çok sinirlenip düğün fotoğraflarımızı doğru düzgün almadan çıktık. Düğün esnasında fotoğraf çeken misafirlerimizi engellemeye çalışmışlar biz gelin ve damatla anlaştık sizin fotoğraf çekmeniz yasak diye. Misafirlerin bize gelip bizim fotoğraf çekmemiz yasakmış artık siz yollarsınız bize fotoğrafları demesi ile ortaya çıktı olay bizim hiçbir şeyden haberimiz olmadığı gibi tabi ki de firma ile böyle bir anlaşmamızda yoktu. Düğünde onca stresin altında birde bunlarla uğraşmak zorunda kaldık. Düğün için barkovizyon hazırlamaları gerekiyordu 1 hafta peşlerinden koştuk, sonuç Mac'te yapılmış bir power point show sadece, ne bizim seçtiğimiz müzik kullanılmış ne geçişlerde istediğimiz isimler tarihler yazılmış. Barkovizyon'un arkasına da 3 dakikalık bir nikah videosu koyacaklardı. Bir hafta boyunca aradık bir sıkıntı var mı videoyu açtınız mı diye, düğünden bir gün önce mağazalarını basmak suretiyle bir gittik ki Avı formatında bir videoyu açmaktan acizler, sonuç olarak düğünden bir gün önce oturup kendi barkovizyonu'muzu hazırladık.

Ben Focus and Shot'ı tek geçerim. Freelance çalışıyorlar çok düzgün insanlar ve çok keyifliler kesinlikle tavsiye ederim. Reklam gibi oldu ama ben gerçekten çok memnun kaldım.

Öneri olmayacak benimkisi ama uzak durman gereken bir firma söyleyebilirim Metin Tercan. Düğün fotoğrafçımızdı, düğünden önce 2 saatlik video ve 40 fotağraf şeklinde bir anlaşma yapmıştık. Düğünden sonra, fotoğrafları seçmeye gittiğimizde 40 fotoğrafta gelin damat olmak zorunda yoksa fotoğraf başına 7,5 TL istiyoruz dediler, düğünden önce böyle bir detaydan bahsedilmemişti. Annemle babamın fotoğrafına bu anlaşmamıza dahil değil diye para vermek zorunda kaldım. 40 fotoğrafı da basılı alabildik sadece dijital kopyalarını da alamıyormuşuz hepsini düğünümüzden sonra öğrendik, dijital kopyalarada para isteyince çok sinirlenip düğün fotoğraflarımızı doğru düzgün almadan çıktık. Düğün esnasında fotoğraf çeken misafirlerimizi engellemeye çalışmışlar biz gelin ve damatla anlaştık sizin fotoğraf çekmeniz yasak diye. Misafirlerin bize gelip bizim fotoğraf çekmemiz yasakmış artık siz yollarsınız bize fotoğrafları demesi ile ortaya çıktı olay bizim hiçbir şeyden haberimiz olmadığı gibi tabi ki de firma ile böyle bir anlaşmamızda yoktu. Düğünde onca stresin altında birde bunlarla uğraşmak zorunda kaldık. Düğün için barkovizyon hazırlamaları gerekiyordu 1 hafta peşlerinden koştuk, sonuç Mac'te yapılmış bir power point show sadece, ne bizim seçtiğimiz müzik kullanılmış ne geçişlerde istediğimiz isimler tarihler yazılmış. Barkovizyon'un arkasına da 3 dakikalık bir nikah videosu koyacaklardı. Bir hafta boyunca aradık bir sıkıntı var mı videoyu açtınız mı diye, düğünden bir gün önce mağazalarını basmak suretiyle bir gittik ki Avı formatında bir videoyu açmaktan acizler, sonuç olarak düğünden bir gün önce oturup kendi barkovizyonu'muzu hazırladık.

çok üzüldüm aynı isme ben de fiyat sormuştum çok ukalaca bi cevap vermişti negatif enerji almıştım... Biz de Omer Faruk Photography ile anlaştık kontrat da imzaladık çok sevimli bi çift inşallah iyi geçer düğünüm 25 Temmuzda. Ben de mekan araştırıyorum şu an

Blogda yazmıştım hemen kopyalayıp yapıştırıyorum:

One life wedding (Burayla anlaştık biz, çekimleri, aksesuarlarını kendileri yapmaları, ekipleri hoşumuza gitti)
Happy days
Dikkat çekiyorum
Elçin polat
Harun arslan

Canım deli gibi detay düşkünü olan ben nerdeyse tum ankarayla konustuktan sonra özden öz ile çalışmaya karar verdım biraz sevimli ilerde gülümseticek fotoğraflar istiyodumki cidden öyle oldu. Bikaç fotografımı özelden atarım sana butce bnm için farketmiyordu eşim sınırlama yapmadı ama yinede fiyatta oldukça ıyıydı.

