Ankara Dr Diren Çelik Meme Büyütme

Yorumlar o kadar iyi ki İstanbul’dan oraya gidecegim galiba.benim meme dokum var ve oldukça büyük.ama ben 4 yıl önce doğum yaptığım icin sarkma ve yumuşama oldu.su an sadece toparlama ve en küçük silikonla destekleme istiyorum.silikon büyüdükçe fiyat artıyor mu yoksa yine aynı mı kalıyor bilgisi olan var mı?ve diren hocaya meme yaptıranlar bilgi verebilir mi son durum hakkında?
Merhaba benim yaklaşık 2 ay oldu sadece protez takıldı çok memnunum herşey çok güzel geçti sonuçta çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum 👍 silikon büyüklüğü fiyatı etkilemez ama yapılacak işlemler herkesde farklı sadece protez yaptirdigim için dikleştirme falan daha farklı olur fiyat.

Merhaba benim yaklaşık 2 ay oldu sadece protez takıldı çok memnunum herşey çok güzel geçti sonuçta çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum 👍 silikon büyüklüğü fiyatı etkilemez ama yapılacak işlemler herkesde farklı sadece protez yaptirdigim için dikleştirme falan daha farklı olur fiyat.
Çok teşekkür ederim.size de geçmiş olsun 😇

Bende Diren beye ameliyat oldum.bugun 1. Ayim.ilk gittigim doktor kendisiydi.saolsun, sonuctan cok memnun kaldim 😊

Merhaba yarın bende diren hocaya muayene olacağım çok heyecanlı ve stresliyim.Ödeme seçenekleri nedir?Bu konuda bilginiz var mı ?

Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Ben de karar verip ay sonuna ameliyat tarihi aldım. Fiyat şu an Instagramdan da yazdığınızda 18 bin diyorlar, muayenede de doktor bey net fiyat veriyor. Taksit gibi bir durum yok. Tabi fiyat meme yapınızda bir problem varsa ona göre değişiyor olabilir. Doktor çok nazik birisi gerçekten. Ben burada söylenenlere göre gitmiştim kendisine. Ne sorsam geçiştirmeden açıklayıcı şekilde cevap verdi, gayet kibardı. İnşallah ameliyatım da iyi geçer. Sonrasında da zaten süreç hakkında yazacağım. :)

Merhaba arkadaşlar.3 gün önce Diren Çelik beye amaliyat oldum.doktorumla birlikte 260 cc ye karar vermiştik.yanluz 255 cc protez koymuş.inanın şuanda ödemli hali bile küçük geldi gözüme çok üzgünüm.smilasyondan doktor gösterdiginde küçük gelmişti gözüme sonradan defalarca yazdım asistanı yagmur hanıma 260 cc dan fazla olsun ama küçük olmadın lütfen dedigim halde daha küçüğü takılmış.yani neticede küçük 28 milyar verdigime degmedi üstelik acısı cabası.pcr testi bakanın açıklaması dogrultusunda yaptırmam gerekiyor mu diyorum cvb gelmiyor.üstelik bugün ilk kontrole gittim.bana direk eliyle odayı gösteriyor.ne biçim asistansa hoşgeldinşz efendim buyurun odaya geçelim demesi lazım.bunu ben mi ögretecegim.doktor beyde amaliyata girerken size güveniyorum dşyorum güvenmek zorundasın zaten diyor beni orda bi strese soktu.bilmiyorum arkadaşlar bana karşı yaklaşımları hşç hoş degildi.ev hanımıyım asistan bozuntusu cvblarıma dönmedigi gibi adamına göremi muamele ediyorsunuz dedigimde inanın benim telefonn görüşmelerim çok diyor.ama parayı almadan önce kaç defa arıyorlar ameliyat günü peş alınır diye hatırlatma yapıyorlar sagolsunlar.yagmur hanıma ulaşamadıgımız için asitanı kagan beye yazıyoruz hemen dönüyor. Yagmura ne zaman banyo yapmam gerekir diyorum daha vakti var diyor.yani aldıgım cvblar ilgiyi hiç begenmedim sonuçta belli küçük oldu.isterseniz foto da çekebilirim.adamına göre muamele oldugunu düşünüyorum arkadaşlar.

