Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bu başlığı görünce size yorum yazmak için Kadınlar Kulübüne üye oldum. Ben doğum yapacağım zaman çok girmiştim buralara ve İnternet sitelerine. Size kendi deneyimimden yıla çıkarak gönül rahatlığıyla Medical park Batıkent de görev yapan Doç Dr Gülenay Gencosmanoğlu Türkmen'i tavsiye ederim.
Merhaba bu başlığı görünce size yorum yazmak için Kadınlar Kulübüne üye oldum. Ben doğum yapacağım zaman çok girmiştim buralara ve İnternet sitelerine. Size kendi deneyimimden yıla çıkarak gönül rahatlığıyla Medical park Batıkent de görev yapan Doç Dr Gülenay Gencosmanoğlu Türkmen'i tavsiye ederim.
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum çok sert çok yoğun olduğu içinde fazla ilgilenmiyor soru sormanıza pek izin vermiyor cevapladığında da sert cevaplıyor