- 18 Haziran 2017
- 219
- 229
- 103
- 28
- Konu Sahibi Lavinya1177
Merhaba hanımlar,Ankara da doğum için onerebileceginiz hastane/doktor varmı?? Devlet özel farketmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel koru Hastanesi doktor Zahide hanım mükemmel birisi kendisini araştırın yaptıklarına bakabilirsinizMerhaba hanımlar,Ankara da doğum için onerebileceginiz hastane/doktor varmı?? Devlet özel farketmez..
Ben geçen ay memorialde doğum yaptım.Doktorum Esra Çabuk Cömert. Kendisinden ekibinden memnun kaldım. Tüp bebek tedavisi görerek geldi bebeğim.Gayet ilgili bir doktor ekibide işlerini biliyorlar.Merhaba hanımlar,Ankara da doğum için onerebileceginiz hastane/doktor varmı?? Devlet özel farketmez..
Çok tesekku redÖzel koru Hastanesi doktor Zahide hanım mükemmel birisi kendisini araştırın yaptıklarına bakabilirsiniz
Özellere karşı nedense bir önyargım varBen geçen ay memorialde doğum yaptım.Doktorum Esra Çabuk Cömert. Kendisinden ekibinden memnun kaldım. Tüp bebek tedavisi görerek geldi bebeğim.Gayet ilgili bir doktor ekibide işlerini biliyorlar.
Evet sosyal medyadan takip ediyorum,Özel koru Hastanesi doktor Zahide hanım mükemmel birisi kendisini araştırın yaptıklarına bakabilirsiniz
Ben dr yesim gurelle dogum yaptim. Hatta dogum psikologum hazal akkaya da dogumuma katildi memorialda. Cok guzeldiMerhaba hanımlar,Ankara da doğum için onerebileceginiz hastane/doktor varmı?? Devlet özel farketmez..
Ücretler nasıl acabaBen dr yesim gurelle dogum yaptim. Hatta dogum psikologum hazal akkaya da dogumuma katildi memorialda. Cok guzeldi
Ücretler nasıl
Ay biraz pahaliydi canim ama dogal dogum istiyorum diye hep yatirimi oraya yaptik. Hazal hanimin ucreti de cok pahali degildi once paket yaptik hamilelikte egitim gorusme doguma katilma falan vardi birlesince ucuzdu aslinda. Ayri ayri daha pahali olabilir. Simdi degismistir belki ama cok memnun kaldimÜcretler nasıl acaba
Koru hastanesinin muayene ücretleri fazlaydı sanki ben de sormuştum 300 civarındaydı testleri falan daha fazladır. Bu sene araştırmıştım ben. Doğum ücreti ne kadar verdiniz hatırlıyo musunuz ?Özel koru Hastanesi doktor Zahide hanım mükemmel birisi kendisini araştırın yaptıklarına bakabilirsiniz
Ben doğum yapmadım muayene de olmadım koru hastanesinde Ankara da yaşayan arkadaşım ve kuzenim doğum yaptı Zahide hanımda ikisi de sezeryan idi biri zorunlu sezeryan oldu 5 bin normal sezeryan idi zorunlu sezeryan ise 3750 idi 2019 yılındaKoru hastanesinin muayene ücretleri fazlaydı sanki ben de sormuştum 300 civarındaydı testleri falan daha fazladır. Bu sene araştırmıştım ben. Doğum ücreti ne kadar verdiniz hatırlıyo musunuz ?
Ben Bayındır da dogum yaptim doktorum esra cabuk comert ti.Kelebegimin kontrolu var haftaya dogumdan sonra cok rahat ettim hastaneden de memnun kaldim.Merhaba hanımlar,Ankara da doğum için onerebileceginiz hastane/doktor varmı?? Devlet özel farketmez..
Normal doğum yaptım canım. Hatta bekletti Esra Hanım normal doğum için zaten geldi. Sizede nasip olur hayırlısı olsun.Çok tesekku red
Özellere karşı nedense bir önyargım varhemen sezeryane alıyorlar diye pek içime sinmiyor.. sizin nasıl oldu dogumunuz acaba