Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi günler ismim fatoş keçiörende oturuyorum 10 yıldır temizlik işindeyim görüşmek isterseniz telefon numaranızı özelden yazarsanız sizi arayabilirim.referans da verebilirim
haftada 2 gün gelecek aylıkla çalışıp bütün işleri halledecek bayan arıyorum ankara dikmen
özelden mesaj atamıyorum ama siz ev yada cep verirseniz arayabilirim özelden
merhaba arkadaşlar. konuyu güncel tutalım. bende öveçlerde bayan temizlikçi arıyorum. ilgilenenler benimle irtibata geçebilirmi?
merhaba ,temizlik için boş gününüz var mı ? yada tavsiye edebileceğiniz birileri , acill ulaşırsan sevinirimGündeceldir benim pek boş günüm kalmadı ama ablamın 2 günü boş arayanladan cvp bekliyorum referans verebilirim...
merhabalar ablamla ben hafta sonu gelebiliriz referansta verebiliriz düşünürseniz cevap bekliyorummerhaba ,temizlik için boş gününüz var mı ? yada tavsiye edebileceğiniz birileri , acill ulaşırsan sevinirim
...Ankara dikmendede. Ev temizlihine yardimci arayanlar bende ankarada ev temizlihine gitmekteyim islerimin.cohunluhu dikmendedir tam yarim.temizlihe yardimci arayanalar bana burdan yada telden.ulsurlarsa sevinirim iyi gunler