merhaba kızlar ben şubat ayında 8 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım bu sıkıntıları yeniden yaşamamak adına ankarada doktor arayışı içindeyim yani bebekten alınan sonuçlar temiz çıktı ama hala kafamda soru işaretti var doğal olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim kan pıhtılaşması testi nasıl yapılır bunlar hakkında bir bilgim yok ve iyi bir doktor bulup yaptırmam lazım devlet hastanesi zaten ilk düşüklerde yapmıyor ama insanın aklındaki soru işaretti bende varmı oluyor ne yapacağım konusunda kararsızım şimdiden cevaplarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ankara doktor arayışı düşük ve yardım arayışı
- Konu Sahibi zaman0686
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Nisan 2017
- 13.373
- 15.817
- 298
Öncelikle geçmiş olsun ben o testi Zübeyde de zorla yaptırdım Israr ettim bayağı ve kan aldılar iki hafta sonra da sonuç çıktı.Doktor olarak kendi doktorumu önerebilirim Demet te tepe tip merkezinde Özgür hoca.Özel muayenesi olup önereceğim bir doktor da var Ahmet bostancımerhaba kızlar ben şubat ayında 8 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım bu sıkıntıları yeniden yaşamamak adına ankarada doktor arayışı içindeyim yani bebekten alınan sonuçlar temiz çıktı ama hala kafamda soru işaretti var doğal olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim kan pıhtılaşması testi nasıl yapılır bunlar hakkında bir bilgim yok ve iyi bir doktor bulup yaptırmam lazım devlet hastanesi zaten ilk düşüklerde yapmıyor ama insanın aklındaki soru işaretti bende varmı oluyor ne yapacağım konusunda kararsızım şimdiden cevaplarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın
teşekkür ederim bende zekahi tahire gittim hacettepede kürtaj olmuştum bana doktor nereye aldırdıysan orda baksınlar dedi bende çıktım odadan bir muayene yaptı kan aldı beta hcg düşmüşmü diye bu kadar kimse kolay kolay yapmıyor dediniz gibi baya ısrar etmek lazım oda doktora göre değişiyor
- 15 Nisan 2017
- 13.373
- 15.817
- 298
Ne demek kime aldırdıysan ona git ! Allah böylelerinin eline düşürmesinteşekkür ederim bende zekahi tahire gittim hacettepede kürtaj olmuştum bana doktor nereye aldırdıysan orda baksınlar dedi bende çıktım odadan bir muayene yaptı kan aldı beta hcg düşmüşmü diye bu kadar kimse kolay kolay yapmıyor dediniz gibi baya ısrar etmek lazım oda doktora göre değişiyor
Amin aynen düşürmesin allah herkesin yardımcısı olsunNe demek kime aldırdıysan ona git ! Allah böylelerinin eline düşürmesin
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.597
- 598
Pihtilasma testi icin hemotolojiye gitmeniz lazim. Mumkunse bir ozel hastanenin hemotoloji bolumune gidin. Coklu dusugum var deyin tahlil yaparlar. 12 li trombifili paneli testin adi.merhaba kızlar ben şubat ayında 8 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım bu sıkıntıları yeniden yaşamamak adına ankarada doktor arayışı içindeyim yani bebekten alınan sonuçlar temiz çıktı ama hala kafamda soru işaretti var doğal olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim kan pıhtılaşması testi nasıl yapılır bunlar hakkında bir bilgim yok ve iyi bir doktor bulup yaptırmam lazım devlet hastanesi zaten ilk düşüklerde yapmıyor ama insanın aklındaki soru işaretti bende varmı oluyor ne yapacağım konusunda kararsızım şimdiden cevaplarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın
- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Geçmiş olsun. Hrs Ankara Kadın Hastanesi'nde Tolge ECEMİŞ var. Kesinlikle tavsiye ederim.merhaba kızlar ben şubat ayında 8 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım bu sıkıntıları yeniden yaşamamak adına ankarada doktor arayışı içindeyim yani bebekten alınan sonuçlar temiz çıktı ama hala kafamda soru işaretti var doğal olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim kan pıhtılaşması testi nasıl yapılır bunlar hakkında bir bilgim yok ve iyi bir doktor bulup yaptırmam lazım devlet hastanesi zaten ilk düşüklerde yapmıyor ama insanın aklındaki soru işaretti bende varmı oluyor ne yapacağım konusunda kararsızım şimdiden cevaplarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın
çok teşekkür ederim aynen doktor araştırması içindeyim memorial deki dilek hoca nasıl çalıştığım için herhalde özel doktora gideceğim onuda özel sağlık sigortası yaptırıp gitmeyi planlıyorum şimdi kontrolleri yaptırıp daha sonra özel sağlık sigortası paketi alıp gitmek daha mantıklı geldiOp. Dr. Dilek Özdur.. Memorial Ankara.
Devlete gdcekseniz Zübeyde Hanımda Fatma Duran, Zekai Tahirde Okan Yenicesu ya da Özlem Evliyaoğlu tavsiyemdir
bu bilgiyi verdiğiniz için çok teşekkür ederim nerden başlıyacağımı bilemiyordum evet hemotoloji araştırır en mantıklısı şimdi kadın doğum doktoru zaten test için yönlerdircek o bölüme doğal olarak direk randevu alıp oraya gitmek mantıklı olanPihtilasma testi icin hemotolojiye gitmeniz lazim. Mumkunse bir ozel hastanenin hemotoloji bolumune gidin. Coklu dusugum var deyin tahlil yaparlar. 12 li trombifili paneli testin adi.
teşekkürlerGeçmiş olsun. Hrs Ankara Kadın Hastanesi'nde Tolge ECEMİŞ var. Kesinlikle tavsiye ederim.
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
Dilek Hanım mükemmeldir :) buyrun https://www.instagram.com/p/Bk2Zxq7lKmh/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=18hybj2scagbxçok teşekkür ederim aynen doktor araştırması içindeyim memorial deki dilek hoca nasıl çalıştığım için herhalde özel doktora gideceğim onuda özel sağlık sigortası yaptırıp gitmeyi planlıyorum şimdi kontrolleri yaptırıp daha sonra özel sağlık sigortası paketi alıp gitmek daha mantıklı geldi