H helloby Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2022 7 0 23 11 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #1 Merhaba ankara devlet hastanesinde estetik olanlar var mı ya da bildiği iyi bir estetik doktoru olan ?
Merhaba ankara devlet hastanesinde estetik olanlar var mı ya da bildiği iyi bir estetik doktoru olan ?
AsheroiN 🇹🇷 Kayıtlı Üye 19 Mart 2019 26 6 25 11 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #2 Merhaba ben Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde ameliyat oldum suan 1.5 ay oldu ve çok memnunum.Doktorumun adı Semih Özdemir
Merhaba ben Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde ameliyat oldum suan 1.5 ay oldu ve çok memnunum.Doktorumun adı Semih Özdemir
H helloby Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2022 7 0 23 11 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #3 Merhaba ücreti ne kadardı
H helloby Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2022 7 0 23 11 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #4 AsheroiN .!.: Merhaba ben Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde ameliyat oldum suan 1.5 ay oldu ve çok memnunum.Doktorumun adı Semih Özdemir Genişletmek için tıkla... Merhaba ne kadar verdiniz ücret olarak
AsheroiN .!.: Merhaba ben Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde ameliyat oldum suan 1.5 ay oldu ve çok memnunum.Doktorumun adı Semih Özdemir Genişletmek için tıkla... Merhaba ne kadar verdiniz ücret olarak
S saripapapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2021 124 13 24 12 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #5 AsheroiN .!.: Merhaba ben Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde ameliyat oldum suan 1.5 ay oldu ve çok memnunum.Doktorumun adı Semih Özdemir Genişletmek için tıkla... merhaba ücret neydi
AsheroiN .!.: Merhaba ben Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesinde ameliyat oldum suan 1.5 ay oldu ve çok memnunum.Doktorumun adı Semih Özdemir Genişletmek için tıkla... merhaba ücret neydi
H helloby Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2022 7 0 23 12 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #6 saripapapatya .!.: merhaba ücret neydi Genişletmek için tıkla... 8 binmiş
AsheroiN 🇹🇷 Kayıtlı Üye 19 Mart 2019 26 6 25 15 Şubat 2022 Konu Sahibi helloby #7 helloby .!.: Merhaba ne kadar verdiniz ücret olarak Genişletmek için tıkla... saripapapatya .!.: merhaba ücret neydi Genişletmek için tıkla... 3.600 tlye oldum ben devlet hastanesinde yapildi ameliyatim 2 ay kadar sıra bekledim.Özelde isterseniz doktor bey özelde de yapiyor ama ücret değişiyor.
helloby .!.: Merhaba ne kadar verdiniz ücret olarak Genişletmek için tıkla... saripapapatya .!.: merhaba ücret neydi Genişletmek için tıkla... 3.600 tlye oldum ben devlet hastanesinde yapildi ameliyatim 2 ay kadar sıra bekledim.Özelde isterseniz doktor bey özelde de yapiyor ama ücret değişiyor.