• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Dr. Semih Özdemir’e Burun Ameliyatı Olan Var mı?

SayyaS

Bir kedi annesi :)
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
12
1
286
Merhaba kızlar, burnumdan revizyon ameliyatı olacağım. Daha önce Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde görev yapan fakat şu an özel olarak ameliyatlarını gerçekleştiren Dr. Semih Özdemir’e bu operasyon için karar verdim fakat biraz araştırma yapmak istediğimde pek de yorum ve geri dönüşlere rastlamadım. Sizlerden daha önce Semih Bey’e ameliyat olan var mı? Rica etsem yorumlarınızı alabilir miyim?

Semih Özdemir'i ben de araştırdım. Eşim ameliyat olacak, yüzde yüz emin olamadık. Ama güzel yaptıkları da var. Sanki Çubuk Devlet Hastanesinde görünüyor Gölbaşı değil de. Benim anlamadığım devlette çalışıp nasıl dışarda yapıyorlar ameliyatı? Yasak değil mi? Bilmediğimden soruyorum.

Bir de instagram hesabında 1,5 yıldır hareket yok. Nedem acaba?
İnstagram hesabında aktif aslında yanlış doktordan bahsetmiyoruz değil mi? Aktif paylaşımları da var takip ediyorum. Fakat yorumlar çok az telefon bilgisi de yok maalesef 😏

İnstagram hesabında aktif aslında yanlış doktordan bahsetmiyoruz değil mi? Aktif paylaşımları da var takip ediyorum. Fakat yorumlar çok az telefon bilgisi de yok maalesef 😏
Pardon ben eski sayfasına bakmışım. Güncel sayfası gayet aktif dediğiniz gibi. Detaylı inceleyince hoşumuza gitti. Siz fiyat bilgisi aldınız mı?

Pardon ben eski sayfasına bakmışım. Güncel sayfası gayet aktif dediğiniz gibi. Detaylı inceleyince hoşumuza gitti. Siz fiyat bilgisi aldınız mı?
Evet fiyat aldım ama soracak olursanız buradan paylaşmam etik olmaz çünkü her hastanın durumu ve yapılacak işlemler farklı olacağı için fiyatlandırma da farklı olacaktır.

Ben de revizyon düşünüyorum ama fiyatlar uçmuş ya geçen sene 9 bine oldum antalyada ama ucu düştü sadece ucuna işlem istiyorum ama o da revizyon ama giriyor sanırım

Back