Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da gelinlik diktirmek istiyorum. Ankara'da yaşamadığım için tam olarak nerelere gidilir bilmiyorum. Diktirecegim model çok zor değil. Önerdiğiniz uygun dikim yapan yerler varmı?
Ankara sentepede Esen dugun salonunun yaninda gelinlik dikimi yapan yer var arkadasim orda diktirdi gelinligini oda sehir disindaydi. cok guzel dikiyor foto gosteriyosun aynisini dikiyor dikisleri vsde guzeldi. oyle surekli provayada gitmeniz gerektirmiyo olculeriniz aliniyo dikim yapiliyo siz 1 kez provaya geliyosunuz duzeltilecek yerler duzeltilip teslim ediliyor. Fiyatini bilmiyorum ama gelinligin modeline gore degisiyo olabilir
Ankara sentepede Esen dugun salonunun yaninda gelinlik dikimi yapan yer var arkadasim orda diktirdi gelinligini oda sehir disindaydi. cok guzel dikiyor foto gosteriyosun aynisini dikiyor dikisleri vsde guzeldi. oyle surekli provayada gitmeniz gerektirmiyo olculeriniz aliniyo dikim yapiliyo siz 1 kez provaya geliyosunuz duzeltilecek yerler duzeltilip teslim ediliyor. Fiyatini bilmiyorum ama gelinligin modeline gore degisiyo olabilir