Teşk ederim şuan en basit burun ameliyatı 6000 den başlıyor dedi yarın görüşücez bakalım ama sanırım muhammet beyde karar kılıcazBen yıllar önce gitmiştim. Güven veren bir doktor ama pahalı olduğu için yaptırmamıştım. 5000 tl demişti sanırım.
muhammet bey dogru kararTeşk ederim şuan en basit burun ameliyatı 6000 den başlıyor dedi yarın görüşücez bakalım ama sanırım muhammet beyde karar kılıcaz
Benim söyleyeceklerim var;
Ankara Medicana Hastanesinde dış doktor olarak çalışan plastik cerrah VOLKAN TAYFUR'dan şikayetçiyim. Ameliyat gününden 1 gün önce çene ameliyatını hangi tarzda (enjeksiyon; genioplasti) kararlaştırdığımızı tekrar sordu ve ameliyatın 8.30ta değil 10 gibi başlayacağını söyledi.Ailem tedirgin oldu ve bizi aradığı numaradan ailem tekrar arayarak ameliyat tarihini değiştirebileceğimizi bizim açımızdan sorun olmayacağını söyledi.Kendisinin tavrı çok kaba ve merhametsizdi.Anneme mesleğini sordu ve öğretmen olduğunu öğrenince de kendisinin okul açılınca okulunun yolunu bulup bulamayacağını sordu iğneleyerek.Kulaklarımıza inanamadık ama ameliyat öncesi huzursuzluk olsun istemedik ve iyi akşamlar dileyerek telefonu kapattık.Ertesi gün ameliyata söylediği zamanda gelmedi; ne sekreteri ne de kendisi bize ulaştı. Medicana hastanesinin hiçbir şeyden haberi yoktu.Damar yolu açıldı ve damar yolundan antibiyotik ve steroid verildi.Ameliyat önlüğünü giymiş,00.00 dan beri aç bekliyordum.Ameliyata ne zaman alınacağım kimse tarafından bilinmeyince doktoru aradım ve bana dün aradığı telefonunun acil durum telefonu olduğunu kendi tabiriyle 'zırt pırt' aramamam gerektiğini, sterilizasyonda olduğunu söyledi. Şok oldum. Oysaki ben ilk defa arıyordum doktoru!! En sonunda doktor-hasta ilişkisinden ötürü kendisine güvenip aradığımı, hastanede uzun süredir beklediğimi söyledim. Kendisi 'böyle bir ilişki olmasın' dedi! Töhmet altında bırakılmıştım.Oysaki ben de bir doktorum ve etik kurallar çerçevesinde doktor-hasta ilişkisinin nasıl olması gerektiğini çok iyi bilirim.Yazıklar olsun!
Sekreteri aradığımızda ise sekreter doktorun acil ameliyata girdiğini söyledi.Kafamızda sorular oluşmuştu,bize yalan söyleniyordu.Doktorun nerede olduğunu her iki taraf da farklı izah ediyordu..
Ameliyattan vazgeçtik ve muayenehanesine paramızı iade almak için gittiğimizde kendisi ve hemşiri ofiste idi.Gözlerimize inanamadık.Biz 10da ameliyata alınmayı beklerken kendisi ve yardımcısı ofiste idi.
Doktor olmak nedir sorusunu tekrar kendime sordurtan bu 'doktor' a gereğinin yapılması konusunda elimden geleni yapacağım.[/QU
cok üzüldüm - cok gecmis olsun drvicdan :-( ankarada estetik plastik cerrah olarak Dr Haldun Kamburoglunu size tavsiye ederim coooook mükemmel bi insan, doktor
Benim söyleyeceklerim var;
Ankara Medicana Hastanesinde dış doktor olarak çalışan plastik cerrah VOLKAN TAYFUR'dan şikayetçiyim. Ameliyat gününden 1 gün önce çene ameliyatını hangi tarzda (enjeksiyon; genioplasti) kararlaştırdığımızı tekrar sordu ve ameliyatın 8.30ta değil 10 gibi başlayacağını söyledi.Ailem tedirgin oldu ve bizi aradığı numaradan ailem tekrar arayarak ameliyat tarihini değiştirebileceğimizi bizim açımızdan sorun olmayacağını söyledi.Kendisinin tavrı çok kaba ve merhametsizdi.Anneme mesleğini sordu ve öğretmen olduğunu öğrenince de kendisinin okul açılınca okulunun yolunu bulup bulamayacağını sordu iğneleyerek.Kulaklarımıza inanamadık ama ameliyat öncesi huzursuzluk olsun istemedik ve iyi akşamlar dileyerek telefonu kapattık.Ertesi gün ameliyata söylediği zamanda gelmedi; ne sekreteri ne de kendisi bize ulaştı. Medicana hastanesinin hiçbir şeyden haberi yoktu.Damar yolu açıldı ve damar yolundan antibiyotik ve steroid verildi.Ameliyat önlüğünü giymiş,00.00 dan beri aç bekliyordum.Ameliyata ne zaman alınacağım kimse tarafından bilinmeyince doktoru aradım ve bana dün aradığı telefonunun acil durum telefonu olduğunu kendi tabiriyle 'zırt pırt' aramamam gerektiğini, sterilizasyonda olduğunu söyledi. Şok oldum. Oysaki ben ilk defa arıyordum doktoru!! En sonunda doktor-hasta ilişkisinden ötürü kendisine güvenip aradığımı, hastanede uzun süredir beklediğimi söyledim. Kendisi 'böyle bir ilişki olmasın' dedi! Töhmet altında bırakılmıştım.Oysaki ben de bir doktorum ve etik kurallar çerçevesinde doktor-hasta ilişkisinin nasıl olması gerektiğini çok iyi bilirim.Yazıklar olsun!
Sekreteri aradığımızda ise sekreter doktorun acil ameliyata girdiğini söyledi.Kafamızda sorular oluşmuştu,bize yalan söyleniyordu.Doktorun nerede olduğunu her iki taraf da farklı izah ediyordu..
Ameliyattan vazgeçtik ve muayenehanesine paramızı iade almak için gittiğimizde kendisi ve hemşiri ofiste idi.Gözlerimize inanamadık.Biz 10da ameliyata alınmayı beklerken kendisi ve yardımcısı ofiste idi.
Doktor olmak nedir sorusunu tekrar kendime sordurtan bu 'doktor' a gereğinin yapılması konusunda elimden geleni yapacağım.
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...Hersese Merhaba Ankarada Dr Volkan Tayfura Ameliyat Olmuş Kişiler Varsa Görüşlerini Yazarsa Çokk Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..