Anladım arkadaşlar. Açıkçası Instagram'dan bakınca doktor ilgili samimi geldi o yüzden kendisini araştırmaya başladım. İlgili olması güzel ama ameliyatları ile ilgili öncesi sonrası gibi fotoğraflar hiç görmedim o yüzden de tam olarak emin olamadım. Muayeneye gittiğimizde acaba önceki ameliyatları ile ilgili fotoğraf vs görebiliyor muyuz? Benim cc'ler vs hakkında hiçbir bilgim yok, neyi yaptırsam ne kadar büyür emin olamıyorum. Kafam çok karıştı
Ömer Ekin e ücretsiz muayeneye git canım benim ameliyatımı yaptı ve çok çok memnunum .Ömer hocanın instagramdan bakabilirsin öncesi sonrası.

Merhaba arkadaşlar.3 gün önce Diren Çelik beye amaliyat oldum.doktorumla birlikte 260 cc ye karar vermiştik.yanluz 255 cc protez koymuş.inanın şuanda ödemli hali bile küçük geldi gözüme çok üzgünüm.smilasyondan doktor gösterdiginde küçük gelmişti gözüme sonradan defalarca yazdım asistanı yagmur hanıma 260 cc dan fazla olsun ama küçük olmadın lütfen dedigim halde daha küçüğü takılmış.yani neticede küçük 28 milyar verdigime degmedi üstelik acısı cabası.pcr testi bakanın açıklaması dogrultusunda yaptırmam gerekiyor mu diyorum cvb gelmiyor.üstelik bugün ilk kontrole gittim.bana direk eliyle odayı gösteriyor.ne biçim asistansa hoşgeldinşz efendim buyurun odaya geçelim demesi lazım.bunu ben mi ögretecegim.doktor beyde amaliyata girerken size güveniyorum dşyorum güvenmek zorundasın zaten diyor beni orda bi strese soktu.bilmiyorum arkadaşlar bana karşı yaklaşımları hşç hoş degildi.ev hanımıyım asistan bozuntusu cvblarıma dönmedigi gibi adamına göremi muamele ediyorsunuz dedigimde inanın benim telefonn görüşmelerim çok diyor.ama parayı almadan önce kaç defa arıyorlar ameliyat günü peş alınır diye hatırlatma yapıyorlar sagolsunlar.yagmur hanıma ulaşamadıgımız için asitanı kagan beye yazıyoruz hemen dönüyor. Yagmura ne zaman banyo yapmam gerekir diyorum daha vakti var diyor.yani aldıgım cvblar ilgiyi hiç begenmedim sonuçta belli küçük oldu.isterseniz foto da çekebilirim.adamına göre muamele oldugunu düşünüyorum arkadaşlar.
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. ödemler inince bi tık küçülme oluyor revizyon hakkınız var. 6 ayı doldurup görüşün derim. hatta bi avukattan yardım bile alabilirsiniz. revizyon ücretli oluyo ama sizin istediğiniz sonuç olmadığı için belki ücretsiz olabilir. valla çok üzücü durum. tekrar geçmiş olsun.

Bende görüşmüştüm.yalnız fiyat ucmus.ben geçen sene bu zamanlar 14 bine anlaşmıştım.hem de toparlama +silikon.foto atar mısın?sadece silikon mu toparlama oldu mu

Her ikisini de yaptı yanlız bu ödemli hali
Şu an güzel gözüküyor.o dr un çok iyi olduğunu hep duymuştum o yüzden bende ona gitmek istedim fakat fiyatlar ucuk.sen neden toparlama yaptırdın.ben emzirmistim sarkma oldu o yüzden istiyorum.bir de his kaybı var mı en korktuğum o.bunlar yerindeyse hiç kafana takma.çünkü ne kadar büyük koyarsa koysun dr hastaya hep küçük gibi geliyormuş.yorumlardan okuduğum kadarıyla söylüyorum

diren beye 1 ağustosta meme küçültme ameliyatı oldum. Bugün 6.günüm hersey yolunda gibi. şeklinden ve büyüklüğünden memnunum tabii şu an çok ödem var bakalım süreç ne getirecek.....ama küçülmeleri beni şu an çok mutlu etti:)))

Başka yaptıran var mı Dr Diren Çelik e bende düşünüyorum kış başı.fakat istanbuldayım orada nerede kalabilirim yönlendirebilecek olan var mı?

Herkes memnunmuş bi ben mi degilim çok üzgünüm
Merhaba, bende dıren celıke meme dıklestırme ve sözde buyutme amelıyatı oldum ancak memelerım hıc ıstedıgım gıbı degıl. cok kucuk. ustelık bana amelıyattan once 3 boyutlu gostermedıler de. napcam bılmıyorum. o kadar para emek bosa gıttı malesef. sız ne yaptınız bu konuda sıze yardımcı oldularmı ?

X