İnternetten kendi araştırmalarım sonucu Fatih Tan diye bi adamı buldum. Tam Gün Hikayesi diye geçiyor nette. Web sitesinde gördüklerime aldanıp ve fiyatının da çoğu firmaya göre daha uygun olması sebebiyle düğün fotoğraflarımı ona çektirdim. Ama gördüm ki eline kaliteli bi makine alan ben fotoğrafçıyım diye ortaya çıkıyor. Ekibim diye yanında getirdiği insanlar hiçbir şeyden anlamıyordu. Bir yandan onlara ışığı tutmayı falan öğretiyo bir yandan da bizim kısıtlı zamanımızda fotoğraflarımızı çekmeye çalışıyordu. Profesyonel olan biri çekim yapılacak mekanı bilmiyorsa eğer gider gerekli araştırmasını yapar. Bunlara ben söylüyorum şurada çekelim burada çekelim diye. Dünyadan bi haber. Herhangi bir konsepti yok. Doğal poz istiyorum ben klasik bi fotoğrafçı değilim diyo ama gelen fotoğrafları bir görseniz yırtıp atasım geliyo. Kına gecem için de anlaşmıştım malesef kendisiyle. Sözleşmemize kendi yazdığı şeyleri bile okumadığından kına gecemde de beni mağdur etti. Hiç çektirmeseydim daha iyiydi. Ağzında da bi sakızla geldi zaten cak cak çiğniyo. Arkadaşlarımı ve orda bize yardımcı olmaya çalışan insanları azarlamaya falan kalktı. Açıkçası saygısız ve de vasat bir fotoğrafçı. Çok yazık ettim düğün fotoğraflarıma ve o kadar paraya. Tek kuruşunu hak ettiğini düşünmüyorum.

Hepimizin iyi kotu anilari olmus ama ben de fotografci arayan arkadaslar icin fikir belirtmek istedim. Biz dugunumuzde Cesur erten ile calistik. Inanilmaz simarik bir adam. Ne istediginiz umrunda bile olmuyor. Saat 3te bulusmamiz gerekirken bizi bekletti de bekletti. Sacimin bozulmasini hic umursamadan duvagimi cekistirip durdu. Sacim hep bozuldu. Cekim esnasinda surekli suratini asti. Zaten fotograflarin cogunu yaninda getirdigi acemilere cektirdi. Eymir golunde cekim yapmamiza ragmen album elime gectiginde sanki studyoda cekim olmus gibi bir baski vardi. Cok kasvetli ve karanlik. Israrla belirtmeme ragmen aydinlik olsun dememe ragmen kafalarina gore davrandilar. Ben hakkaniyete cok inanirim ve bu insan aldigi paranin bir lirasini bile hak etmedi. Biz album icin kendi paketlerinden birini sectik ve 1400 lira para verdik. Belki azina gitmistir bilemiyorum. Ama insanin canini sıkan ozel gununde demoralize eden bir tavri var. Uzak durun derim

Ankara'da fotoğraf çekimi yapıyorum arkadaşlar, isteyenlerle iletişime geçebiliriz.

Merhaba arkadaşlar,ben de dış mekan düğün fotoğrafçısıyım,şuan hamileliğim nedeniyle ara verdim bir süre ama doğumdan sonra bebişim az büyüsün yola devam inş.Sormak,danışmak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olabilirim.

Benim yaşadığım tecrübeyi paylaşayım sizinle,bizim düğünümüz Göksu parkı içindeki ADA Restaurantta oldu ve oranın anlaştığı isimde Metin Tercan mış.(Bu arada kendi düğün dış mekan çekimimi kendimiz yaptık takdir edersiniz ki çok güzel şeyler çıktı ortaya işi bildiğimiz için,albümümü de kendim hazırladım:)) Düğün esnasında normal klasik foto çekimleri ve video vardı.Düğünden sonra Metin Tercan'a gidip aldık fotoları.Yalnız belli sayıda foto ve sonrasındaki her foto için ayrı para,video çekimi bana göre bir fotoğrafçı gözüyle çok kötüydü.Bölük pörçük,açıları bir değişik kısaca hiç profesyonelce değildi.Zaten kendi gelmiyor bir sürü elemanı,onlara emanetsiniz anlayacağınız.Beni asıl sinir eden fotoğrafların dijitallerini almak istediğimizde çok absürt bir fiyat istemeleri oldu.Hayır napacaksın o dijitalleri,nolur versen.En azından baskısını verdiğin fotoların dijitallerini ver.Ben şahsen gelin ve damatlarıma kendi seçtikleri fotoların dışında da çektiğim yaklaşık 300-500e yakın fotoları veriyorum direk dijital halde.En mutlu günleri onların,alsınlar saklasınlar,kullansınlar istedikleri gibi.

Merhabalar, kuzenimin tavsiyesiyle nişan albüm çekimimi Güzel anı fotoğrafçılık ile yaptım, instagram üzerinden de çekimlerini takip ediyordum biz çok memnun kaldık. yaza düğün fotoğrafçımız da kendileri olacak, çok eğlenceli bir çekim olmuştu, sürekli beni ve nişanlımı motive etmeye yardımcıydı herşey bizim istediğimiz gibi oldu, şimdi elimdeki albüme bakıyorum çok doğru bir karar vermişimm kesinlikle öneriyorum

Ben de lord of the weddings ile anlastim. Dis mekan fotograf cekimi icin dugunden sonra kendilerine ulasmak imkansiz.Fotograflari ve albumu 1 seneyi gecti evleneli hala alamadim. Fotograflarin cogu birbirinin aynisi. Hic bir sekilde yonlendirme ve motivasyon yapmadilar cekim esnasinda. Cekim icin sectigimiz yeri begenmediler. Kendileri de ilgilenip de bir mekan bile soylemediler. Herhangi bir aksesuarlari yok. Yaninda getirdikleri kisilerin cektikleri fotograflarda da sadece gozlerimiz cikmis. Nasil bir isik ayarlamislar nasil cikmisiz bu da bir yetenek yani.En kotusu de kendisine ulasamiyoruz. Ve benim gibi madur olan bir cok kisi de bana ulasip siz alabildiniz mi fotograflari diye sordu.Kesinlikle paraniza degecek bir fotografci degil. Tavsiye etmiyorum.

Back